Mr GS napsal:
Tak to já snad taky dorazím. Tohle je slibnej termín.Je to až po Třpytce,Krocanovi a myslím(doufám),že i Vevis letos taky určitě nezklame...no,uvidíme.
Každopádně,koncem října,je to myslím dobrej nápad
Tak v tom pripade to vypada na Machov v listopadu!
kdyby padaly trakaře a mrzlo jako na sibiři mě je to šumák tak pokud budu mít volno tak jedu a zásadně spím venku penzion to není pro mne nejsem z cukru a zetor má pravdu o elefantu dá se spát i při -22 a jak dobře
když ho miluješ není co řešit
Bohuzel to mame docela naslapany a navic jeste na opacnym konci republiky.Takze u nas tak 50/50. Ale pokud bude pocasi, tak nevidim duvod, proc "nezakoncit" sezonu zrovna timto zpusobem Jinak se bud potkame na nejake Moravske akci, nebo na dalsi Radarce 2013
Vzhledem k tomu, ze v CR nerad jezdim jakekoliv frekventovanejsi cesty, tak by jsme tech 400km jel na kochacku asi cely den
I pád na hubu je pohyb kupředu
xHackerM napsal:
Spodem republiky je pěkná cesta, jinudy na Moravu ani nejezdíme...
To jo. My jsme to zpatky vzali pres jizni Moravu,takze taky pekna kochacka a plno zatacek Vyjizdeli jsme kolem te 12 a v Huline kolem 5 A skoro suchou nohou bez nepromoku
I pád na hubu je pohyb kupředu
WOW tady se to rozjíždí. Koukám, že se nakonec sejde lidí dost. Jak jsem říkal v Míšově jakmile bude známej termín uvidim co se dá dělat... Ikdyž v mým případě můžu jet i na otočku na 2 hodky!!!
Labus01 napsal:
WOW tady se to rozjíždí. Koukám, že se nakonec sejde lidí dost. Jak jsem říkal v Míšově jakmile bude známej termín uvidim co se dá dělat... Ikdyž v mým případě můžu jet i na otočku na 2 hodky!!!