Díky,měl jsem strach když použiju surovou verzi, že to bude nečitelný,tomu kdo to přelouskal gratuluju.
Jinak plánuju promítání v Plzni.Podle všeho konec září,termín upřesním.
Taky jsem to prave prelouskal, zajimavy cteni a fotky, asi celkem drsna zkusenost. Mate muj obdiv, ja bych na tohle nemel.
Ahoj Sadílku, zdravím tebe i celou expediční partu…
Jak jsem psal do emailu: ráno to přišlo, teď jsem to dokoukal
Parádní video a úžasný dobrodružství, rozhodně si to pustím ještě několikrát a budu dál tiše závidět
Musel to bejt obrovskej zážitek na celej život. Jestli dáte i tu druhou půlku, tak budu chtít video taky.
Ale je mi jasný, že to bylo asi tvrdší než jak se to tváří na videu.
Pánové, klobouk dolů před vaší odvahou a odolností.
Přeji Vám, ať se povede i ta druhá půlka a vrátíte se všichni ve zdraví domů.
Díky za poslání DVD.
Za měsíc vyrážíme na druhou etapu,začíná to být hektický.Jedno vízum musíme zase řešit v Paříži.Věci na generálku motoru mám připravený a jen trnu jestli na mě nevyskočí něco na co nebudu připravenej.Potrénování na Sardínii snad v terénech Afriky
zůročím,začínám mít malý chvění!
sadilek napsal:
Za měsíc vyrážíme na druhou etapu,začíná to být hektický.Jedno vízum musíme zase řešit v Paříži.Věci na generálku motoru mám připravený a jen trnu jestli na mě nevyskočí něco na co nebudu připravenej.Potrénování na Sardínii snad v terénech Afriky
zůročím,začínám mít malý chvění!
Stačila večerní PM Sadílkovi a třetí den bylo DVDéčko doručené doma. Věděl jsem, že teď nebudu mít přes týden čas se na něj podívat, protože drtím doma na zkoušky, ale včera po 22h večer jsem si řekl, že učení do hlavy stejně už nevleze a že se aspoň podívám na úvod, ať se mám přes týden na co těšit, než si pak někdy udělám přes hodinku čas ... a pánové, byla to chyba
Že mě děj vtáhl po první minutě a nedalo se to už zastavit a vypnout si nevymýšlím, stejně tak, jako že spát jsem šel neplánovaně o dost později.) Celý příběh cesty provází dobrá muzika a komentář Jirky Korna, který nenechá nikoho na pochybách, že to s klukama přímo prožil (byť zprostředkovaně). Nebudu vymýšlet recenze, ale fakt se mi to moc líbilo, zpracováním i dodáním touhy VYJET, protože tohle je další z důkazů, ŽE TO JDE! Za mě paráda, držim Vám palce kluci, ať se podaří pokračování cesty podle představ.
PS, kolik tak ujede XLko na vlastní nádrž, a kolik je v písku spotřeba? řešíte nějaké rezervy? třeba jak jste jeli 400km mimo cestu pouští, to už bylo s palivem asi na hraně, ne?...
Upravil Melizoy dne 10.01.2014 08:33
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Na asfaltu umí XL okolo 600km,v poušti do 400km.Vezli jsme každej rezervu 5l.Standa o ní přišel a nedojel,naštěstí to bylo blízko cíle!
Jsem rád,že se videjko líbí.To potěší.
... tak jse to DVD už taky zkouknul ... dost dobrý .. myslím že o tom dost svědčí i to že je to teprve druhé DVD o "motorkách" který se mnou dokoukala manželka celý ( to první bylo LWR) ... a to jsem jich už zkouknul dost a většinou to po 10 min. vzdala, že ji to nebaví ...
... před Vaší odvahou a odhodláním smekám klobouk a tiše závidím ..
... těším se na pokračování ... díkes
Ps.. jen taková technická: ... trošku mě vadí, že když si nastavím hlasitost tak, abych dobře rozuměl mluvenému slovu, tak potom ta "doprovodná" muzika dost řve ...
(ch)stepan
DVD dorazilo v rekordním čase. Zhlédnul jsem ho jedním dechem
Je tam krásně zachycená neuvěřitelná příroda, hrozný bordel ve městech.
Příšerná byrokracie vykonávaná úsměvnými policisty ještě v úsměvnějších prostorách.
Určitě by se dalo pár záběrů použít ve zdejším vláknu ,,Kdo je lepší Vietnamec?!"
Souhlasím se Chstepanem. Hlasitost hudby a mluveného slova nebyla nejlépe sladená. Osobně mi to, ale vůbec nevadilo, jelikož hudba byla dobře zvolená
F 650 GS (00)