Kupuju normal v drogerii. Kámoš co měl kdysi myčku mi to doporučil a funguje to skvěle. Jen na plexi a plasty to " pro jistotu " naředím, nebo rychleji opláchnu.
Hmm , tak to se obávám, že asi neklapne... Vzhledem k tomu, jak často myju tu svoji (tak 4x - 5x do roka ???), tak na žádnou bokovku už my síly ani chuť asi nezbudou
BMW GS = stroj na radost
naopak, to klapne, frekvence je více než dostatečná. kdy je termín cca 3tího mytí roku 2012. To víš, nerad bych prošvih takovou příležitost
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
naopak, to klapne, frekvence je více než dostatečná. kdy je termín cca 3tího mytí roku 2012. To víš, nerad bych prošvih takovou příležitost
Kdepak, 3. mytí už letos bylo....
BMW GS = stroj na radost
Honza_BMW_VW napsal:
Vloni pršelo, letos bude taky Mýt motorku dobrovolně, vědomě a s pomocí chemie? To bych Bobšovi nemohl udělat.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
swat napsal:
V lídlu mají od čt akci na wapku za 1200,- kč
koupil jsme si tri kusy, jednu sobe, jednu tatikovi a jednu tchanovi, jinak je to super za ty pracyh sice nesnazi teplou vodu a hlavne neumi nasavat ze sudu ale super je kovovy cepadlo nejede porad jen kdyz chci strikat a dobry pruslusenstvi
Na netu hledat nemusíš, myslím že ho budou mít všude tam kde prodávají leštěnky a kosmetiku na auta. Já ho kupuju v Přerově v barvách lacích za "Hypernovou"
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
swat napsal:
V lídlu mají od čt akci na wapku za 1200,- kč
koupil jsme si tri kusy, jednu sobe, jednu tatikovi a jednu tchanovi, jinak je to super za ty pracyh sice nesnazi teplou vodu a hlavne neumi nasavat ze sudu ale super je kovovy cepadlo nejede porad jen kdyz chci strikat a dobry pruslusenstvi
To bych motorce nikdy neudelal,abych na ni vzal wapku.I s kostatkem jsem hodne opatrnej!