Chtěl bych mít stejný talent umět takto něžně a pokorně říct někomu že se chová jako vůl.
Já šel taky v 18-ti na školu, ve 20-ti měl pár šupů do studentské hospody na 3 piva a sekanou s rohlíkem a ani dnes možná nemohu členu H hmotným majetkem konkurovat, přesto si troufnu neskromně tvrdit že jsem výrazně bohatší než on...
DOC: díky, tleskám nejen odvážné holčině, ale i Tobě:-)
Upravil Ivan dne 24.08.2012 15:14
wow wow... akorat montuju moto.. uz se tesim az dorazim k pocitaci
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
zdar jencecicicicku jak se mas? a jak jses na tom vlastne s babama ty?
hele o jencka se nám neotírej !!! je to krásný kus chlapa a všechny baby ho tu milujeme !!! a myslím, že i chlapi!!!
tak at nahodi fotku.. zkouknu zkusenym wokem
17 cm
Doc napsal:
co jsem zde členem někde napsáno? Někdy jsem se tím chlubil? Nekdy jsem to (i nepřímo), dával najevo? Nikoli. To je rozdíl mezi námi dvěma.
hele Doci to delas vzdycky ze vystrilis veskerou munici tak nejak mimo?
ja jsem pro ilustraci uvadel, ze ve 20ti kdekdo, TEDY I JA, pacha lecjake vykony a v TOM KONTEXTU ten jeji vykon proste nijak extra myslim nevycuhuje.
taakze.. muj prispevek jsi nepochopil, za dalsi to beres tak nejak moc vazne... takze to vidim jako 2:0 pro mne
A co se tyce tripu... tak v 18 jsem mel NA KOLE sjezdenej jak Dachstein, tak Grossglockner H-A-strasse, tak Tre cimme. A to jsme tam dojeli po svejch.
A nikdo nad tim neucuraval.
17 cm
czunik napsal:
.Nicméně jsi to napsal opravdu velmi správně,ale bojím se že jeho styl se nezmění.Omlouvám se za překlepy a chyby ale brýle sem nechal v kanceláři a nemůžu to po sobě přečíst..sorry
nedes mne, ze ten Docuv vyplod budu muset cist celej
17 cm
Doc napsal:
Protože život je něco o mnoho víc, než jenom word pohádka a excel přísun-odsun, Život je také o schovívavosti, o něžnosti, o poezii, o soutrpení s nemocným pacientem, o obětování egoismu ve prospěch debaty (celku), schopnost dávat se na společnost nejenom svýma očima, ale očima průmeru. A chybí další věc, trpělivost a diplomacie. Dám Ti příklad. Hodnotíš lidi (i tuhle holčinu), aniž máš dostatek informací. Já Ti řeknu nejdřív jeden opravdový scénář, který jsem prožil nedávo: jsem na zmrzlině v kavárně s manželkou a dvěmi malými dcerami. Ty holčičky ale nestačí dobře ke stolku a k vysokým pohárům, protože jsou ještě malé a sedátko je nízké. Proto moje manželka vstává a přináší s druhé části kavárny dvě jiné židle, jiný styl, které mají sedátko výše. Nablízko sedící jeden muž, (nazvěmě ho náhodně Hicks) se na mne podíval zdeptajícím pohledem, který říkal: "jak je možný, že takovej magor jako tady to prase se nezvedne a neběží jako chlap přinést ty židle a nechává takovou hezakou maminku trápit se s tou váhou?". Já si postřehl a nezareagoval, nemám to zapotřebí, ale kdybych chtěl, tak bych mu pohled oplatil a nadzvedl jockey-kšiltovku, aby pochopil, že "vy blbečku, nevidíš, že jsem po chemotherapii a nemám sílu skoro ani na to, jak se dojít od auta a zpátky k autu a svoji velikost a gentelemanství jsem této hezké mamince dokázal v minulosti mnohokrát. Ale prostě nemohu, nemám sil, proto šla automaticky manželka", a měl bych vyhráno.
Teď ten hypotetický scénář č 1.... až 100
- dětský sen, teď přišla situace a čas uskutečnit ho
- zrovna se zberchala z Hodgkinova lymfomu a celou dobu léčby měla jako cíl, že až se z toho vyhrabe, pojede na cestu, chtěla do Nepálu, ale lékaři jí zakázali jet mimo Evropu, protože chtějí po netu každý týden nahlášeny krevní obraz a to se dá lehce jenom po Evropě (to ale ze skromnosti nepsala, aby nevzbuzovala pozornost, bála, se že i tak i někteří napadnou za attention......)
- ona neměla motorky nikdy ráda a žádný vztah, ale její kluk se zabil na motorce před půl rokem a dodnes ho má silně v srdci a udělala si narychlo řidičách u podnikla in memoriam cestu, o které on naposled mluvil
etc., etc., etc.,
závěrem, nejde o žádný spor osobní Hicksi, jen musiš být pokornější v životě a než něco řekneš nebo napíšeš, popřemýšlej, jestli to vše má jenom jedno vysvětlení, to tvoje nebo zda-li jsou možná i jiná vysvětlení a teprve když přijdeš na to že jedině ta tvoje pravda je ten spravný a jediný zorný úhel a že nemůže v pozadí býtg něco, co Tě nenapadlo, pak teprve to můžeš vyřknout
kurnik Doci... nejses uz na ty fora trochu starej?
Jestli vsechny moje prispevky beres takhle vazne, tak potes koste.
Podlinku jsi kazdopadne nepochopil.. takze to same co vycitas mne, si nejdriv vyres u sebe. Chces-li o Hixovi mluvit, nejdriv Hixe znej.
A jinak ta divcina napsala o Spanelsku fakt hodne velky pindy... to mne nadzdvihlo taky.
17 cm
jencekgs napsal:
Doci nechci před Tebou učůrávat, ale souhlasit s Tebou musím.
Myslím si že jsi to vystihl dobře. Hicks je určitě chytrý člověk, ale chybí mu pokora.
na hruby pytel hruba zaplata
17 cm
kurňa chlapi obětujte se někdo a dejmu mu svoji dceru!!!!! Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
kurňa chlapi obětujte se někdo a dejmu mu svoji dceru!!!!!
myslis, ze na mne jako 2 baby budou mit pozitivni vychovnej efekt?
to je nazor do pranice
Upravil hicks dne 24.08.2012 18:11
17 cm
sved63 napsal:
..proti fšem ,
.. a přece se točí
... neodvolám
hele H víš jak všichni dopadli blbě
ale co bych mel odvolavat?
ja jsem nesouhlasil s UCURAVANIM nad tou divcinou... a nekteri zde vzali me vlakno zteci
tak at si to uzijou.. mam mnohaletou prupravu z muslimskejch for.. kdyz se rezes se zastupem 70 indonesanu, pakosu, egyptanu, zalivaku a americkejch liberalu, jeden unterkubrt mne prece nerozhodi.
17 cm
Kua už se na se na to vys..te. Dyť už je ta diskuse o ničem. Každej má na to svůj názor a nepochopí že to tomu druhýmu do hlavy nenacpou....
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Doc napsal:
spíš než dceru,tak bych se klidně obětoval a dal Hicksovi pěstí...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Doc napsal:
s temahle kecama jdi do hazlu Kubrte.
Upravil hicks dne 24.08.2012 21:45
17 cm
Doc napsal:
Do ****.u jdi Ty Hicksi,jsi jediný,kdo má potřebu tady moralizovat a urážet ostatní
Upravil Kubrt dne 24.08.2012 21:44
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Doc napsal:
btw: jses loser, nezvladas forum
možná proto,že nemám X let zkušeností z islámskejch webu a dalších sra.ček,kde se Ty vyskytuješ...
Doc napsal:
Do ****.u jdi Ty Hicksi,jsi jediný,kdo má potřebu tady moralizovat a urážet ostatní
jo jasne, tohle forum je plny pacifistu ... kecy, radsi si to poradne precti.
Za tim, co jsem napsal, si naprosto stojim.
17 cm
Doc napsal:
btw: jses loser, nezvladas forum
možná proto,že nemám X let zkušeností z islámskejch webu a dalších sra.ček,kde se Ty vyskytuješ...
tak si dej trenink, aby ses nam jednou nefsteknul
17 cm
Doc napsal:
jo jasne, tohle forum je plny pacifistu ... kecy, radsi si to poradne precti.
Za tim, co jsem napsal, si naprosto stojim.
Aha,koukám jak pevně si stojíš za tím,co píšeš... až to musíš mazat... Nechci se s Tebou hádat a už vubec nemám za potřebí Tě konfrontovat,nestojíš mi za to.Jen by sis měl ale uvědomit,že by se taky někde,někdy mohlo stát,že Ti jedna přiletí a nebudeš ani tušit odkud to přijde.Ber to jako kamarádskou radu,né jako vyhrožování
Kubrt napsal:
Aha,koukám jak pevně si stojíš za tím,co píšeš... až to musíš mazat... Nechci se s Tebou hádat a už vubec nemám za potřebí Tě konfrontovat,nestojíš mi za to.Jen by sis měl ale uvědomit,že by se taky někde,někdy mohlo stát,že Ti jedna přiletí a nebudeš ani tušit odkud to přijde.Ber to jako kamarádskou radu,né jako vyhrožování
jses proste cu*ak, na to se nic jineho napsat neda.
A je moc pekne videt v jakem prostredi se pohybujes.
17 cm