Ahoj tak dneska odvezl kamarád 11GSo od Boba!!!Vše proběhlo v super náladě a jak říkal kámoš je to veselej borec takže ještě jednou dík a těším se na další spolupráci čus MICHAL z Kobylí
Nebylo červený? jestli jo tak to má opravdu krásný kousek. viděl jsem ho na vlastní oči.. a prostě paráda. dlouho jsem takové 11GS neviděl.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Bobe,
tak mě napadlo, když sleduju inzeráty 12tek... Dá se vůbec někde sehnat tahle Luthi Edice? Podle mě to je nej série 12tek celkově... Moc se mi ten design líbí...
Michale zkráceně je to limitovaná série určená pouze pro Švajc je vyrobeno pouze 100 ks každé bude mít poř.číslo na nádrži.takže ve vepřolandu u Helmutů na něm fakt nenarazím.
Moje zkušenost s Bobem je fantastická. Zavolal jsem...řekl co chci a za měsíc od Boba telefon..výborná komunikace i přístup. Mašinu mi pomohl naložit a ještě půjčil kurtu. Takže Bobe
Pokud někdy budu řešit další mašinu tak s Bobem...
Dnes přivezen od Boba naprosto luxusní kousek 1150 gsa ,přístup a jednání naprosto vstřícný motorka přivezena až pod nos , papíry a veškerá dokumentace na místě do ruky prostě paráda.....Bob přiloží památeční fotku jestli se povedla tak ještě jednou děkuji
1150 gsa
Po necelych dvou letech jsem tu znova... A opet mi nezbyva nic jineho, nez OPET pochvalit toho pana za vzornou spolupraci pri dovozu auta. Trpelive odpovidal na vsechny dotazy, musi mit zlate nervy - beztak jsem mel sem tam nesmyslne dotazy jakozto clovek neznaly v danem oboru...
Bobe, jeste jednou MOC diky!!!!! Ted mi volali z magistratu, jdu si pro znacky...