Efendi napsal:
Ja se musim fakt chlámat. By mě zajímalo co by jste delali, kdyby GS vyrábělo MG nebo nějakej japonec
Starý Stelvio bylo dost o ničem, ale nové je o hodně velkej pozitivní kus vpředu. A za mě: kdybych si měl vybrat mezi novym vodnikem a Stelviem, bude to Stelvio.
Krásně jsi to napsal "kdyby"jenže "kdyby" měla babka koule,tak je to dědekMG nebo japonec GS nikdy nevyrobí protože to neumí,jinak už by to děleli dávnona druhou stranu nejsi daleko od pravdy protože už to umějí udělat Číňani.....
Precti si nekdy po sobe co pises....treba nebudes vypadat tak hloupe.
Nedivej se na "svet" tak sebestredne. Nejen to, cos zvolil Ty, muze mit neco do sebe.
Pekny den.
Efendi napsal:
Ja se musim fakt chlámat. By mě zajímalo co by jste delali, kdyby GS vyrábělo MG nebo nějakej japonec
Starý Stelvio bylo dost o ničem, ale nové je o hodně velkej pozitivní kus vpředu. A za mě: kdybych si měl vybrat mezi novym vodnikem a Stelviem, bude to Stelvio.
Krásně jsi to napsal "kdyby"jenže "kdyby" měla babka koule,tak je to dědekMG nebo japonec GS nikdy nevyrobí protože to neumí,jinak už by to děleli dávnona druhou stranu nejsi daleko od pravdy protože už to umějí udělat Číňani.....
Precti si nekdy po sobe co pises....treba nebudes vypadat tak hloupe.
Nedivej se na "svet" tak sebestredne. Nejen to, cos zvolil Ty, muze mit neco do sebe.
Pekny den.
Bohužel jsem Tvůj výlev nepochopil.Asi jsem Fakt hloupý....Mohl by jsi mi napsat co jse napsal blbě?Co je tam sebestředného?A jak jsi z toho poznal co jsem zvolil já?
Upravil 3axap dne 22.10.2012 12:59
sanko napsal:
waltr: bavili sme sa o tom že si tvrdil že MG do 6000 nejde a že asi nemam s čím porovnat lebo na naj motoke na GS som nešiel.
Yamaha MT 01 ma 150Nm pri 3700ot Gs ma 120 pri 6000
Neviem o čom ma chceš presvečiť.
No jo to jsou slova do pranicejak může "motokrosař" napsat takovou hovadinu že na GS nejel,ale MT 01 ma 150Nm pri 3700ot Gs ma 120 pri 6000 .To tedy musí být ta MT 01 úplná jednička na šotolině a cestování vůbec Podle toho jaké si kupuje stroje se mi zdá že má ambice "cafe racera" než enduristy a pak by tady chtěl poučovat...že GS je horší než MT01
Nikdy som nenapísal že gs je v niečom horšia. U mna su motorky len dva druhy zábavné a nudné.
MT 01 ku som spomenul len pre to ,že asi viem porovmať či moja ma spodok alebo nie, lebo som ju vlastnil. Nechápem prečo by som mal mať zákonite enduro ked jazdím motokros.Milujem všetky motorky okrem čoprov. Motokros mi dáva adrenalín a kondičku na staré kolená, cestne motorky mám na radosť. Inak ked pretekas je uplne jedno či má cestné enduro o 10 koní viac alebo menej, mandle ti to aj tak nenadvihne a pojde ti len o pocit z jazdy, Ta hladina adrenalinu je trochen inde Ale mám navyše to že tam kde ty potrebuješ enduro ja tam prejdem takmer s čímkolvek na čo sa dá obuť dačo draplavé
sanko napsal:
waltr: bavili sme sa o tom že si tvrdil že MG do 6000 nejde a že asi nemam s čím porovnat lebo na naj motoke na GS som nešiel.
Yamaha MT 01 ma 150Nm pri 3700ot Gs ma 120 pri 6000
Neviem o čom ma chceš presvečiť.
No jo to jsou slova do pranicejak může "motokrosař" napsat takovou hovadinu že na GS nejel,ale MT 01 ma 150Nm pri 3700ot Gs ma 120 pri 6000 .To tedy musí být ta MT 01 úplná jednička na šotolině a cestování vůbec Podle toho jaké si kupuje stroje se mi zdá že má ambice "cafe racera" než enduristy a pak by tady chtěl poučovat...že GS je horší než MT01
Nikdy som nenapísal že gs je v niečom horšia. U mna su motorky len dva druhy zábavné a nudné.
MT 01 ku som spomenul len pre to ,že asi viem porovmať či moja ma spodok alebo nie, lebo som ju vlastnil. Nechápem prečo by som mal mať zákonite enduro ked jazdím motokros.Milujem všetky motorky okrem čoprov. Motokros mi dáva adrenalín a kondičku na staré kolená, cestne motorky mám na radosť. Inak ked pretekas je uplne jedno či má cestné enduro o 10 koní viac alebo menej, mandle ti to aj tak nenadvihne a pojde ti len o pocit z jazdy, Ta hladina adrenalinu je trochen inde Ale mám navyše to že tam kde ty potrebuješ enduro ja tam prejdem takmer s čímkolvek na čo sa dá obuť dačo draplavé
Á pán je opravdu borec,nejen že má momentálně nejlepší motorku ale je také nejlepší jezdectam kde jiní (které mimochodem nezná) potřebují enduro projede on s čímkoliv...asi majster Slovenska
když jsem viděl kolik stelvio netx váži, tak to je celkem změna z 650 Twinu Twin je oproti tomu koloběžka pro děti. Mně se líbí individualita a originálnost a tu stelvio, při pohledu na letmo zavěšené kolo kardan připojený k tomu parádnímu véčku, má.
Ješte pořád guziny dělaji ten pohyb (myslim doprava) když vrkneš plynem?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
To je úroveň.
A všechno jen proto ,že si koupil jinou motorku než GS a napsal to sem ,protože sem na forum chodil tak jako každej jinej .
Některý příspěvky pak už zaváním tím že ta bavorácká vrtule je to poslední co v lebce zůstalo.
Líbí se ti Stelvio ,ok, tvoje volba. Přeju ti s ní hodně radosti,mnoho km a vůbec mi nevadí že ses podělil o svojí radost . Asi to tak má od přírody bejt ,že se každýmu líbí něco jinýho. Někomu holt blondýny a někomu černovlásky.
Užij si to a nenech se otrávit.
sved63 napsal:
To je úroveň.
A všechno jen proto ,že si koupil jinou motorku než GS a napsal to sem ,protože sem na forum chodil tak jako každej jinej .
Některý příspěvky pak už zaváním tím že ta bavorácká vrtule je to poslední co v lebce zůstalo.
Líbí se ti Stelvio ,ok, tvoje volba. Přeju ti s ní hodně radosti,mnoho km a vůbec mi nevadí že ses podělil o svojí radost . Asi to tak má od přírody bejt ,že se každýmu líbí něco jinýho. Někomu holt blondýny a někomu černovlásky.
sved63 napsal:
To je úroveň.
Jmenuje se to tady diskuzní fórum,nebo ne?
no né každej tvůj zvláštní smysl pro humor pochopí
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
sved63 napsal:
To je úroveň.
+1
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
proti MG nic, jezdi si na čem chceš, když se Ti to líbí
diskuzní fórum je jedna věc, druhá věc (kterou jsem i přes snahu nepochopil) je furt omílat míčoviny v tom samém duchu "všeci ste blbí, ale já Vám to vysvětlím", protože Vlastimile rád chytáš za slovo, co jsem napsal jsi možná nikdy nenapsal, ale vyznívá to ze skoro všech Tvých příspěvků a jediné, co to vyvolává je otrávenost.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ero napsal:
proti MG nic, jezdi si na čem chceš, když se Ti to líbí
diskuzní fórum je jedna věc, druhá věc (kterou jsem i přes snahu nepochopil) je furt omílat míčoviny v tom samém duchu "všeci ste blbí, ale já Vám to vysvětlím", protože Vlastimile rád chytáš za slovo, co jsem napsal jsi možná nikdy nenapsal, ale vyznívá to ze skoro všech Tvých příspěvků a jediné, co to vyvolává je otrávenost.
