Kdyz se vratim k tematu, ja bych pro slecnu volil to xcountry, co je tu ted v inzerci
Je vic nez o 20 kg lehci nez jednobuch gs a ma i lepsi vykon a kroutak. Je sametovy a zere jeste min. Je na nem dost drazsich komponentu, tolik, ze se puvodne prodavalo, ale pochopitelne s obtizemi, novy za 240! a kdyz museli cenu sundat, vyrobu misto evoluce radsi stopli, protoze uz by se jim to nevyplatilo tuplem, coz je mimochodem dvojnasobna skoda...
Upravil morabo dne 05.01.2013 00:11
Maiali nel Fango!
Tak jen na doplnění… problém nastal při projížďce – šťastna, že se zaseklo v poloze, kdy zůstalo nastartováno, odjela jsem do garáže – „přítel na telefonu“ poradil zkusit promazat – jediné, co jsem v garáži měla bylo WD – a hle pomohlo… klíček se začal otáčet, zamknu řídítka… a najednou zjistím, že už ale jaksi nejdou odemknout – zběsile stříkám WD v naději, že se opět pohne a už nic – zamčená moto v garáži…jupíjajou – odmontován celý horní most a donesen k zámečníkovi… tím končí můj mazací příběh…
Nicméně si tak říkám, když to tu čtu, že jsem ráda, že mám kolem sebe pár osob, kterým jsem se, co se rad ohledně údržby týče, rozhodla důvěřovat, ač už jejich rada může být správná či nikoliv – …jsem se teď vtělila do osoby, co zakládá na fóru téma „pomozte, čím promazávat“ a nemá nikoho zkušeného z okolí, kdo by poradil … po diskusi, co člověk – to jiný maz – bych se do malé bála cokoliv stříknout – nadneseně … tímto můj obdiv lidem, co zakládají fóra s tím, že po pestré diskusi, neznajíc zcela zkušenosti daných osob, se pro nějakou radu rozhodnou
Zpět k tématu… mám ráda své malé GS a slečně zcela doporučuji snad jen malá technická… jen hlavně ne to nižší originál plexi – to je za trest…
morabo napsal:
Kdyz se vratim k tematu, ja bych pro slecnu volil to xcountry, co je tu ted v inzerci
asi jo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
VojtechPolicky napsal:
Řeknu to jinak.. řekni si proč ano... než proč ne... mluvíme o 650 jednovál ať už Xcountry nebo GS
no tak promin.. xcountry ma USD widli, modernejsi motor, lepsi pristrojovku...
17 cm
:-D nemyslel jsme to takhle..... kdybych mohl, měním tu vidlicu ihned, popravdě tak hodinu zpět jsem o tom i přemýšlel že by nebylo špatné ji přehodit.. a pak... ja s tebou válčit nechci tak se mnou neválči.. :-D .... je to jenom stejná koncepce.. nic víc...
VojtechPolicky napsal:
:-D nemyslel jsme to takhle..... kdybych mohl, měním tu vidlicu ihned, popravdě tak hodinu zpět jsem o tom i přemýšlel že by nebylo špatné ji přehodit.. a pak... ja s tebou válčit nechci tak se mnou neválči.. :-D .... je to jenom stejná koncepce.. nic víc...
hele ale ja fakt nevalcim.. psal jsem to ZCELA mirumilovne
17 cm
Ok to jsem rád ... jenom to ber tak.. že mám GS doma a nemohu říct že by to byl špatnej motocykl.. ale nemohu říct že se vyrovná dnešním.. taky koncept z roku 1996 .. v kabátu 2001?? proti xCountry z roku 2008? nebo 07? to je několik generací vývoje když mluvíme o motorkách.. ale určitě přiznáš.. že konkurenci "drtí" taková jaká je.. a pak.. Je to BMW
Asi mám dnes po dlouhém večeru rozjímací... ale neodpustím si... trochu mě fascinuje, že se někdo za někoho jiného ptá, co by tak pro něj mohlo být vhodné… já jsem třeba věděla, jakou moto chci, ještě než jsem začala řídit – a přes to prostě vlak nejel… vůbec netvrdím, že tak to má být a že je to tak správně… jen se divím, že když někdo, kdo už nějakou mašinku kočíroval a teď si má kupovat novou, se takto zprostředkovaně radí na fóru a sám nemá své tužby a neví co mu sedí a ne, co by mu vyhovovalo a ne, co by se mu líbilo a ne… co se na trhu vyskytuje...atd... já budu své malé asi věrna ještě nějaký ten rok - minimálně z finančních důvodů , ale kdybych měla začít uvažovat o nové – přesně vím co chci, co se mi líbí a kam bych zavítala na zkoušenou… a kdybych se radila… tak asi leda takovým tím stylem, ať je mi ta koupě mé vysněné posvěcena, že jsem se samozřejmě dobře rozhodla…
VojtechPolicky napsal:
Ok to jsem rád ... jenom to ber tak.. že mám GS doma a nemohu říct že by to byl špatnej motocykl.. ale nemohu říct že se vyrovná dnešním.. taky koncept z roku 1996 .. v kabátu 2001?? proti xCountry z roku 2008? nebo 07? to je několik generací vývoje když mluvíme o motorkách.. ale určitě přiznáš.. že konkurenci "drtí" taková jaká je.. a pak.. Je to BMW
hele jednoval je v poho.. jenom je proste rok 2013 a koukame po inzeratech .. pro zenskou... tak to beru.
17 cm
Danielle napsal:
Asi mám dnes po dlouhém večeru rozjímací... ale neodpustím si... trochu mě fascinuje, že se někdo za někoho jiného ptá, co by tak pro něj mohlo být vhodné… já jsem třeba věděla, jakou moto chci, ještě než jsem začala řídit – a přes to prostě vlak nejel… vůbec netvrdím, že tak to má být a že je to tak správně… jen se divím, že když někdo, kdo už nějakou mašinku kočíroval a teď si má kupovat novou, se takto zprostředkovaně radí na fóru a sám nemá své tužby a neví co mu sedí a ne, co by mu vyhovovalo a ne, co by se mu líbilo a ne… co se na trhu vyskytuje...atd... já budu své malé asi věrna ještě nějaký ten rok - minimálně z finančních důvodů , ale kdybych měla začít uvažovat o nové – přesně vím co chci, co se mi líbí a kam bych zavítala na zkoušenou… a kdybych se radila… tak asi leda takovým tím stylem, ať je mi ta koupě mé vysněné posvěcena, že jsem se samozřejmě dobře rozhodla…
Pokud bych se měl podle tohoto řídit... a taky jsme se tak řídill tak další volba by byla buďto GS 1150 ADV a nebo KTM 990 a nebo 950 adv... ale BMW je BMW a samozřejmě problém je finanční.. ale musím říct, vždy jsem toužil po BMW a tka ho mám doma.. sice malé, ale moje :-D
Danielle napsal:
tak pta se treba proto, ze nechce opakovat chyby druhych... a tady na foru se dozvis spoustu zajimavych informaci.
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Jednoduše.. když ji miluješ není co řešit
hele ja si koupil moto, kterou jsem nevyzkousel Ted na ni mam 130 tisic km.
To same ted to LCcko... to jsem pro sichr ani nevidel prece jen bmw motorrad fotky muzou byt porad trochu zavadejici.
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Ták to každopádně, jinak jak teda dopadla oprava?
snad dobre. Jeste jsem to ale neslysel nahozeny... nechal jsem ji spat u pana Hamouze...
17 cm
Ouh... rád bych si do budoucna buďto pořídil 1150 a nebo 800GS nevím kterou.. 800 mi přijde hravější.. 1150 dospělá.. nevím....1150 je kladivo do hlíny a bordelu.. nevím jestli 800 taky..
VojtechPolicky napsal:
Pokud bych se měl podle tohoto řídit... a taky jsme se tak řídill tak další volba by byla buďto GS 1150 ADV a nebo KTM 990 a nebo 950 adv... ale BMW je BMW a samozřejmě problém je finanční.. ale musím říct, vždy jsem toužil po BMW a tka ho mám doma.. sice malé, ale moje :-D
Mno tak přiznám se, že když kolem mě projede LC8 – mé srdce se rozbuší - až taková jsem "zrádkyně" … ale to není nic pro mě, stojím nohama pevně na zemi… jsme malé, ne-tolik zkušené a ještě pár let neschopné/ne-li vůbec využít schopnosti tohoto stroje – jen se kochat pohledem… no nic…mám ráda své GS
VojtechPolicky napsal:
Mno tak přiznám se, že když kolem mě projede LC8 – mé srdce se rozbuší - až taková jsem "zrádkyně" … ale to není nic pro mě, stojím nohama pevně na zemi… jsme malé, ne-tolik zkušené a ještě pár let neschopné/ne-li vůbec využít schopnosti tohoto stroje – jen se kochat pohledem… no nic…mám ráda své GS
Teda.. musím přiznat že jsi to napsala více než výstižně .. :-D