TomasTT napsal:
Typická zimní debata... o ničem.
Prostě kdo něco dělá, tak je fajn že to dělá a nebudu kritizovat nebo nedejbože posmívat se nějaké fakt hvězdě (např. Ewan) ani cestovateli, o kterém nikdy nikdo neslyšel a jezdí sám pro sebe a povídá o tom maximálně kamarádům v hospodě.
Každý si může dělat co chce a není potřeba závidět jednomu ten komfort a bezstarostnost s organizací, kterou za něj udělá produkce a tomu druhému volnost, že si může dělat co chce a jet kam chce a třeba na jak dlouho chce.
Když ale nevíte, jaké je pozadí téhle práce a výroba pořadů do televize je práce, tak to nekritizujte, protože to zase taková sranda není a lítá v tom hodně peněz a jsou tam velký rizika. Tečka.
Jen poznámka pro LUKESe: a, b i c jsou správně! Potřebuješ splnit všechny tři podmínky pro ČT2. Neprůstřelný. Děs běs.
Každopádně to že je za tím hodně práce a tak jak jsi to tu popsal - věřím že je, neznamená že je to dobré a že se to musí libit. To Maroko v TV fakt žádná hitparáda, ale byl jsem na povídání z této akce a to bylo o něčem jiném.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
mohomaho: nejhorší je, že jsme viděli první verze toho střihu a bylo to vtipný, mělo to nějakou linku a dalo se na to dívat. Když to párkrát přestříháš podle názorů několika dalších dramaturgů a zkrátíš hotové díly o třetinu, tak z toho vzniklo to, co se vysílalo. Když to viděl někdo, kdo neviděl alespoň fotky a vyprávění z celé té cesty, tak to musel být děs. Bohužel tohle jsme nemohli ovlivnit nikdo, ani producent. Tomu už ve finále jen šlo o to, aby se něco odvysílalo, aby neskončil s nějakou mega ztrátou.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ať je to jak je to, pořád lepší, když producenti utrácejí za to, že si "VIP" a celebrity, a hlavně taky dobří herci a myslím i dobří lidé jako např. Pavel Liška vyjedou občas kousek do světa na motorkách než když furt nějaký ty povrchní, znuděný a namalovaný pipky od 20 do 60 let řeší ve studiu, na módním molu nebo na rautech apod. absolutní kraviny a myslej si, že jsou středem světa.
Takže ti kluci na motorkách - za mne dobrý :-)
....... než když furt nějaký ty povrchní, znuděný a namalovaný pipky od 20 do 60 let řeší ve studiu, na módním molu nebo na rautech apod. absolutní kraviny a myslej si, že jsou středem světa.
A nejsou snad?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Popi napsal:
Tak co, kucí, koukáte dneska?
Těšim se, jak si povedou ty naše osmikoule a taky ten komik Liška.
Na jakem programu to bude? Diky za tip.
Není zač, vyjímečně mám opět čtyřiadvacítku, tak mě tady nic jiného nezbývá.
Z ukázek to vypadá, že Liška se chová, tak jak ho známe, tak snad bude sranda a snad to bude i zajímavé...
F800GS
vzhledem k tomu, že jsem tam byl...tak zatím je to hrozný !!! Kamarád mi volal, že na to jde koukat, protože tam je Liška, jinak ho to nezajímá...
všude dobře.....doma GSA
pokud to veme člověk trošku sportovně tak se to nechá shlídnout, liška perlí jednu za druhou a s ohledem na to že je to dělaný spíš jako zábavnej pořad tak jsem vlastně ani nečekal nějaký velký moto zázraky
In pivo veritas!
tak za mě palec nahoru, ale jenom díky liškovi a jeho perlám skoro na každém záběru a taky proto, že vidím svoji tak vzácnou motorku poprvé v akci.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90