Nikomu tady nechci brát jeho vlastní názor. Ale chci napsat něco vůči písničkám od Kryla, které on dokázal obnovit - alespoň u mě a spoustu mých známých. Možná vám to přijede divný, ale do té doby něž jeho písně začal zpívat jsem o Kryla ani nezavadil - z mého pohledu jeho písničky neshazoval, naopak je připomněl národu a to chtěl - viz Vltava Tour (kdo jste byl jistě jste slyšeli) - vzal mu je? - toť otázka, ale každopádně to bylo za přímým účelem - kolik je umělců co přebírají písně zahraničních tvůrců apod. - kolik jich přebral Landa? - pět, šest? a zbylých já nevím kolik 200,300,400 složil sám sobě z jeho hlavy - kdo to umí a kdo to tak dělá? Nohavica, Klus? - kdo ještě - spočtem je na prstech rukou...
Veškeré Landovo písničky od Orlíku do posledních jsou vlastenecké a vyznávají nějaký jeho názor, názor na válku, postoj k tmavým spoluobčanům- a to jakákoliv jeho píseň! třeba Chcíply dobrý víly, nebo já nevím třeba 1938 - vždycky písní popisuje jak to chodí a jak to je svět prohnilý...
Tome, ano, Landa je herec, ale je to taky zpěvák, skladatel, režisér, sportovec atd. potřebuje se zviditelnit a jak sám řekl, chce změnit svět - ví že to nejde, ale písničkama, který udělal alepsoň přispívá troškou do mlýna a to co udělal v živým vstupu v téhle situaci bylo asi vyvrcholení osobnosti - já mu věřím že to myslel upřímně... Co měl jinýho udělat??? - sedět v koutě na židli pak příjít říct, díky upřímně díky za vaše hlasy - to není, nebyl a NIKDY nebude jeho styl!!
Jinak to co udělal by totiž měl udělat každej na tom podiu před mikrofonem - jenže jak to on řekl - nikdo to neřekne naférovku, protože jsou zkažený prachama a mohli by o ně přijít...
Jinak setkal jsem se s ním osobně jen jednou a to při rally v Příbrami asi 5,6 let zpět. Je to pohodovej, usměvavej člověk, má jasný pohled na danou věc a je fakt chytrej, možná trošku frajeří před ostatníma, ale to k soutěživosti chlapa patří od pravěku...
Za mě má ten chlap
edit: překlepy
Upravil petrguss dne 28.11.2012 17:35
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
jo jo to Landa umí... v jiné písničce zpíval o 9 milimetrových argumentech... prostě je to násilník a kdyby to nebylo ošetřený zákonem myslím si že by je neváhal použít i na tom slavíkovi...( a zas takovej magor není)... je mimo... toto není řešení tak to řešil Hitler, Stalin, Mao a jejich kumpáni.. bohudík národy trochu vyspěly.. jinak by se tady dávno střílelo jako třeba naposledy v evropě... v jugošce...
a ty jeho novodobé verše je pouhopuhý polpulismus... štěká ale nekouše...
TAKE IT EASY
Gussi souhlas...mozna to mohlo bejt trochu ucesanejsi...nevulgarnejsi..."sametovejsi"...byl by to pak Landa?
Po bitve kazdej general,hlavne tylari...
A ze sel na Slavika? No,ja myslim,ze to pro nej bylo hodne tezke,ale obdivuju ho,ze na to mel koule,protoze zrejme usoudil,ze to je posledni moznost,jak to sdelit co nejvice lidem...asi jako priject s KTM na vrtulackej sraz do Ga-Pa...jednu takovou znam a taky nevoni spouste korektakum
LUKES napsal:
jo jo to Landa umí... v jiné písničce zpíval o 9 milimetrových argumentech... prostě je to násilník a kdyby to nebylo ošetřený zákonem myslím si že by je neváhal použít i na tom slavíkovi...( a zas takovej magor není)... je mimo... toto není řešení tak to řešil Hitler, Stalin, Mao a jejich kumpáni.. bohudík národy trochu vyspěly.. jinak by se tady dávno střílelo jako třeba naposledy v evropě... v jugošce...
Hele...to si ale delas prcu,ne?
A co takhle treba : ...pres spaleniste,pres krvave reky...
Jinak ono se tu,BOHUZEL,strilet bude,to je jista vec,jinak uz tohle skoncit nemuze...
Kdyz jsem jezdil Jugoskou pred valkou,taky by mne nenapadlo,jak to tam skonci...
to petrguss: Všichni jsou zkažení prachama, ale on chce ve světě vydělat ještě víc a sám říká, že je megaloman. lol
Úroveň textů se snažím neřešit. Podle mě si stačí přečíst text o dvatři příspěvky vejš. Za mě fakt slabota jak obsahově, tak slohově. Ale to už je úplně jiná věc. Jak jsem psal v prvním příspěvku: Nesouhlasil jsem s ním, ale respektoval ho a bral, že to má nějak srovnaný. Teď už je to pro mě jen kašpárek Žito. (pokud není psychicky nemocnej, to se pak omlouvám)
LUKES napsal:
Hele...to si ale delas prcu,ne?
