fifa napsal:
no myslel jsem si že budu za blázna když dám hlas Francovi ale koukám že né a to jsem rád u mne jasná volba Franc ,, už těch kašparů bylo dost , bohužel jsem přesvědčenej že to vyhraje Zeman, pokud tomu to tak bude tak další důkaz jak je to v téhle zaprodané zemi nalajnované už dávno ,,,,,, když to pěkně rozkradeš tak tě nepověsíme ale uděláme tě prezidentem vizz Klaus
fifa napsal:
no myslel jsem si že budu za blázna když dám hlas Francovi ale koukám že né a to jsem rád u mne jasná volba Franc ,, už těch kašparů bylo dost , bohužel jsem přesvědčenej že to vyhraje Zeman, pokud tomu to tak bude tak další důkaz jak je to v téhle zaprodané zemi nalajnované už dávno ,,,,,, když to pěkně rozkradeš tak tě nepověsíme ale uděláme tě prezidentem vizz Klaus
Vážně sem si chvilku myslel že hlas Franzovi bude zahozenej ale ted jak to tu vidím vůle je pokud nebudou lidi připosraný a podaří se zburcovat i další tak by to mohlo bejt hoooodně zajímavý.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
No nebál bych se tvrdit že volba Franze muže být jistou formou vyjádření lidí k stavu politiky v republice... A že to bude fungovat... To samé ale muže zafungovat u Okamury a to by byla škoda...
TAKE IT EASY
ja myslím že hlasu dostane mnoho ,,třeba dcera a její spolužáci to je generace 20letých lidí budou volit France pokud tomu je tak všude aspoň podobně myslím že se vyšplhá hodně vysoko
když ho miluješ není co řešit
Ještě se těším na názor Vlastimila - myslím že jeho kandidátem bude Fischer nebo Bobošíková
Upravil toli dne 06.11.2012 21:34
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Miloš by mohl udělat anketu... Docela by mě zajímalo,jak si kdo z kandidátů stojí u nás,u konzumentů tohoto webu Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Už jen pár dnů bude možná trvat, než česká vláda uzná nezávislost Kosova. Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg Právu řekl, že vládě předloží návrh na uznání Kosova 2. dubna. Česká diplomacie již naznačila, že se chystá nezávislost bývalé jihosrbské provincie dříve či později akceptovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bosna a Hercegovina je blíž ke vstupu do EU, uvedl to alespoň ministr zahraničí Karel Schwarzenberg (TOP 09) po jednání se svým protějškem Zlatkem Lagumdžijou. "Diskutovali jsme, jak posunout proces přiblížení Bosny a Hercegoviny k Evropské unii. O to musíme stále bojovat. Bosna a Hercegovina je opravdu důstojný kandidát pro Evropskou unii, byť to vnitřní překážky brzdí," prohlásil Schwarzenberg pro agenturu ČTK- Domnívá se, že přístup země do unie by mohl být možný do deseti let.
17 cm
Jana Bobošíková: Ano. Evropa jej chybně akceptuje nikoliv jako osobní víru jednotlivce, ale jako způsob života.
Jiří Dienstbier: Nebezpečí představuje fundamentalismus a fanatismus, které známe nejen u islámu ale i u křesťanství nebo judaismu. Víra sama o sobě nebezpečí nepředstavuje.
Vladimír Dlouhý: Ne.
Jan Fischer: Samotný islám ne. Nebezpečí představuje extremismus, fanatismus, nesnášenlivost a netolerance zneužívající náboženství.
Vladimír Franz: Nikoli, pokud není řeč o jeho radikálních formách a právu šaría.
Ladislav Jakl: Ne. Nebezpečím je ztráta vlastních civilizačních hodnot. Tu vidíme v přímém přenosu kolem sebe.
Zuzana Roithová: Islám je především rizikem pro své zneužívání k živení násilných konfliktů ve světě a to jak vůči Západu, tak zejména mezi muslimy navzájem
Karel Schwarzenberg: Jsou nejrůznější formy islámu. V Evropě už jde nicméně dík imigraci o náboženství s mnoha miliony vyznavačů. Zajisté bychom byli vůči islámu odolnější, kdybychom jako Evropané nepřicházeli o hodnoty nám vlastní.
Přemysl Sobotka: Islám jako takový ne. Jeho extrémní, netolerantní a militantní odnože ano.
Miloš Zeman: Ano.
17 cm
tolik z naseho pohledu...
17 cm
smazak73 napsal:
Já bych dal Hickse ,nebo Emilio Al zámoru ...chytrý jsou dost.....za mě dobrý
ja jsem na tu funkci zatim moc sexy.. 17 cm
morabo napsal:
A zatím mlád... Já bych za nás nominoval Kašáka
jen s dodatkem, ze za konverzi Svateho vita na udirnu je trest smrti i pro hlavu statu.
Teda pak uz bezhlavu...
17 cm
TOLI napsal:
Ještě se těším na názor Vlastimila - myslím že jeho kandidátem bude Fischer nebo Bobošíková
Milý Toli,bohužel Tě musím zklamat.Myslel jsi špatně.Mým kandidátem je Zeman,protože jako reprezentant Čechů je idealní.Je přesně jako oni.Chlastá,je ironický,přisprostlý a v jádru to má v pr...Franze mám jako náhradníka kdyby se náhodou Zeman voleb nedožilnemá tak blízko ke komunistům jako Zeman,ale má slušné tetováníjen by to měl trochu oživit červenouTřeba srp kladivo a hvězdu,doporučuje devět z desíti znalců....
Upravil 3axap dne 07.11.2012 16:55