rick napsal:
Já s tím zatím počítám,jen aby se někdo z JČ přidal,že pánové
Tak Feroj to určitě pojede taky a Zetor si na to udělá čas.
My budeme dnes dělat s Brozkinem objednávku tak Ríšo počítáme, že se k nám přifaříš. Co Popi ???
Počítám s tebou na pokoj brozkin jede ve 2 a pokoje jsou po 2
Upravil fero dne 27.08.2013 13:00
Radarku jsme stihli, Třpytku asi nedám, bo jsem sám sameček a v sobotu se mě vrátí velitelka z dovči a práce....prostě nejspíš se tam neukážu. Ovšem babče jsme slibovali, že se někdy koncem září u ní zastavíme, takže bychom to mohli skloubit, případně se urvat. Postel objednávat nebudu, když přijedem a zbude, berem, když ne, máme přes kopec babču i s barákem. Ve Starém Sedle Když jsme se tam mrkli v létě, tak jsme zakopli i o zmíněný pension a Vidžín. Prostě jsem si projel cestu, co jsem ještě nejel směrem na Úterek a stejně skončit v Toužimi, ale od jiné strany
Kdo tam jede a chtěl by dobrej med v Sedle u babči je k mání. Na motorce se dá přepravovat celkem bezpečně - v petce. Vyzkoušeno.
Jo a já jsem ignorant, ale Evík si nějak z tohohle webu ten Vidžín zapamatoval ve spojitosti myslím se Sadílkem....prostě už tam trefím.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No tak super,čili mám zapikáno,jen poslat prachy? Nebo se musím ještě sám přihlásit?
Jo to se těším.Kdyby bylo počasí,tak bysme mohli někam cuknout v září.
oranžová dvanáctka
Prachy jsem poslal takže jste mími dlužníky,všechny jsem nás zaregistroval na můj nick od pátku do neděle ,na onroad vyjížďku.Ubytování a strava se platí na místě.
Das ist BMW
zdarec údaje do tabulky:
Honza_BMW_VW; 1ks; 1ks; ON; chatka; pá-ne (pokud domácí vedení nerozhodné o zkrácení vycházky); komplet
kdyby cokoli, doplním a prachy sem již poslal - organizace i plážová osuška
H
Mám to bohužel podobně jako loni, takže měsíc dopředu se přihlásit nemůžu. Ale mám zapsáno v deníčku... což je asi zbytečné, protože jak v září začne poletovat sníh, hned budu vědět... ááá blíží se westsession
To je v pohodě. Většina lidí to ještě neví. Stačí mi to později, ale zase je blbý den předem, to už nebudu moci vyhovět např. s jídlem, ale všechno se dá nějak udělat a domluvit.