tak to je nářez člověk založí vlákno,kvůli servisce,odjede si na den do München a po návratu 3 stránky a nakonec takovej výsledek,Mildo moc a moc ti gratuluji k nové výzvě at se ti moc daří.
Ted už jenom dosadit někoho od nás na vedoucího prodeje motorradů a bude to super.
A jakou máš Mildo pracovní smlouvu? já když pracoval v BMW tak tam jasně stálo: zákaz práce na VŠECH vozidlech BMW mimo pracovní dobu a jakékoli soukromé aktivity spojené se servisováním BMW mimo zaměstnání a zákaz použití nebo uplatnění všech vědomostí získaných od BMW během pracovního poměru ještě 3 roky (už si nepamatuji jestli to byly 3 nebo 5) po skončení pracovního poměru.. Bylo to tenkrát docela drsný.. (báli si přetahování zákazníků z práce do soukromého sektoru - a skutečně se tak dělo a myslím, že děje dodnes) protože pokud by to tak bylo, tak doma neodservisuješ už žádnou motorku melouchem pod hrozbou ztráty zaměstnání (popřípadě popotahování po soudech)a všichni co se tu radujou by za tebou jezdili do Stratosu a tam by je zchladila hodinová sazba.. Doufám, že v dnešní době je už zaměstnavatel benevolentnější a budeš mít volnou ruku..
jinak samozřejmě gratuluju, je to dobrá zpráva!! Důležité je, že konečně je někdo na svém místě..
vsude se da dat sleva na servis takze pak ta hodinova sazba vychazi lip, nevim jak u BMW ale tam sem videl i 30% ja ma u skodovky treba 50%
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
myslim si ze maji slevy nastaveny ze od do ma servisni technik a od do musi zadat, jelikoz v Brne sem dostal slevu od technika
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
vsude se da dat sleva na servis takze pak ta hodinova sazba vychazi lip, nevim jak u BMW ale tam sem videl i 30% ja ma u skodovky treba 50%
Jenze ted ti Milan udela servis za cca.200kc/h a i s 30%slevou jsi dejme tomu na 700 kc/h.
Taky doufam,ze nic takoveho podepisovat nemusel.Natoz kdyz tam opravovat motorky BMW bude ucit spis on je nez oni jeho.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
schrek napsal:
jo tys videl 30% u BMW? no nepovidej
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dneska jsem měl moto ve Stratosu na Proseku na servisu po 10 000 km... Naprostá spokojenost... Jednání super, cena skvělá, motor si krásně bublal... Servisáku velké díky...
A ještě ke všemu to mám 5 minut od garáže...
servisak napsal:
Jsem si říkal že ta moto je nějaká studená nato že jela po ose
Jojo... Mám to k tobě asi půl kiláku...:-)
Lepší místo si nemohli vybrat... A když jsem zjistil, že mi jí budeš dělat ty, tak jsem byl naprosto spokojenej...
Doufám, že tam budeš spokojenej i ty, dlouho tam vydržíš a já budu v klidu, že mi jí nebude nikdo ojebá.vat...
Po tom, co jsem o tobě slyšel a četl, tak vůbec nepochybuju... A nejde ani přehlídnout, jak se tady snažíš skoro každýmu poradit... To už je dneska spíš ojedinělý... Jsi frajer... v dobrém slova smyslu...
Reno napsal:
Dneska jsem měl moto ve Stratosu na Proseku na servisu po 10 000 km... Naprostá spokojenost... Jednání super, cena skvělá, motor si krásně bublal... Servisáku velké díky...
A ještě ke všemu to mám 5 minut od garáže...