Čí otrávenost?Předpokládám,že i průměrně inteligentní čitatelé mé ironické příspěvky berou s nadhledem a chápou,že mám takový stylzřejmě patříš ještě do jiné skupiny .....
jsem tu jen za sebe, tedy mou otrávenost ;-), je mi jasné, že na tu sere bílý tesák, samozřejmě:-)
A s odtečkovaným pseudourážením se mě nedotkneš, kombinace Tvého podpisu pod čarou a Tvých příspěvků mě baví víc, než si myslíš, a dokonce bez ironie
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
jo já chápu slovo diskuze, neboj. Ale jsou diskuze ,kde je zbytečné diskutovat.
Mě přijde pod úroveň zaplevelit těmahle arogantníma blábolama vlákno člověku,kterej má radost z nový motorky a chtěl se o ni podělit s lidma se kterejma si rozuměl.Předpokládám že když vyměnil motorku tak se nezměnil a je zbytečný mu ten pocit z nový mašiny kazit.Co jsem chtěl jsem už napsal .howg
sved63 napsal:
Mě přijde pod úroveň zaplevelit těmahle arogantníma blábolama vlákno člověku,kterej má radost z nový motorky a chtěl se o ni podělit s lidma se kterejma si rozuměl.Předpokládám že když vyměnil motorku tak se nezměnil a je zbytečný mu ten pocit z nový mašiny kazit.Co jsem chtěl jsem už napsal .howg
sved63 napsal:
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Není to přece jedno co kdo má za motorku,někdo chce tu a někdo má na tu...By mě zajímalo kolik vás tu těch "srdcařů" má i auto od bmw. Jo není to jen o tom. Taky se může stát že se potkají 2 motorkáři v zimě v autech a jeden srdcař bude poskakovat v nějaké nebéemwé a druhej bude mít nový báwo. Taky by se ho to dotklo kdyby mu někdo řekl co to máš za škodováckou m.dku. Kluci to není o tom... Já srdcař jsem a mám x aut od bmw a poslední mi chyběla motorka.Někdo začíná u nové motorky od bmw a tam skončí páč nemá vatu. Ne.ebejte do kluka , vždyť i kdyby jezdil na hovně a bude spokojenej,je to jeho pocit a život. Tak založte téma kdo má co od bmw a v čem jezdí a začneme urážet a ponižovat. Borci každej ruku na srdce. Mě si taky kamarád koupil passata a nedá se to z bmw srovnat,myslíte že mu řeknu že je to kun.a? Právě by to mělo být srdcem a né nemáš bmw táhni jinam...
za mě ať si jezdí každý na čem chce, mít love když jsem vybíral Rko, koupil bych možná V11 v limetkové, bo se mi líbila a nevnímám MG nějak na hony vzdálenou BMW. dogmata se snažím nepodporovat a italské motorky mám rád, bo sou prostě jaké jsou. povozy a jejich majitele nesortuju (krom Hondy, tu krom starých kousků nikdy mít nebudu), byť si určité značky nikdy nekoupím ;-)
a jako káru mám 1.4TDi (V6/2) takže takové já su srdcař ;-)
Sanko Stelvio si užij, jak říkám Guzzi b mi do baráka mohla, ikdyž konkrétně Stelviu přední světla neodpustím ;-)
Kuwa chlapi, tuto diskusi berte s velkým nadhledem a nepitvejte to do roviny ten je srdcař a ten má škodárnu atd. O tom to přece není.
Vyjadřovat se k názvu a obsahu tohoto vlákna nemá smysl, snad jen bych podotkl že co jiného by jste za reakce na BMW fóru čekali byť je majitel Guziny bývalej BMW. To mě tak trošku připomíná hašteření KTM vs BMW. Podívejte se na jiná fóra jak tam o nás majitelích strojů BMW smýšlejí. Kluk si koupil Guzinu a co, pro něj je to super stroj a tak to má být. Přece si nebude kupovat motku pro dobrej pocit ostatním, to že mu vyhovují více i jiné stroje jak ostatním snad taková hrůza není, každej jsme jinej a každýmu se nám pasuje něco jinýho a tak to má být. Jinak by taky mohly sjíždět z výroby jen KTM a ŽIGULÍKY kdyby jsme byly stejnýho ražení všichni.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...