hele.. tady jezdej burani 100-120 po hlavni sedl-pribram.
PORAD. leto osekany pangejty, zima led noc vanice mlha..
vsichni.. dodavky, kamiony, normalni auta.
taakze.. v lete te ZDRZUJOU.
v zime na ledu v noci s mrznouci mlhou.. TE ZABIJOU.
kurna dopr.. proc se RESI STOVKY KAMER V PRAZE a naresi se SKUTECNE NEBEZPECNE CHOVANI?
zrovna mesic nazpet jsem byl svedkem bouracky... blb s dodavkou to narval nejdriv do protismeru a pak do stromu. duvod? NESMYSLNA kudla na hoodne blby silnici s ledem.
A tomj stejně žádnej předpis nezabrání. Ten, kdo vymyslí funkční lejstro na lidskou bl bost, bude blahoslaven.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hele.. tady jezdej burani 100-120 po hlavni sedl-pribram.
PORAD. leto osekany pangejty, zima led noc vanice mlha..
vsichni.. dodavky, kamiony, normalni auta.
taakze.. v lete te ZDRZUJOU.
v zime na ledu v noci s mrznouci mlhou.. TE ZABIJOU.
kurna dopr.. proc se RESI STOVKY KAMER V PRAZE a naresi se SKUTECNE NEBEZPECNE CHOVANI?
zrovna mesic nazpet jsem byl svedkem bouracky... blb s dodavkou to narval nejdriv do protismeru a pak do stromu. duvod? NESMYSLNA kudla na hoodne blby silnici s ledem.
A tomj stejně žádnej předpis nezabrání. Ten, kdo vymyslí funkční lejstro na lidskou bl bost, bude blahoslaven.
jasne... ale ilustruje to tu NESMYSLnost extremniho bazirovani na rychlosti JEN NEKDE.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zrovna o tý Indii teď dost psali jak mají neschopné policajty díky případům častých znásilnění žen. Před nedávnem toho byly plný noviny že každej tejden tam v jednom a tom samým městě znásilněnj nějakou ženu a některý pak i umřely.
Helu Luky, a jakou má souvislost doprava s kriminalitou? To jako když zastavíš v Indii na červenou, tak už neznásilní nějaký úchyl školačku na záchodě?
LukyGs napsal:
Ještě bych to doplnil: Když bude někdo hřešit na osobu blízkou a bude mu to furt procházet, naučí se tak srát na to že by měl jezdit dle předpisů a začne jezdit jak ****. Jednoho dne ti pak to **** který nebýt brličky osoby blízké už na silnici být nemuselo tak ti přejede třeba dítě. Pak budeš nadávat jak je možné že se takový člověk může ukázat na silnici a proč už s tím někdo něco neudělal. V tomto případě to mohlo zachránit život a to za to stojí ne?
Predpokladam,ze by jsi byl pro zavedeni tachografu do soukromych aut a motorek.Urcite by se to dalo propojit nejak s GPS,aby byla videt i trasa kde jsi jezdil.Jednou mesicne by jsi data z karty povinne poslal policii,oni by presne videli jakou rychlosti jsi kde jezdil a bylo by to vyresene.Potom by kazdy vse dodrzoval,nebo by byl okamzite bez ridicaku.A bylo by vse vyresene.
Předpokládáš špatně
Ale nezpochybnitelne by to zachranilo spoustu lidskych zivotu!A to by za to stalo,ne?
Takhle bychom mohli pokračovat třeba ve sledování lidí přes GPS a zločinost by se hned objasňovala líp nemyslíš? Stálo by to za to?
Upravil LukyGs dne 19.01.2013 18:18
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Zrovna o tý Indii teď dost psali jak mají neschopné policajty díky případům častých znásilnění žen. Před nedávnem toho byly plný noviny že každej tejden tam v jednom a tom samým městě znásilněnj nějakou ženu a některý pak i umřely.
Helu Luky, a jakou má souvislost doprava s kriminalitou? To jako když zastavíš v Indii na červenou, tak už neznásilní nějaký úchyl školačku na záchodě?
o dopravě jsi nic nepsal. Pouze to že se stačí podívat na Indii
co mas s Indii? tam se jezdi EXTREMNE pozorne a ohleduplne.
nicmene total pomalu.
Upravil hicks dne 19.01.2013 18:16
17 cm
buboGS napsal:
Sám jsi se vylíčil jako dopravně svatý - OK, ale výmluvy schvaluješ a to je skoro jako kdyby jsi byl silniční pirát...
Dopravně svaty?
Rád Ti to přeložím.
To nebylo žádné chlubení se (naopak, na motorkářských forech je toto přiznání, že dodržuju dopravní předpisy, většinou spíš pro smích), ale jenom pro dokreslení, že já jsem se na osobu blízkou nikdy nevymlouval, respektive z objektivních důvodů vymlouvat nemusel (protože ani nemohl).
Takže buď prosím Tě tak hodný a nepřecházej zbytečně do osobní roviny.
A hlavně mi nepodsouvej do úst něco, co jsem neřekl.
Na to jsem obzvlášť citlivý.
Jednak nic neschvaluju (všimni si, co jsem napsal - "NEŘÍKÁM, ŽE JAK TO FUNGUJE, JE V POŘÁDKU", a jednak tou dedukcí, že kdybych ty výmluvy na osobu blízkou schvaloval, tak to že jsem skoro silniční pirát - tos teda pěkně přehnal.
Víš vůbec, cos to napsal?
Máš reálnou představu, kdo to je skutečný silniční pirát a jak moc je nebezpečný svému okolí?
S takovýmto nebezpečným člověkem bys chtěl porovnávat např. někoho, kdo byl z nouze nucen postavit osobní auto na půl hodinu tak, že jedním kolem stálo kousek na trávě?
___
A ještě obecná poznámka - něco jinýho je vymlouvat se na osobu blízkou, a něco jinýho le využít svého práva nevypovídat sám proti sobě - to není žádné zneužívání ničeho.
Vezmu to od konce - bavíme o vymlouvání se na osobou blízkou - tedy o zbavení se odpovědnosti za své činy. S tím tedy zásadně nesouhlasím.
Napsal jsi, že ti ten postup přijde logický a zdůvodnil jsi to odkazem na současný stav společnosti. Tím, jak jsi to zdůraznil velkým a tučným písmem, jsi tomu ještě přidal na důrazu.
Tedy dle mého názoru souhlasíš s jednáním lidí, kteří se z odpovědnosti za své činy chtějí vymluvit, tedy se té odpovědnosti zbavit. To si nadále myslím.
Vzhledem k tomu, že se jako pirát silnic dle svého přiznání nechováš, tak se Ti za něj omlouvám, to bylo ode mne přehnané, neboť vlastně skutečně nevím, co je vlastně pirát silnic zač...
BMW GS = stroj na radost
LukyGs napsal:
Ještě bych to doplnil: Když bude někdo hřešit na osobu blízkou a bude mu to furt procházet, naučí se tak srát na to že by měl jezdit dle předpisů a začne jezdit jak ****. Jednoho dne ti pak to **** který nebýt brličky osoby blízké už na silnici být nemuselo tak ti přejede třeba dítě. Pak budeš nadávat jak je možné že se takový člověk může ukázat na silnici a proč už s tím někdo něco neudělal. V tomto případě to mohlo zachránit život a to za to stojí ne?
Predpokladam,ze by jsi byl pro zavedeni tachografu do soukromych aut a motorek.Urcite by se to dalo propojit nejak s GPS,aby byla videt i trasa kde jsi jezdil.Jednou mesicne by jsi data z karty povinne poslal policii,oni by presne videli jakou rychlosti jsi kde jezdil a bylo by to vyresene.Potom by kazdy vse dodrzoval,nebo by byl okamzite bez ridicaku.A bylo by vse vyresene.
Předpokládáš špatně
Ale nezpochybnitelne by to zachranilo spoustu lidskych zivotu!A to by za to stalo,ne?
Takhle bychom mohli pokračovat třeba ve sledování lidí přes GPS a zločinost by se hned objasňovala líp nemyslíš? Stálo by to za to?
Samozrejme nejsem.Ale myslim,ze se toho dozijeme.A hlavne proto,ze spousta lidi steje jako ty rekne,ze kdyz to zachrani treba jen 1 lidsky zivot,tak je dobre to udelat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
hicks napsal:
ty to PORAD nechapes.. 55 nebo 60 na radaru DAS ANI O TOM NEVIS. Staci, abys sledoval PORADNE PROVOZ misto ZKUR*ENYHO TACHOMETRU.
specialni, pokud rocne tech speedkamer mijis skutecne tisice.
Na tohle mám jasně danou metodiku, abych nejel moc pomalu ani moc rychle, abych psychicky z pomalé jízdy nestrádal a zároveň nebyl případný postih likvidační (body, pokuta...)
Když se toho držím, tak nejsem brzdou provozu a fotky z pražského magistrátu mi nechodí...
BMW GS = stroj na radost
hicks napsal:
ty to PORAD nechapes.. 55 nebo 60 na radaru DAS ANI O TOM NEVIS. Staci, abys sledoval PORADNE PROVOZ misto ZKUR*ENYHO TACHOMETRU.
Na tohle mám jasně danou metodiku, abych nejel moc pomalu ani moc rychle, abych psychicky z pomalé jízdy nestrádal a zároveň nebyl případný postih likvidační (body, pokuta...)
Když se toho držím, tak nejsem brzdou provozu a fotky z pražského magistrátu mi nechodí...
metodika aktualne pouzivana je JASNA... skrejes se za slunecni clonu.
vicemene NIKDO nedodrzuje 50 ale i 70 na prazdne 4proudovce. Opakuji.. NIKDO.
jestli to dodrzujes.. nejen, ze jses brzdou provozu ale jeste je tu riziko, ze te nekdo sestreli zezadu.
---
problem s aktualni upravou je, ze musime jet opravdu tech 50.. uz 55 je (nejspis) prusvih.
Upravil hicks dne 19.01.2013 18:28
17 cm
hicks napsal:
Jenze neni to opet prave to vami kritizovane ceske,jak to udelat abych nemusel dodrzovat,ale hlavne at me to nic nestoji?
LukyGs napsal:
Předpokládáš špatně
Samozrejme nejsem.Ale myslim,ze se toho dozijeme.A hlavne proto,ze spousta lidi steje jako ty rekne,ze kdyz to zachrani treba jen 1 lidsky zivot,tak je dobre to udelat.
To jsem ale nikde nenapsal(je dobre to udelat). Jen jsem napsal ohledně platného zákonu a jak někteří ztratili berličku aby se šlo zodpovědnosti vyhnout. Navíc jsem tím myslel že když se ta berlička nenechá v platnosti tak to může zachránit život. No a myslím že ne jen jeden. Ono slova napsaná také bohužel nevyzní jako mluvená
Upravil LukyGs dne 19.01.2013 18:41
hicks napsal:
metodika aktualne pouzivana je JASNA... skrejes se za slunecni clonu.
vicemene NIKDO nedodrzuje 50 ale i 70 na prazdne 4proudovce. Opakuji.. NIKDO.
jestli to dodrzujes.. nejen, ze jses brzdou provozu ale jeste je tu riziko, ze te nekdo sestreli zezadu.
---
problem s aktualni upravou je, ze musime jet opravdu tech 50.. uz 55 je (nejspis) prusvih.
