zahorak napsal:
Alda nejaké tanečnice by si mal dohodnut pro spestrenie našich očí.Dúfam že nás niečim dobrým prekvapíš.Nech si odíchneme od tích našich polovičiek
Koukám,že se to začíná zvrhávat v normální komerční sraz se stryptýzem,kapelama,miss mokrý tričko,soutěže a tak...
zahorak napsal:
Alda nejaké tanečnice by si mal dohodnut pro spestrenie našich očí.Dúfam že nás niečim dobrým prekvapíš.Nech si odíchneme od tích našich polovičiek
Koukám,že se to začíná zvrhávat v normální komerční sraz se stryptýzem,kapelama,miss mokrý tričko,soutěže a tak...
Tak to bychom to mohli jeste vylepsit, napr. o 1500,- vstupny, at to jede komplet v BMW stylu
škoda, že ten sraz neni někde u nás. To by sme tam mohli s našim ansáblem zahrát. máme takovou kapelku. většině by se to sice nelíbilo.....
hlavně, že je pivo ftlamě
zahorak napsal:
Tak to bychom to mohli jeste vylepsit, napr. o 1500,- vstupny, at to jede komplet v BMW stylu
JASNĚ!!! A já už sehnal i stylové občerstvení.
BIGR přiložený následující obrázek:
Mám krivé nohy.Zo mňa by tanečnica nebola ale uvidíme.Možna niečo poriešime,hlavne nech je zabava.Ved o to ide.Nech sa spozname a zabavíme lebo nevydíme sa každy den.
Zadny novy zpravy nejsou a nebudou.
Vsechno je zarizeno, uzavreno, obcas se jeste nekdo prihlasi.
Neni nejak co resit.
Jen se tam jeste musim zajet podivat, abych vedel kde jsou cisla chatek, ktery mame rezervovany.
A jeste nevim jak vyresit situaci, ze nekdo spi s nekym v chatce, ale neprijedou spolu. Jak to vysvetlit na "recepci", jak se ten druhej dozvi ze prvni uz tam je atd.
Ikdyz tohle se tyka jen nas dvou a dvojice Pedro + Bob.
Bob je prave posera, psal mi ze chce hotel, nakonec jsem ho ukecal aspon na chatku, ale musim mu zaridit topeni, klima, lednici, TV a chodit mu to obsluhovat.
Hele pánové nějak si mě moc berete do ústtakže postupně.
To Alda:nedělej si se mnou hlavu,vyspím se kdekoliv,pravda,že stan nerad stavím.Je mě jedno kam a s kým mě uložíš.Jak jsem slíbil vezu tulamore due aby jsme to naše první setkání řádně oslaviliTakže se na Vás všechny moc těším.
Bob
Alda napsal:
Bob je prave posera, psal mi ze chce hotel, nakonec jsem ho ukecal aspon na chatku, ale musim mu zaridit topeni, klima, lednici, TV a chodit mu to obsluhovat.
zkusim rozrezat koleckovou zidli flexou tak aby to slo zase na miste poskladat
Upravil turby dne 18.06.2008 23:21
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Bob napsal:
Hele pánové nějak si mě moc berete do ústtakže postupně.
To Alda:nedělej si se mnou hlavu,vyspím se kdekoliv,pravda,že stan nerad stavím.Je mě jedno kam a s kým mě uložíš.Jak jsem slíbil vezu tulamore due aby jsme to naše první setkání řádně oslaviliTakže se na Vás všechny moc těším.
Bob
V pohode, spani v chatce mas zajisteny.
Ber to jako forek, ja si dovolenou ve stanu taky nedokazu predstavit :-)
Jo hoši.Pisal som že dojdem sám ale mám kamošku ktora ma bílu pečenku (tomu sa unás povie nymfomanka.)Dufam že vám to nebude vadit.Chela by ísť so mnou ale ešťe to musi poriešiť doma s manželom.Jo pisal som že to poriešim tak som to poriešil aby bola zabava len musí ísť so mnou
zahorak napsal:
Jo hoši.Pisal som že dojdem sám ale mám kamošku ktora ma bílu pečenku (tomu sa unás povie nymfomanka.)Dufam že vám to nebude vadit.Chela by ísť so mnou ale ešťe to musi poriešiť doma s manželom.Jo pisal som že to poriešim tak som to poriešil aby bola zabava len musí ísť so mnou
Pomalu bychom se mohli zacit domlouvat, jak pojedeme my, co jsme z jizni moravy, ne? Pojedem dohromady?
Priznam se, ze bych radsi vyrazil vecer a prespal tam uz o den drive, nez abych musel vstavat brzo rano... ale prizpusobim se, pokud by vetsina chtela az v So rano.
Takze predkladam navrh cislo jedna: Patek 15:00 dame kafe nekde v Brne na nejake zahradce, operativne naplanujeme cestu a vyrazime.
to randolf: Pokud pojedu, (vidím to tak na 95%) tak bych jel už taky v pátek. V sobotu odpoledne musím vyrazit k domovu. Kamaráda postihla 50 a tak to bude slavit... Nebylo by ale lepší vyrazit už o něco dřív? Je to přece jenom kousek cesty, po dalnici asi nepojedeme, páteční provoz...