pokusil sem se dát dohromady ceník na novou GS
Jde o momentálně oficiální ceny
Slamhak přiložený následující soubor: 2013/u/r1200gs.pdf
Upravil Slamhak dne 08.01.2013 10:36
Takže za tři kila pade + dph už slušně vybavená.Co mě dostalo,je kryt světlometu z origo příslušenství -to je teda humus,doufám že jen na fotce,to zas vymejšlel nějakej chytrák jako předek z R1200ST oranžová dvanáctka
Slamhak napsal:
pokusil sem se dát dohromady ceník na novou GS
Jde o momentálně oficiální ceny
dobra prace
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj, tohle jsem rozesílala na konci roku ihned jak jsem se dověděla cenu a bylo možné "vlézt" do konfigurace, jsou to ceny ještě s 20%dph, ale je to aspoň pro přehled co je v kterým paketu, v příloze je pdf - už aktuální dph a kombinace paketů+výbava tak, aby to bylo full :-)
------------------------
Ráda bych Vás informovala o stanovení ceny na nové BMW R 1200 GS model 2013, která je u základního modelu 367.000,- CZK
Uvedení na trh je plánováno na 2.3.2013, ale již si můžete motocykl nakonfigurovat a objednat dle svých požadavků.
Jsou tři základní barevné varianty 751 ALPIN bílá, N85 BLUEFIRE modrá, NA5 Závodní červená.
Metalíza N 44 THUNDERGREY tmavě šedá.
V příloze zasílám pro představu návrh nabídky v plné výbavě (mimo uvedeného lze ještě snížit podvozek za 4600,-,případně zdarma zvolit nižší sedlo či snížený výkon)
Zvolit si můžete pět základních paketů, ke kterým jsou vždy volitelné zvlášť doplňky, abyste dosáhl na výbavu kterou požadujete.
PAKET VÝBAVY KOMFORT:
590 Led blinkry bílé
681 Držáky kufrů
589 Kryty rukou
530 TPC
519 Vyhřívané rukojeti
Cena= 16.375,-
PAKET VÝBAVY TOURING:
590 Led blinkry bílé
350 Chromovaný výfuk
681 Držáky kufrů
191 Dynamická ESA
589 Kryty rukou
221 Palubní počítač PRO
272 Příprava pro navigaci
519 Vyhřívané rukojeti
Cena= 35.800,- + povinně k výbavě 190 ASC a nastavení jízdních režimů za 12.725,-
PAKET VÝBAVY DYNAMIC:
190 ASC a nastavení jízd. Režimů
590 Led blinkry bílé
191 Dynamická ESA
192 Led světlo přední
221 Palubní počítač PRO
Cena= 52.950,- + povinně k výbavě 202 denní svícení zdarma
PAKET VÝBAVY DYNAMIC II.:
190 ASC a nastavení jízd.režimů
191 Dynamická ESA
192 Led světlo přední
221 Palubní počítač PRO
Cena: 50.425,- + povinně k výbavě 202 denní svícení zdarma
Navzájem lze mimo jiné kombinovat pakety KOMFORT+DYNAMIC II.
KOMFORT+AKTIV
TOURING+AKTIV
Dále jsou důležitá určitě 771 kola s drátěným výpletem 9.175,-
edit: v příloze je aktuální nástřel
Veronika přiložený následující soubor: 2013/u/fullgs.pdf
Upravil Veronika dne 09.01.2013 11:36
Teď z té první produkce co k nám přijde bude ihned jedna předváděčka. Je objednaná komplet v plné výbavě, takže doufám, že v březnu už bude počasí i motorka
Upravil Veronika dne 09.01.2013 15:22
Veronika napsal:
Teď z té první produkce co k nám přijde bude ihned jedna předváděčka. Je objednaná komplet v plné výbavě, takže doufám, že v březnu už bude počasí i motorka
Veronika napsal:
Jakápak je záloha.. pokud bych si ji chtěl zkusit?
Upřímně lituju toho, kdo si první půlrok až rok nový model koupí.
A věřím že dotyčný nikdy nepracoval v automobilovém průmyslu.
Tady se rozhodně vyplatí nechat BMW vychytat mouchy.
Pája
paja1 napsal:
paja1 napsal:
On to Hicks nějak zvládne a dá nám snad vědět
oranžová dvanáctka
Veronika napsal:
Jakápak je záloha.. pokud bych si ji chtěl zkusit?
Když jsem si půjčoval v Inveltu dvouvačku,tak sem platil myslim 8 kilo + benzín do plna,tak jsem taky zvědavej.
oranžová dvanáctka
paja1 napsal:
to ze nejses early adopter jeste neznamena, ze to je nesmysl.
ano, ma to trochu spolecneho s betatestovanim... ale zase mas ruce na jeste horke technice uz jenom ten pocit...
In exchange for being an early adopter, and thus being exposed to the problems, risks, and annoyances common to early-stage product testing and deployment, the lighthouse customer is sometimes given especially attentive vendor assistance and support, even to the point of having personnel at the customer's work site to assist with implementation. The customer is sometimes given preferential pricing, terms, and conditions, although new technology is very often expensive, so the early adopter still often pays quite a lot.
Upravil hicks dne 09.01.2013 21:10
17 cm
paja1 napsal:
On to Hicks nějak zvládne a dá nám snad vědět
ti co jsou tu dele vedi, ze jsem stejne betatestoval osmikilo... to moje je 5/2008.
17 cm
Nepročítal jsem vlákno o osmikilech celý,jen lehce,takže nevím jaký byli s prvníma ročníkama problémy,ale asi teda ne tak veliký,abysi měl problémy znova-myslim s řešením reklamací a svolávaček,proto píšu že uvidíme a snad tady budou rady,co třeba koupit za výbavu.
oranžová dvanáctka
zatím ještě nemáme přesné podmínky..budeme to teprve řešit. GS bude totiž pravděpodpobně naše první předváděčka vůbec...zatím jsme co se týče motorek tyhle "starosti" ještě neměli ;-)
Taky už mám objednáno tak už aby byl březen.A co se týče toho že se musí počkat až to vychytaj tak si myslím že to maj vychytaný hned měl sem 12ky všechny hned jak vyjeli a nikdy žádnej problém(jen u 08 antena imo)ale to se dá odpustit.Přeju všem at to čekání rychle uteče.
Na facebooku Ramona a Herberta Schwarze (majitele oblibene firmy Emila) se uz zacinaj objevovat fotky z testovani. Ale bohuzel zatim bez blizsich informaci.
Upravil MarekHK dne 24.01.2013 15:21
F 650 GS (00)