Myslím že i kdyby tam byla legální 70ka tak se stejně zase někdo najde kdo bude říkat jak ho to brzdí a jak je to málo a nahouby. Hoplt člověk je tvor věčně nespokojený
LukyGs napsal:
Myslím že i kdyby tam byla legální 70ka tak se stejně zase někdo najde kdo bude říkat jak ho to brzdí a jak je to málo a nahouby. Hoplt člověk je tvor věčně nespokojený
hochu.. tady jde o prizpusobeni rychlosti jizdnim podminkam.. o nic jineho.
Vzdyt rikam, ze mne v lete widle jedouci 100-120 casto zdrzujou jenomze.. ja jezdim svizne je tam, KAM VIDIM... pripadne alespon vidim, ze to DOST ubrzdim.
17 cm
vevis napsal:
Jenze neni to opet prave to vami kritizovane ceske,jak to udelat abych nemusel dodrzovat,ale hlavne at me to nic nestoji?
Pokud jedu podle metodiky, jedu dle pravidel + obvyklá mírná tolerance.
Jenomze ta padesatka,je maximalni povolena rychlost!Tudiz idealni by bylo tak do 45km/h.Takze jet na maximum povoleneho a jeste spolehat na toleranci?Nevim,nevim.
Takhle bohužel jezdí hodně lidí, takže včera po dálnici (suchá a vymrzlá vozovka) jela většina ve skutečnosti sotva 120....
Na 50 to bývá skutečně těch 45. Takže já jedu pokud možno 50 a jako rezervu mám toleranci (abych nemusel čumět na tacho místo na cestu). Tak to řeším v autě - navíc to má tempomat - nastavím a jedu. Obvykle jsem o chlup rychlejší než ostatní, takže psychicky nestrádám, že se za někým vleču 45 nebo na dálnici 120, když je povolená 130
Když je plno, tak je to samozřejmě jiná - musíš splynout s davem...
BMW GS = stroj na radost
Hele ode mne to berte s rezervou!Ja urcite nejsem ten uplne spravnej pripad.Ale kdyz si vzpomenu,kolik jsem za vic nez milion km zaplatil pokut,tak to dela mene nez 1 za 100t.km.
vevis napsal:
Hele ode mne to berte s rezervou!Ja urcite nejsem ten uplne spravnej pripad.Ale kdyz si vzpomenu,kolik jsem za vic nez milion km zaplatil pokut,tak to dela mene nez 1 za 100t.km.
hmm a co si tím chtěl jako říct ? To je jasné že hned po válce radary nebyli napíšeš že na padesátce jedes raději 45 takže ve skutečnosti jedes max 40 dobrá brzda provozu to je nebezpecne ale podle pravidel přesně jedes podle dojmu podle situace a nemusí to být vždy 70 jedes třeba 60 a vocas Tě sejme na rovině na přehledném úseku minimálně třista metrů za posledním domem ve vesnici jako žalud tam sedí v příkopu a drží tu kameru já se otočil a vynadal mu do všeho možného byl to samozřejmě měšták byl tam sám. Tomuhle se vymlouvam a vlastně ani nevymlouvám protože řeknu to co jsem používal do teď. Nesouhlasím pošlete to do správního nic vám nepodepíšu pospícham naschle a odjíždím. Myslí si co chces že jsem srab a co chces ale ze mne nikdo pitomce dělat nebude. Pirát silnic je trpisovsky já jen hájím svá práva využívám zákonů nedělám nic nelegálního jen se pak rok vyhýbám komisi dovolená nemoc předání věci právníkovi.
a stim gps pozor na kamióny autobusy bude příští rok uvedená nová řada tachografu na digi kartu která už v sobě bude mít bonzáka a jakmile vjedes na dálnici pod přístroje varují dálniční službu že tam jedes a máš problém na kartě rychlost spánek pauza vše takže za pár let bych se nedivil ničemu protože loby je obrovská !