Hele, v kolik v ten patek by bylo rozumne dorazit?? Dik za info... Jinak ucastnim se enduro skoly tak abych vse stihl s prehledem. Plus kdybych chtel nocovat ve stanu, kkdy mam a jak mam nahlasit ubytko? jednalo by se o patek sobota, plus sobota nedele... dik.
Ptam s ejneom, abych vedel jak to udelat v praci...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
ja sme loni dorazil v 13:00 a jelo se v patek jeste projet nejakou trasu co by se pak jelo v SO, jinak v SO se zacinalo v 9:30 jestli se nepletu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
a nebo klidne doraz kdy chces podle me nekteri dojeli az v 23:00, to si sice nepamatuju ale z povidani
Čeština můj koníček
Až přijedeš, tak tam budeš. Ubytko nahlásíš a zaplatíš na místě. Pak si někde najdeš místo na spaní a následuje družba ve stylu "Maršál Malinovskij". Je to dle vkusu každého soudruha...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Potvrzuji.Páteční večer byla promenáda destilovaných nápojů.Kupodivu sobota ráno nebylo až tak příšerné.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
ja sem nerekl ze zadna nebude rano si hodim par temp a sprchu uvidim jak to stihnu dojet
Čeština můj koníček
Samozřejmě si pro Vás připravila f. Mitas (já) opět nějaké překvapení ve formě půlnočního pátečního losování o nějaké "pryže". Případné zájemce o nákup a dovoz pneu na Radarku prosím o dosti velkou časovou rezervu při informování o tuto službu.