O tom, že je nové BMW R 1200 GS hodně schopným strojem, nemáme pochyb. Přesto nás dostalo, jak je na tomto videu schopnou okruhovou zbraní. Aby také ne, jezdí na něm jeden ze špičkových německých závodníků Jürgen Fuchs. Společnost mu dělá HP4 a očividně má plné ruce práce ...
Zdroj: MOTOHOUSE
YouTube Video
Upravil lako dne 18.06.2013 22:48
Over than 250k km on BMW GS bikes
Minulý týden jsme se nedaleko Hradce Králové v protisměru minuli s LC v zářivě žluté barvě, něco jako jsou reflexní vesty. To je oficiální barevná kombinace nebo si motorku někdo přestříkal? Vypadalo to zajímavě...
Ivan napsal:
Minulý týden jsme se nedaleko Hradce Králové v protisměru minuli s LC v zářivě žluté barvě, něco jako jsou reflexní vesty. To je oficiální barevná kombinace nebo si motorku někdo přestříkal? Vypadalo to zajímavě...
Ne ne to neni origo barva tu motorku jsem skladal ja a pan si ji u nas koupil nechal si ji nalakovat do barvy helmy system 6 aby byl videt. Vecer sem dam fotky jak to vypada..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Ne ne to neni origo barva tu motorku jsem skladal ja a pan si ji u nas koupil nechal si ji nalakovat do barvy helmy system 6 aby byl videt. Vecer sem dam fotky jak to vypada..
wow, těším se na fotky
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
nehodi se k tomu ty draty imho... nebo draty + spunty.
Upravil hicks dne 24.06.2013 18:31
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jeste modry kostky odrazove folie,majaky a napis POLICE a v UK muze k Poliiicii..
...Taky se mi to libi.....Nemuzu si ale pomoct,ale ty rafky na nove 1200GS maji byt v cerne...povrchova uprava je super,ale ta stribrna toho noveho krasavce trochu sundava, alespon v mych ocich...Otazka vkusu.Snad Adventure...
PARImoto přiložený následující obrázek:
Ta prestavba od wunderlichu byla letos v gapa.. bylo nani nekolik zajjmavejch predelavek.. treba mechanickej plyn
... servis a diagnostika BMW Motorrad