tak první fotka bych řek že bdue před Brnem na té rychlostní silnici od Svitav ne?? druhou nevím třetí bude mořná Litomyšl námko,?a další nevím[flash width=200 height=50][/flash]
Tomano79 napsal:
Bystřo, o kolik by to bylo dražší, kdybych chtěl ty boční kufry vo fós delší - 500x250x430, aby se mi tam vlezl stan, bez cpaní na fest.
fósy neřeším okolik by to mělo být větší?
na svých stránkách máš rozměry 450x250xvýška430, já bych to potřeboval 500x250x430, takže o 5cm delší.Jestli by to nebyl problém, tož si mě napiš do fronty na vánoční akci
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
michal krtek napsal:
Já sem v klidu vánoce nebudou není na ně až budou rantále budou i vánoce,už to trvá 2 roky
Ale neblázni, na Vánoční pohodu netřeba peněz víc, než na běžný všední den. Hon na drahé dárečky a bič na sebe si z toho udělali lidi sami.
Já, ač ateista, oceňuji, co ta moje baba dokáže doma spáchat a jakou vykouzlí atmosféru a jako správný gastrosexuál se těším na kus prasete s bramborovým salátem, šopáčkem a hromadou drobných pochutin.
Jasně že si nacpat břicho dákážu i přes rok, ale na ty Vánoce je to prostě jiný.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tomano79 napsal:
Bystřo, o kolik by to bylo dražší, kdybych chtěl ty boční kufry vo fós delší - 500x250x430, aby se mi tam vlezl stan, bez cpaní na fest.
fósy neřeším okolik by to mělo být větší?
na svých stránkách máš rozměry 450x250xvýška430, já bych to potřeboval 500x250x430, takže o 5cm delší.Jestli by to nebyl problém, tož si mě napiš do fronty na vánoční akci
Tak jsem si dnes byl pro své nové kufry Begr k Bystřovi, a to jsem chtěl původně origa na 12GSA
Díky Bystřové akci jsem se nerozmýšlel a když Bystřa navíc řekl že má bočáky rozměrově stejné jako ty origa a že na to pasují i upínací spony od BMW tak jsme se hned domluvili. Ostatně aby né když ty kufry jsou kvalitou na 1* a cenovka i s taškama do kufrů 8900kč vč. DPH je nádhera. Dokonce mně pan mistr nechal kouknout na sebe při práci a šlo vidět že to má v malíku
LukyGs napsal:
Tak jsem si dnes byl pro své nové kufry Begr k Bystřovi, a to jsem chtěl původně origa na 12GSA
Díky Bystřové akci jsem se nerozmýšlel a když Bystřa navíc řekl že má bočáky rozměrově stejné jako ty origa a že na to pasují i upínací spony od BMW tak jsme se hned domluvili. Ostatně aby né když ty kufry jsou kvalitou na 1* a cenovka i s taškama do kufrů 8900kč vč. DPH je nádhera. Dokonce mně pan mistr nechal kouknout na sebe při práci a šlo vidět že to má v malíku
Jó Bystřa je šikovný Co mě to taky stálo přemlouvání, ale nakonec je vyrobil..."1" kufry BEGR s výřezem na 12 GSA na světě a "1" s černýma víkama
Upravil Milan V dne 29.11.2012 20:26
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
nóóskoro 1/2 roku sem se nechal ukecávat,moc se mi do toho nechtělo,bo se měl strach že to bude praskat a vono nic,drží toto byl dobrý tah na bránu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
začínáme dnes 26,11,2012 a končíme 31,12,2012,akce se vztahuje pouze na hliníkové kufry,akce je platná pro ČR a SK.
boční kufr 45L...................................... 3500,- s dph
boční kufr 45L s výřezem....................... 4200,- s dph
horní kufr 36L....................................... 3500,- s dph
ceny jsou včetně zámků a madýlek
Bystřo, závazně objednávám všechny tři kufry, model org.BMW + tašky dovnitř, montážní sadu a taky tašky na horní víka kufrů.
Písni prosím kolik si mám připravit a zhruba dobu dodání.
Dík a můžeš i emailem: ivan66@moto-travel.cz
nějak sem tě přehlédlzítra večer ti to napíšu komplet
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Emílio, když tak rád uklízíš...ženě by bodla trošku výpomoc s tím vánočním úklidem. Co ty na to...tím pětilitrem bych ti zašustil taky
Upravil LukyGs dne 30.11.2012 01:51
http://www.zednic... http://luky2.rajc...