A co takhle treba : ...pres spaleniste,pres krvave reky...
Jinak ono se tu,BOHUZEL,strilet bude,to je jista vec,jinak uz tohle skoncit nemuze...
Kdyz jsem jezdil Jugoskou pred valkou,taky by mne nenapadlo,jak to tam skonci...
nejsem zastáncem komunistů - naopak, ale nemůžu souhlasit se způsobem jak to chce řešit a jak podle mě myslí Landa... nevěřím mu...
TAKE IT EASY
Efendi napsal:
to petrguss: Všichni jsou zkažení prachama, ale on chce ve světě vydělat ještě víc a sám říká, že je megaloman. lol
ano, ale ty prachy chce zase investovat do změn jak tvrdí spolu s dalšíma lidma, jakých změn a jestli to tak bude a udělá to? Každopádně o penězích to je, tím že si věří, že je vydělá. se to vše jen umocňuje... Prostě mi to nepřijde jako tlachání, líbí se mi, že vybočil z řady...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
LUKES napsal:
nejsem zastáncem komunistů - naopak, ale nemůžu souhlasit se způsobem jak to chce řešit a jak podle mě myslí Landa... nevěřím mu...
To je tvoje pravo,neverit a nesouhlasit...ale delat z nekoho s jinym nazorem a virou blbce a dehonestovat ho je takove...bolsevicke...kdo nejde s nami,jde proti nam...
LUKES napsal:
To je tvoje pravo,neverit a nesouhlasit...ale delat z nekoho s jinym nazorem a virou blbce a dehonestovat ho je takove...bolsevicke...kdo nejde s nami,jde proti nam...
Jako b.l.b na mě působil prvně při tom slavíkovi... Před tím to byl jen neškodný nácek.. Ale mám už strach protože blbej nácek je špatný spojení...
Upravil Lukes dne 28.11.2012 18:14
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
No dneska se už definitivně zbláznil. Hodlá jezdit WRC a stanovil si vcelku "malej" cíl, a to 4. místo absolutně. Takže už mu totálně hráblo...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Michal20:29
1) Je nějaká webová stránka kde jsou posány jak se kouzla dělají ? můžete dát URL ? Třeba jak se dělají různé úniky před smrtí V Pobřežní hlídce (Baywatch)Pamela Denise Anderson jednoho kouzelníka zachraňovala Byl spoustaný a mezi prsty na nohou měl schovaný klíč od zámků řetězů. Jak seskočil do moře tak mu klíč vypadl mezi kameny co byli na mořském dně a Pamela mu dala pod vodou umělé dýchání z úst do úst a pomohla mu najít klíč mezi kameny na mořskéd dně, aby se odmekl 2) Budete předvádět nějaké podobné kousky (svázaný skočíte do bazénu) ?
Únik před smrtí je víra. Jiný neznám. Když to máte spočítaný ani Pamela nepomůže.
... Toto mě například taky zajímalo...
A propos mél nějakou nehodu nebo co? Zdá se mi jeho tvář dost strnulá jako po prodělané mozkové příhodě....
TAKE IT EASY
Jako b.l.b na mě působil prvně při tom slavíkovi... Před tím to byl jen neškodný nácek.. Ale mám už strach protože blbej nácek je špatný spojení...
Tady je uz diskuse,jak vidno, zbytecna...
Sledoval jsem tvojí snahu a oceňuji, že jsi to vzdal včas
Pro zbytek: třeba se Landa zbláznil, třeba pozejtří umře, třeba ještě něco dokáže, ale pánové, za SVOJE, za SVOJE prachy a ať si kdo chce jak kecá, něco po něm už nyní zbylo.
Co zůstane po vás kecalech?
Ani ta motorka soudruzi.......možná kus hnoje.
I tak se na to dá podívat.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tady je uz diskuse,jak vidno, zbytecna...
Sledoval jsem tvojí snahu a oceňuji, že jsi to vzdal včas
Pro zbytek: třeba se Landa zbláznil, třeba pozejtří umře, třeba ještě něco dokáže, ale pánové, za SVOJE, za SVOJE prachy a ať si kdo chce jak kecá, něco po něm už nyní zbylo.
Co zůstane po vás kecalech?
Ani ta motorka soudruzi.......možná kus hnoje.
I tak se na to dá podívat.
.... nápodobně, nápodobně... aneb zloděj křičí:"chyťte zloděje!"....
TAKE IT EASY
Docela poslouchám jeho muziku, určitě něco dokázal , ale protože dělám v tomhle rybníce... už to teď není ten Landa co dřív. Na každýho ten svět prostě nějak působí. I on se změnil.
sved63 napsal:
Docela poslouchám jeho muziku, určitě něco dokázal , ale protože dělám v tomhle rybníce... už to teď není ten Landa co dřív. Na každýho ten svět prostě nějak působí. I on se změnil.
Všichni se měníme. Naštěstí. Jinak by to byla nuda A směr změny je velmi subjektivní pocit. Třeba Landa ještě mile překvapí a třeba ne. Jo a našel jsem původní linkované video ve funkčním stavu http://www.youtub...99G2WiXltALepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz