Chlapi,já myslím že sraz bmwgs už má rozjetý Cycli.Když jsem byl u něj a nabízel jsem mu místo pro sraz,tak říkal že už má něco v merku.On se asi přihlásí.
V každém případě ať bude sraz tam či onde navrhuju aby jsme měli jmenovky.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Ja bych taky dojel.A vzal bych 2 kamose na gs od nas.Oni totiz nemaj internet tak jim ty jmenovky na nic nebudou.A i kdyby ho meli,tak jim jde stejne vic piti nez cvakani na klavesnici.My tady internetu moc nemame,ale zase mame 5 hospod na 1000 obyvatel.Za tejden jedem Albanie,Makedonie atd.Navigaci nikdo nemame,tak prej v patek v hospode poresime jestli sezenem aspon mapu.A stan je prej taky zbytecnej,spacaky jsme zvykly zdimat od lonska.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
shimi napsal:
tož já bych vás taky rád poznal,ale fakt by to chtělo nejdřív vědět ten termýn,takže ho prostě jednoduše určim a je to a bude se to prostě konat 28.-29.6 a je to takže co vy nato??já bych vtento termín moh
Tak to je asi nejhorsi termin pro me, ten mam bohuzel obsazenej vlastni svatbou
To mas jedinej termin v tomhle roce?
ne nemám,to byl jennávrh aby sme se pohnuli z místa,jinka je mě to jednomna konci prázdnin mam volna taky dost,ale nevěděl sem že chcete čekat tak dlouho,tak to někdo už konečně naplánujte a dejte termín a je to,a ať se každej zařídí podle sebe,plánovat něco bez termínu je blbost
Nazdar lidi. Ještě jsem to celé nečetl, ale sraz stránek se tvoří. Vybírám lokality, protože se ještě nějaké naskytly. Jarní sraz nevyšel z důvodu obrovského přeplnění termínů jinýma akcema na který jste vy lidičky ze stránek chtěli jet, tak jsem se s Milošem dohodl, že ho přesunem na podim. Respektive asi září, říjen kdy už budete mít povětšinou po dovolených. Víc bych k tomu nechtěl prozradit, protože si místo srazu budete muset vyluštit z rébusů a indícií. Termín se dozvíte včas. Chci aby to mělo trochu úroveň (aspoň doufám) takže to není až tak uplně jednoduchý kam ten sraz zasadit. Mělo by to být v zemi, kde nebude taková velká jazyková bariéra. ( 4esko, Slovensko, Polsko, Rumunsko - Banát, u DOCa na dvoře nebo tak něco )
Upravil Cycli dne 22.05.2008 07:01
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli neni to dosť neskoro.Ja sa chcem aj vykupat v teplej vode,trošku sa opalit a kočky poobzerat a keby som sa nahodu opil a zaspal vonku na trave tak aby som nezmrzol.
Cycli napsal:
Nazdar lidi. Ještě jsem to celé nečetl, ale sraz stránek se tvoří. Vybírám lokality, protože se ještě nějaké naskytly. Jarní sraz nevyšel z důvodu obrovského přeplnění termínů jinýma akcema na který jste vy lidičky ze stránek chtěli jet, tak jsem se s Milošem dohodl, že ho přesunem na podim. Respektive asi září, říjen kdy už budete mít povětšinou po dovolených. Víc bych k tomu nechtěl prozradit, protože si místo srazu budete muset vyluštit z rébusů a indícií. Termín se dozvíte včas. Chci aby to mělo trochu úroveň (aspoň doufám) takže to není až tak uplně jednoduchý kam ten sraz zasadit. Mělo by to být v zemi, kde nebude taková velká jazyková bariéra. ( 4esko, Slovensko, Polsko, Rumunsko - Banát, u DOCa na dvoře nebo tak něco )
Jsem rád, že se k tomu Cycli vyjádřil, jinak jsem mu dnes volal, abych to všechno probral.
Na jaře už bylo i předběžně domluvené místo, ale nakonec se vše nestihlo doladit. Cycli to má vše opravdu dobře vymyšlené a má zkušenosti s akcemi (Přežití, Vedralka..). Takže se asi budeme moct těšit na dvě zajímavé akce. Byl bych rád, kdyby se jen nějak rozumně vybrali termíny obou akcí.
ChipGS napsal:
Brnaci a okolnaci, nevyrazili byste nekdo uz v patek treba, ze bychom tu cestu tak nejak rozpulili, pokud by to bylo v tom Jablonným? Třeba že bychom jeli první k té Ledči nad Sázavou?
Pokud by byl zajem jet uz v patek, dovalil bych vecer taky, ale asi ne na noc.
abbe napsal:
Chlapi,já myslím že sraz bmwgs už má rozjetý Cycli.Když jsem byl u něj a nabízel jsem mu místo pro sraz,tak říkal že už má něco v merku.On se asi přihlásí.
V každém případě ať bude sraz tam či onde navrhuju aby jsme měli jmenovky.
Ja o nicem nevim, ze by nekdo neco...
Kazdopadne, kdyz takovych setkani bude vic, tim lip.
Jmenovky urcite dobrej napad!
Cycli napsal: