bystricke napsal:
vasekuznebohnice: slyšel sem,nebo se tu otom někde píše,že něco podobného už proběhlo i v polsku a polská vláda to zatajila,tak pozoooor
jojo, taky se tam řešil ultra/podezřele levný chlast, sorry, vodku půllitr za pade si fakt nekupuju, ale díky za upozornění, proto raději šáhnu po whisky, kterou jedinou jakž takž dokážu poznat, jestli to je, nebo není +- deklarovaný obsah a vyšla na 60% naší ceny
dnes si fakt nevybereš
Nový pacient je z Prahy 5 a je zatím hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici (VFN). Jak pro ČTK uvedla ředitelka VFN Dana Jurásková, v neděli odpoledne byl pacient při vědomí, komunikoval však jen velmi obtížně. Přesto se podařilo zjistit, že údajně pil whisky. Lékaři okamžitě zahájili léčbu, neboť měl muž v těle vysokou dávku metanolu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
no opravdu ted uz dokazi zkopirovat vsechno, proto se da opravdu verit jen domaci Slivocici ci jine palence vypalene osobne v certifikovane Palenici Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
no opravdu ted uz dokazi zkopirovat vsechno, proto se da opravdu verit jen domaci Slivocici ci jine palence vypalene osobne nebo v certifikovane Palenici
V poslední větě bych navrhoval změnit text - úpravil jsem červeně.
Upravil Medik dne 17.09.2012 13:39
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Je s podivem, že většina lidí v době "prohibice" řeší jak a kde sehnat kvalitní alkohol, ale málokdo jednoduše mávne rukou a nepije... nebo jsme fakt národ alkoholiků...??? Nejsem abstinent ani agitátor, ale zásoby tvrdého doma nevytvářim (až na jednu lahev whisky, ze které občas usosnu) a když není tak není....
Tvrdej si sem tam dám ale taky by se to dalo i bez toho stejně si obač dám spíš domácí slivku. Ale pivo to by mě docela sralo. Pak jedině začít vařit doma
prohibice za mě:
1) absurdní načasování začátku (povíce než dvou týdnech a v pátek v 19:00, kdy se nejvíc paří)
2) neřešená další úmrtí v CZ, zákaz prodeje, nikoliv osvěta, že to, co mám doma, mě může zabít (když už jsem takovej idi*t, že to sám nevím)
3) neřešená další úmrtí mimo CZ, nebyl zakázán export, součinnost a informovanost okolních států
= demonstrativní ukázka síly, která už předem hlásala, že nezabrání dalším úmrtím (ač mohla) = předvolební kampaň jako víno: "my nejsme jako oni, my se o Vás postaráme"
postrádám:
1) vysvětlení, proč SPZI a ČOI nezachitila ani jeden kontaminovaný vzorek
2) vysvětlení, proč daňová správa nezahájila na základě podkladů a informací o únicích šetření s PČR před prohibicí
3) potrestání viníků výše uvedeného vč. ministra, který udělá takové opatření, jenž nechá pomřít další lidi, ač k tomu nemuselo dojít
a znova se ptám:
opravdu jsme takové ovce, že potřebujeme někoho jiného, aby nám dokola říkal, co je pro nás dobré a co ne? to vážně nemáme už ani tu poslední špetku svobody = vlastní zodpovědnost? Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
..jsme a moje zkusenosti z Anglie, Reichu a dnes uz i z USA to potvrzuji. Smirme se s tim, ze euroatlanticka civilizace 19teho a 20teho stoleti je v h.a.j.z.l.u.... .. a k navratu ke "korenum" nas prinuti uz pouze nejaka husta prirodni katastrofa a nebo valka... ...pravdepodobnost obojiho v case roste.
Upravil Bubak dne 27.09.2012 08:16
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure