czunik napsal:
já se nejdu prát....jen píšu co může nastat...a i moje babička říká to samé...kde není rady není ani pomoci...neslučuj...ne každý dbá rad a dohod...asi proto vznikají války což si myslím není zrovna demostrace co?
vzdyt ja rikam furt, ze jste takovy normalni zabijaci tam 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
chtěli jste petici, tak je na světě. Text může být změněn či doplněn. Návrhy vítány.
Já osobně tyhle praktiky fakt nemam rád, ikdyž jsem se do toho moc nechtěl motat, petici podepíšu.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
chtěli jste petici, tak je na světě. Text může být změněn či doplněn. Návrhy vítány.
Já osobně tyhle praktiky fakt nemam rád, ikdyž jsem se do toho moc nechtěl motat, petici podepíšu.
tez 17 cm
mimochodem odkaz může být rozšířen kamkoli, na jiné stránky, FB, a podobně. To už nechám na vás jak petici zviditelníte ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Ve svém okolí jsem zažil tři případy, kdy část zaměstnanců odešla z firmy s kompletním know how , založili si vlastní firmy a bez velkých nákladů a práce začali konkurovat a vyzobávat nejlepší kšefty. Toto sice není stejný případ, ale lumpárna je to podobná.
Upravil bluesbery dne 31.01.2013 10:33
schrek napsal:
vse jde resit domluvou - kazdy strujcem sveho stesti tak si to preber
vzdyt jo.. je jen otazkou casu, nez narazis na jeste vetsiho zabijaka 17 cm
pí11: cekal jsem, ze se ozves ja vim moc dobre, jak ti olomócký freestyle vyhovuje
Upravil hicks dne 31.01.2013 10:43
17 cm
schrek napsal:
vzdyt jo.. je jen otazkou casu, nez narazis na jeste vetsiho zabijaka
no k tomu se radeji vyjadrovat nebudu, jelikoz ono je vzdy potreba dobre vyhodnotit danou situaci a zvolit tu spravnou metodu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
vzdyt jo.. je jen otazkou casu, nez narazis na jeste vetsiho zabijaka
no k tomu se radeji vyjadrovat nebudu, jelikoz ono je vzdy potreba dobre vyhodnotit danou situaci a zvolit tu spravnou metodu
jo jasne.. takze pokud uvidis, ze nemas navrch tak stahnes wocas a budes hrozne peaceful?
veelka frajerina.
Upravil hicks dne 31.01.2013 10:42
17 cm
hicks napsal:
pí11: cekal jsem, ze se ozves ja vim moc dobre, jak ti Ostravsky freestyle vyhovuje
Tak predne...u mne to neni cokoliv ostravskeho,ale libensko-zizkovskeho,to bych si vyprosil,kdyz uz...jinak nevis vubec nic,maximlane se tak muzes domnivat na zaklade zprostredkovanejch informaci
Kazdopadne mam nazor takovy,ze nekdy je lepsi jedna facka,nez tisic pravniku...
Petr 11 napsal:
Tak predne...u mne to neni cokoliv ostravskeho,ale libensko-zizkovskeho,to bych si vyprosil,kdyz uz...jinak nevis vubec nic,maximlane se tak muzes domnivat na zaklade zprostredkovanejch informaci
Kazdopadne mam nazor takovy,ze nekdy je lepsi jedna facka,nez tisic pravniku...
Do tý doby než po tobě půjde tisíc právníků za tu jednu facku .
Paul napsal:
Paule,napsal jsem NEKDY...pak uz zalezi na jedinci,kterak posoudi situaci a vybere nejlepssi reseni...
Nicmene jsem se ponekud nechal unest,zapometliv toho,kde se nachazim...tady je to koukam samej politicky korektni slusnak...a pak se tu mydlite o pretazenou domenu...takova trosku ceskopoliticka situace,ze?
hicks: ver tomu ze to tak neni , kdyz uz se pro neco rozhodnu stojim si za tim , a taky jsem napsal ze tohle je posledni moznost a sorry za frajera se teda rozhodne nepovazu a to ze nekomu dokazes jednu flaknout rozhodne neni frajerina
Petr11: souhlas a tak sem to myslel i ja
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Paul napsal:
Paule,napsal jsem NEKDY...pak uz zalezi na jedinci,kterak posoudi situaci a vybere nejlepssi reseni...
Nicmene jsem se ponekud nechal unest,zapometliv toho,kde se nachazim...tady je to koukam samej politicky korektni slusnak...a pak se tu mydlite o pretazenou domenu...takova trosku ceskopoliticka situace,ze?