Novej napsal:
trochu mne mrzí, že semnou už po servise nekomunikuje, mám svou motorku rád a byl jsem zvědavej co a jak. Závada nevyřešena a ani neodpovídá.
protoze mas zavolat. Na pm a email reaguju az kdyz mam cas. Nemuzu sedet u pc furt.
A hlavne od tebe nemam ani email ani pm .posledni pm je ze 14.8
Upravil servisak dne 01.09.2014 13:09
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Taky přidám svojí trošku. Už jsem u Milana párkrát byl,naposledy dneska a můžu ho jen blahořečit..Podle mého názoru provádí práci s maximální pečlivostí a je až neskutečně ochotnej. Takže za sebe ho můžu vřele doporučit...a motorka si vyšlapuje jako hodinky!
per aspera ad astra
Včera večer jsem byl u Milana na servise a chci mu ještě jednu poděkovat za profesionální přístup a super strávený večer plný užitečných informací kolem mé motorky.Milane děkuji a těším se na příště
Taky chci taky poděkovat! Za rychlou reakci, super komunikaci a nakonec dnešní výpomoc! Chvála i za obvyklé reakce do vláken- stručně a k věci. Měj se fajn a DÍKY!
Dawid
Dawid přiložený následující obrázek:
[17.15Kb]
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
myslim, ze muzu dat tu nejlepsi referenci na Milana..
Pripravil mi motorku na cca 45000 dlouhou cestu.. motorka najela vice nez 52tis km a nic me nezastavilo! motorka jela jako drak.. ani jedno lozisko nemuselo ven, ani spojka, nic nic nic..
naprcccs napsal:
myslim, ze muzu dat tu nejlepsi referenci na Milana..
Pripravil mi motorku na cca 45000 dlouhou cestu.. motorka najela vice nez 52tis km a nic me nezastavilo! motorka jela jako drak.. ani jedno lozisko nemuselo ven, ani spojka, nic nic nic..
je Borec.
Milda je šikovnej, o tom žádná, ale na to, že se ti nic nepo... bych spíš použil výrazivo typu, že jsi klikař haluzář
I když štěstí přeje připraveným
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Byl jsem u Milana minulý týden, vše proběhlo přesně podle telefonické dohody a udělal i to co "nerad dělám zbytečnosti" .
Takže za mě taky díky.
Pavel
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Opet musim vychvalit Milana az do nebe! Odporoucela se mi prevodovka a pri rozborce se zjistil i kardan skoro pred smrti. Milan mi v sibenicnim terminu motorku hned vzal na servis a opravil, takze za tyden muzu odjet na Rujanu. Jeste jednou obrovsky DIKY za pristup a ochotu!
A taky DEKUJU TONDOVI, za poskytnuti dilu do prevodovky.
Hosi, vas dva na rukach nosit! Diky, diky, diky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
Opet musim vychvalit Milana az do nebe! Odporoucela se mi prevodovka a pri rozborce se zjistil i kardan skoro pred smrti. Milan mi v sibenicnim terminu motorku hned vzal na servis a opravil, takze za tyden muzu odjet na Rujanu. Jeste jednou obrovsky DIKY za pristup a ochotu!
A taky DEKUJU TONDOVI, za poskytnuti dilu do prevodovky.
Hosi, vas dva na rukach nosit! Diky, diky, diky