Pěkně se ty váhy motají kolem té stovečky.
Přidám svoje čísla: 186/96/1200 , jednou už jsem byl přes 100 a bylo mě hamba snad se mi podaří se dostat pod 90 kilo
GSA 1250 Rallye 2024
georg napsal:
K tomuto tématu se také přidám
174/98/1200GSA
Po svátcích se přiblížím k Hiksovi.(hmotností ne iq)
hele ale o mne se rika, ze sem celkem dost PROROSTLEJ... celkem cvicim a zeru bilkoviny, takze nejsem myslim cisty kosti a sadlo.
Porovnaval jsem se s kamaradem co ma asi metrak a subjektivne vypadal tlustsi, nez ja...
Taky jsem býval prorostlej. Ale to jsem měl 72. Dnes přibylo podstatně sádla a zavíráním dveří od auta moc kalorii nespálíš.
Budu s tím muset něco udělat.
co mě nezabije , to mě posílí
Kurna to ti kto dviha mašinu ked si lahneš? Co maš kosti zo scandia, pri tej vahe sa bojim či vobec dosiahneš na zem, alebo štartuješ od obrubniku?
Upravil JRM66 dne 08.12.2012 22:55
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Kurna, to ti kto dviha mašinu ked si lahneš? Co maš kosti zo scandia, pri tej vahe sa bojim či vobec dosiahneš na zem, alebo štartuješ od obrubniku?
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
183-87-12adv
Má žena po shlédnutí fotek některých srazů prohlásila ,,na těch bavorech jezdí samí řízci" myslím že není daleko od pravdy a taky si po sraze Ducati v Itálii chválila Italské majitel, viděla přes ně na podíum.
A teda žena 173-55-800 gs (mimochodem není teda vítězka kategorie- nejhubenější žena, a nejtěžší žena...)
vyskákanej chocholouš
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2