milda_km napsal:
Já jsem kupoval sobě i polovičce Forma Adventure. Voda nevoda - sucho. I z radarky sucho. Chození f poho
jezdil jsem v tom před Infitity a mám je dodnes. Jen značně jiná zkušenost z deštěm....naimpregnované, na jaře i na podzim a pokud jedu dvě hodiny v děšti, můžu ždímat potošky. Infinity..jak jsem koupil, tak jsem na ně nesáhl a to doslovně. Od té doby nepotřebuji návleky a stál jsem v nich asi půl hoďky v románii ve vodě...sucho. Formy používám jen když je pěkně a vím, že budem i chodit, mám tam lepší vložky.
všude dobře.....doma GSA
Na motorce se prostě stává že se zmokne nebo že je bláto. Teče-neteče je podle mého úplně jedno. Hlavní je pohodlí a bezpečnost.
Jinak ty cestovní boty jsou žvejkačky všechny. To bych na nohu nedal. To můžu mít klíďo ty důchodky.
Když suchou nohou tak autem nebo doma na zadku
Ako je to z velkostami čižiem, mam na mysli či skutočna civilna lodičkova velkosť 38-ka je aj u moto obuvy podobna alebo radšej voliť o polčisla viac napriklad 39? Ja osobne nosim 45-46 Baťa polobotky, ale Heldacke čižmy mi boli až 47 OK. Na obchode nieje problem pomerať vyskušať, ale cez shop to je trochu inak.
Upravil JRM66 dne 18.01.2013 21:48
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Martina-T napsal:
Ahoj všem,jsem tu dnes nová a potřebovala bych poradit ohledně koupi nových bot na motorku. U rok starých bot mám totálně roztrhanou vnitřní podešívku a díru na švu na nártu.Pokud někdo dáte typ,budu ráda díky.
Ahoj jdi do Daitona jedny se prodávají na Motorkáři.cz
bubocbr napsal:
Ja sa tiaz pripajam sa ku papanek1150 Forma Adventure premoknu skor ako zacne prsat osobna skusenost a aj holenny chranic je asi vyrobeny z kartonu
ty formy mi po 200 km protekly. jinak na chození a léto super. pod 5 st C je v nich zima
Kto to pozna? http://eshop.hond...ixto-Black Skusil som klasicke čižmy ako použivate aj vy, ale narazil som na problem ohladom ergonomie posedu nakolko, ta moja cestne turisticka motka ma sedlo asi o 20 čisiel sedadlo nižšie ako vaše bramboraky tak, mi pride dosť problematicke radenie kvaltov, preto uvažujem o niečom menej IN" botičkach.
Takže napokon pre moj batoštek vyhral pomer vykon-cena pre tieto diadory, koneckoncov sme viac cestny turisti ako off. http://bikersplan...cerne.html
Upravil JRM66 dne 27.01.2013 22:39
Nechci zakladat nove vlakno, tak to dam sem. Poradite jaky boty aby byly co nejtvrdsi a vesli se pod kalhoty Rallye 3? normalni motocrossovy se tam nevlezou. Diky