kim napsal:
Já už je mám obuté a za chvilku vyrážím na průbefár DOT mám 3012 tak že letošní
Kime , tak co , jaké jsou první dojmy?
Extra moc jsem zatím nenajel, cca 200km; dojmy velmi dobré ,na silnici sedí dobře na to co potřebuji a jak jezdím,oproti 07 se mi zdají o něco stabilnější,na polní cestě bez problémů ,podotýkám že mluvím o uživatelsko cestovním ježdění, drifty smyky atp jsem nezkoušel -nemám tu potřebu; projel jsem si trať v Hustopečích co na ní trénuje Petr Kuchař (dosud tam má ty rampy na skákání-ty jsem ovšem nezkoušel : http://www.mapy.c...7&l=15 tobogány,nějaká lavice,prudší výjezd a sjezd u ramp ,všechno bez problémů až jsem se divil že to ani citelně nehrabalo ta guma při výjezdech; to vše ovšem za sucha,za mokra by to bylo logicky jinak; ,překvapilo mě že ani na zelené ale suché trávě to vcelku drží (cestovní způsob jízdy) jo spokojenost;poměr cena výkon troufám říci komfortní,jaký bude nájezd se uvidí.
Dnes jsem je dostal domů, Dot 4211 a 3711, takže předpokládám že se jedná o novou směs. Předpokládám ,že bude spokojenost , tak jak už napsal Kim.
Tak co je to dobré?Jak se na tom jezdí?Napiš nějaké recenze,chtěl bych je teď někdy koupit tak ať vím jestli jo nebo ne.
Vlasto jezdí je kamarád už asi 3 sadu a co jsem se ho ptal, tak mu mám připravit další. Najíždí na nich kolem 12 tkm. Pokud by jsi chtěl osobní reference, dám ti na něj číslo. Jinak dneska dovezu tři nové sady.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
palciatko napsal:
Páni, neviete mi poradiť, kde na Slovensku kúpim prednú mitasku E - osmičku na svojho hrocha? MITAS E-08 110/80-19 59H TL. Uvítam overené zdroje s čerstvými gumami a za rozumnú cenu. Môj tradičný zdroj mi túto gumu dodať nevie.
ďakovala ;-)
U mně
Ja viem
Ale preto som písal, že "na Slovensku", aby sa to neskomplikovalo s platenim a dopravou. Alebo sa mýlim?
palciatko napsal:
Páni, neviete mi poradiť, kde na Slovensku kúpim prednú mitasku E - osmičku na svojho hrocha? MITAS E-08 110/80-19 59H TL. Uvítam overené zdroje s čerstvými gumami a za rozumnú cenu. Môj tradičný zdroj mi túto gumu dodať nevie.
ďakovala ;-)
U mně
Ja viem
Ale preto som písal, že "na Slovensku", aby sa to neskomplikovalo s platenim a dopravou. Alebo sa mýlim?
Dá se to poslat poštou na dobírku, myslím si, že by to neměl být problém. Možná nám pomůže někdo to objasnit, neboť zájemců o zasílání pneumatik na Slovensko přibývá. Zatím jsem to púředával většinou na akcích. Poštovné co jsem se ptal je lehce přes 300,- Kč
Hoši , jsou už nějaké větší zkušenosti s těma 08 s novou směsí.
Já jsem něco najel na suchu a nevidím rozdíl mezi něma a Touranckama které jsem měl předtím. Na malém GS v pohodě klopení až na stojan. / vím ,že to není nic moc / Neodzkoušel jsem tom ale na vodě. Kamarád mně upozornil ať si na to dám dobrý pozor, že na mokru nedrží. Tak nevím , nechtěl bych jít ve svých 67 létech někde na hubu . Napište své dojmy.
Já jezdil 08 na Africe, ale byla to stará směs. Nejsem žádná závodník, ale pro mě na mokru v pohodě. Jen se na té staré směsi trhaly malé krajní figury na předním kole, ale to by na nové už nemělo být. Já ale letos zkusím 07.
K těm E-08 mám ji na 1200 GS v zadu nově obutou (od Rudy, tímto mu děkuji)
mám na ní ujeto cca 3000 km a nepoznal jsem rozdíl od Tourancky do doby kdy na mokru jsem vjižděl na D1 a v naklonu jsem asi více přidal plyn a mooooc pěkně mě ustřelil zadek ( fakt hodně) !!! jel jsem pak celopu cestu dooost opatrně.
Takže guma fakt dobrá, ale pozoooor na mokro !!!!
Petr GS
pecanek78 napsal:
mám na ní ujeto cca 3000 km a nepoznal jsem rozdíl od Tourancky do doby kdy na mokru jsem vjižděl na D1 a v naklonu jsem asi více přidal plyn a mooooc pěkně mě ustřelil zadek ( fakt hodně) !!! jel jsem pak celopu cestu dooost opatrně.
Petr GS
Co máš z toho, já jsem teď v sobotu testoval motorky pro jeden časopis na Slovensku v Jasné od KTM 1190 Adverture R až po V-Strom. Celkem 9 motorek včetně BMW R 1200GS LC a většina byla obuta na Anakee. Jezdilo se převážně na mokru a jezdil jsem hodně často s ustřeleným kolem tak, že redaktor co mne fotil docela koukal a já jsem si večer přemáchnul trenky
Upravil joe dne 04.06.2013 18:19
pecanek78 napsal:
Petr GS
Na mokru v náklonu nepřidávat tolik plyn-dost to vylepší kvalitu směsi na E08
pecanek78 napsal:
Petr GS
pecanek78 napsal:
Petr GS
Tak si myslím , že když ani Joe neprotestuje že ty 08 opravdu na vodě špatně drží. Nebo je to snad jinak ?
pecanek78 napsal:
Petr GS
Tak si myslím , že když ani Joe neprotestuje že ty 08 opravdu na vodě špatně drží. Nebo je to snad jinak ?
Výše napsáno - nepřidávat tolik plyn!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
No nic zvláštního mám dvousměsovky a když to srovnám s anakýčkama tak je to prostě nastejno i chování na vodě je dobrý -zkoušel sem to všelijak utrhnout pod plynem nebo i prudce brzdit a prostě to drží. Vysoký rychlosti v pohodě, terén nemá smysl hodnotit.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
No nic zvláštního mám dvousměsovky a když to srovnám s anakýčkama tak je to prostě nastejno i chování na vodě je dobrý -zkoušel sem to všelijak utrhnout pod plynem nebo i prudce brzdit a prostě to drží. Vysoký rychlosti v pohodě, terén nemá smysl hodnotit.
Dvousměsovky v 08 ? Kdy se to začalo dělat ? Zatím jsem u Mitase o tom neslyšel.
TOLI napsal:
Dvousměsovky v 08 ? Kdy se to začalo dělat ? Zatím jsem u Mitase o tom neslyšel.
Dit říkám že je to tajný.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
TOLI napsal:
Dit říkám že je to tajný.
Toli , tak to pusť do světa.
Toli obdržel testovací pneumatiku, kdy se zkoušela v provedení dvousměs. Jinak dle mého vyjádření i mnoha kluků z fora (pominu tzv. závodníky) je to pneumatika srovnatelná s Tourance jak na suchu, tak na mokru. Samozřejmě je to o citu a vnímání motorky při jízdě. Jestli pojedu na mokru a necitelně přidám jako na suchu jsem v problému, ale o tomto jsem se přesvědčil i u velice kvalitní pneumatiky jako je Anakee 2. Tyto dohady jsou pořád dokola. Každému říkám vyzkoušej a uvidíš.
Upravil joe dne 07.06.2013 06:00