jencekgs - aby som uviedol veci na spravnu mieru - zamerne som zacal provokovat az po druhom pokarhani od milosa
buboGS
ten olej je davno za mnou akurat to teraz vyplavalo na povrch ked som pisal ze kedy vznikol medzi mnou a milosom problem - mne milos tym ako sa k tomu oleju postavil vobec neublizil... keby som siel do podstaty tak mi usetril robotu ktoru som chcel pre tuto komunitu z vlastnej vole urobit
Prosím o posouzení vlákna - NGK lambda sondy na BMW
Přidané 01.06.2012 16:40
A je to tu zase: Revoluce, nekonecne plkani, radeni Milosovi, jak mel reagovat a co ma delat. Vyhlaste stavkovou pohotovost, pritlacte Milose ke zdi! Nic jinyho si nezaslouzi, vzdyt to tu jen zalozil.
Přidané 01.06.2012 17:09
alesvagner napsal:
A je to tu zase: Revoluce, nekonecne plkani, radeni Milosovi, jak mel reagovat a co ma delat. Vyhlaste stavkovou pohotovost, pritlacte Milose ke zdi! Nic jinyho si nezaslouzi, vzdyt to tu jen zalozil.
Promin, ale tohle neni o zadne revoluci...
Navic Milos zamerne zalozil toto vlakno, aby se zeptal na nas nazor, to mi prijde jako rozumne a rozhodne se to ceni. A tim spis je lepsi veci resit nez stahnout chvost a nereagovat na neco, na co mam nazor a navic treba odlisny.
Maiali nel Fango!
Přidané 01.06.2012 17:18
morabo napsal:
Promin, ale tohle neni o zadne revoluci...
Navic Milos zamerne zalozil toto vlakno, aby se zeptal na nas nazor, to mi prijde jako rozumne a rozhodne se to ceni. A tim spis je lepsi veci resit nez stahnout chvost a nereagovat na neco, na co mam nazor a navic treba odlisny.
Ano, ptal se na nazor. Ja jsem mu svuj napsal - vyjadril jsem mu podporu tim, ze jsem se ohradil proti tomu, co se tady deje a jak se tady vuci nemu i jeho webu mnozi vyjadruji. Tim koncim, chtel jsem jen podporit Milose, ne se spinit timhle bahnem.
Přidané 01.06.2012 19:43
No nevím ale mě to opravdu připadá jako neadekvátní reakce od Raptora na Milošův dotaz. Podotýkám že Miloše neznám vůbec a s Raptorem jsem mluvil párkrát po tel. když jsem si od něj objednával pružiny. Celé to začalo před asi měsícem kdy se to tady poprvé rozjelo Raptor/Miloš a mě to připadá že Raptor emotivně a zbytečně přehnaně reagoval na pochopitelný Milošův dotaz (když vám někdo napíše že hlásí komerční inzerci co asi uděláte?). Celé to šlo vyřešit tak že místo dle mého názoru zbytečně agresivního slovního výpadu Raptora na Miloše, Raptor měl prostě a jednoduše bez emocí odpovědět na dotaz a byl klid!Nehledě na to že to vypadá na provokaci, nebo si opravdu myslíte že upozornění na dobrou koupi patří do soukromé inzerce? Ostatní to dávají do vlákna které tady k vůli tomu vzniklo tak proč né taky Raptor. Teď tu řešíte máčku kdo je zaujatej a na koho a už nikdo neřeší jak to vzniklo, všichni se ohání jen tím že to buď patří do daného vlákna či nikoliv ale podstata dle mne vám uchází a to ta že s jiným přístupem Raptora se tohle nestalo. Miloš je taky člověk a jako takový také píše z části ovlivněn emocemi ale jako správce tohoto fóra je víc na mušce jak ostatní, podle toho tato debata také vypadá. Takže lidi klid a nohy v teple, zítra se to bude s odstupem jevit všem jinak.
Upravil LukyGs dne 01.06.2012 19:48
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Přidané 01.06.2012 19:51
Raptor reaguje podrazdene casto, neco jako kdyz nekdo pomluvi 800GS pribehne hned Hicks a uz se rozciluje... Raptor by se mozna vuci Milosovi nemel chovat tak arogantne. To vlakno o kterem to je, je podle mne ale neskodne a komercni mi to neprislo, naopak i ja jsem uvital tuto informaci. Raptorovi bych BAN nedaval, ale co udela Milos, je jeho vec a zalezi jak se ho osobne vytky dotykaji....
Myslim, ze raptor sem uz chodi dlouho a tak nejak do ty komunity patri. (Kdyz uz by se musel banovat, tak treba jen na nejakej cas ne?)
Upravil xavier dne 01.06.2012 21:10
Aktualne 1250 GSA HP
Přidané 01.06.2012 19:57
xavier napsal:
Raptor reaguje na podrazdene casto, neco jako kdyz nekdo pomluvi 800GS pribehne hned Hicks a uz se rozciluje... Raptor by se mozna vuci Milosovi nemel chovat tak arogantne. To vlakno o kterem to je, je podle mne ale neskodne a komercni mi to neprislo, naopak i ja jsem uvital tuto informaci. Raptorovi bych BAN nedaval, ale co udela Milos e jeho vec a zalezi jak se ho osobne vytky dotykaji....
Myslim, ze raptor sem uz chodi dlouho a tak nejak do ty komunity patri. (Kdyz uz by se musel banovat, tak treba jen na nejakej cas ne?)
Rád si čtu Raptorovy příspěvky a beru ho jako rozumného chlapa ale jak se jedná o Miloše a reklamu tak skáče jak čert z krabičky a zbytečně věci hrotí. Taky by mi tady chyběl a nechci aby jej Miloš vyhodil či smazal ale on si o to vyloženě říká a dělá pro to snad úplně vše co může. Já být v kůži Miloše tak už bych to nedal a v půlce debaty ho smazal
Upravil LukyGs dne 01.06.2012 19:59
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Děkuji vám všem za vaše názory a hlasování, které tímto uzavírám.
Posuzované vlákno jsem v soukromé inzerci zrušil:
1. V anketě jste nejvíce hlasovali, že se nejedná o soukromou inzerci
2. Osobně si myslím, že se jedná o komerční inzerci
3. Raptor napsal "každopádne ja tu nikomu nič neponúkam"
V pondělí zde dám vědět, jak jsem se rozhodl s BANEM pro Raptora.
Hezký víkend.
Milos přiložený následující obrázek:
Přidané 02.06.2012 10:41
Takze je tato informace smazana uplne?!
A neni to skoda?!
Ja uz si to treba budu pamatovat, ale nemoznost to pozdeji dohledat mi prijde jako nesmysl...
Maiali nel Fango!
Přidané 03.06.2012 08:39
...
ja to jese porad necetl, ale taky se primlouvam za ponechani Raptora ma foru.
chybel by tu jednoznacne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Raptor není ochoten akceptovat pravidla webu a záměrně přidělává mně práci.
1. problém: http://www.bmwgs....ost_232602
2. problém je řešen v tomto vlákně.
Shrnu můj pohled na 2. problém:
Raptor založil do Soukromé inzerce vlákno, text je uveden v části příspěvku zde: http://www.bmwgs....ost_245887, kde je uveden popis zboží a i cena. Při mém posouzení si myslím, že se jedná o inzerci. Raptor následně prohlašuje, že nic neprodává. Na otázku v diskusi od palciatko: "Prečo si to potom dal do inzertného vlákna a nie napr. do vlákien: Tip na nakup/Obecné technické problémy?" je odpovědí: " palciatko tak tento chlievik som si vobec nevsimol". Raptor je registrován od 09.08.2007.
Celý scénář je shodný s postupem v prvním případě, pouze se změnily diskusní fóra. Jsem i přesvědčen, že to byl od Raptora od počátku míněn jako jeho vlastní prodej, při kterém se snažil cíleně obejít pravidla webu.
Samozřejmě je zde řada vláken, která jsou založena do špatných diskusních fór a neřeším to. Pokud někoho na to upozorním, protože má více vláken špatně založených, nikdy se nestalo, že by dotyčný reagoval sebeméně nepřiměřeně. V Raptorově případě byly vlákna opakovaně a záměrně špatně založena s tím, že Raptor navíc chtěl vždy vyvolat nesmyslnou debatu.
Je možné, že se na to díváte jinak, ale opravdu nemám čas a chuť se věnovat nějakým hloupostem. Až bude souhlasit, že bude dodržovat pravidla webu a že nebude mně přidělávat zbytečnou práci, tak BAN zruším. Pokud ale mně napíše, že si přeje zrušit svůj účet a smazat příspěvky, klidně to udělám. Tento krok je samozřejmě nevratný.
BAN zapnu po 12 hodině pro případ, že by se k tomu chtěl Raptor vyjádřit.
Omlouvám se za některé své reakce v tomto vlákně, příště se pokusím záležitosti webu řešit více s chladnou hlavou a mimo svou práci, nebo když budu mít v práci na to prostor.
Přidané 04.06.2012 08:24
....
tak jestli staci, aby se Raptor zavaze dodrzovat pravidla webu, aby unikl BANu tak v tom neni problem, ne?
Raptore?
17 cm
Přidané 04.06.2012 08:28
hicks napsal:
....
tak jestli staci, aby se Raptor zavaze dodrzovat pravidla webu, aby unikl BANu tak v tom neni problem, ne?
Raptore?
Hicksi?
No já jen, že mě občas (často) taky přijdeš jako provokatér. Ale už jsem starší pán a většinou řeším jenom to, co je důležité a né blbosti
Tak jsem to tady přečetl a koukám, že mám v podpisu komerční sdělení. Tedy, nic mě to odtud nepřineslo, ale snad budu ušetřen výtek. Přinejhorším to vyhodím, stejně to dělám jenom na vedlejšku a momentálně nemám moc času.
Upravil Medik dne 04.06.2012 08:31
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 04.06.2012 09:49
morabo napsal:
Já nikde tu komerci nevidím a myslím, že nejsem sám, takže naprosto nechápu Milošovu hysterii...
Zetor, Prezigate, Raptor.... Začínám toho mít fest plný zuby...
Tak to tiše ignoruj a nebo zafunguj občas jako olej v trafu a je to. Zbytečně se netrap činy druhých, které stejně nemůžeš ovlivnit. Předpokládám, že starostí máš hafo vlastních Jsou tady i jiná vlákna. Třeba nabídky Doviho mě vždycky vyloudí úsměv, takový ten příjemný, jak je puntičkářský. Asi bychom nemohli mít společnou garáž, ale i tak jej mám svím způsobem v úctě, bo jsem taky puntíček, ale jinak. A na Hickse, Vlastimila, Raptora, Emila.....jsem si zvykl. Mě je taky plný pytel, když se zadaří A kupodivu mám třeba s Emilem i Raptorem poměrně dost společného - názorově, věcně.....a moje velitelka již léta říká - drž hubu a oslňuj zjevem No, stárnu, takže ten zjev jde do kytek, ale učím se držet hubu (a moc to nejde)
Upravil Medik dne 04.06.2012 09:52
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidané 04.06.2012 09:56
Medik napsal:
Jsou tady i jiná vlákna. Třeba nabídky Doviho mě vždycky vyloudí úsměv, takový ten příjemný, jak je puntičkářský. Asi bychom nemohli mít společnou garáž, ale i tak jej mám svím způsobem v úctě, bo jsem taky puntíček, ale jinak.
Díky, náčelníku, že ses mě zastal __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Přidané 04.06.2012 09:58
Medik napsal:
jsem si zvykl. Mě je taky plný pytel, když se zadaří
jj.. podle mne jses objektivne minimalne o rad nesnesitelnejsi, nez ja .. a SKORO takovej, jako Raptor.
Kurna doted nechapu, jak jsem to ja, takovej sympatak, tady mohl tak dlouho vydrzet
17 cm