schrek napsal:
Rudo vim ze sipryc tak pak si to precti - prosimte co znamena ozanceni u mitas pneu E10 150/70B17 M/C to B?
Hele pokud se nepletu, tak to ma neco spolecneho s tim jak jsou ulozeny ty kordy. R je radialka a B je neco mezi radialkou a diagonalkou, diagonalka jebud bez oznaceni, nebo D. Kdyz jsem vybiral gumy, tak jsem na ot narazil, ale na konkretni odkaz si nevzpomenu. Ma to tak ale celkem dost moto gum, myslim ze ciste radialky delaji nejcasteji jen ty supersportovni a pak ta vychytavka 0 radial od metzeleru, ale jaky je tam rozdil, to uz bys po me chtel moc
Pokud narazim na to vysvetleni tak to postnu, ale spis zitra, uz me nejak zmaha spani
Jo, s tím "B" mají kluci pravdu. Je to tak zkrátka ani kočka ani pes
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Nazdar chlape tak uz te vitam zpet, prosim kdy se mohu stavit pro sve gumy 90/90/21 a 130/80/17 prosim obe ve verzi DAKAR
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jo cosi si rikal ze 21" nejsou jo jinak E10 DAKAR podrzela diky jednomu platnu navic prasklou dusi
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jo cosi si rikal ze 21" nejsou jo jinak E10 DAKAR podrzela diky jednomu platnu navic prasklou dusi
To by udržela i obyč. nebo ne? Celí měsíc dělalio úpravu tvárnice a nevyráběli. Doufám, že už jedou.
Upravil joe dne 02.06.2013 21:23
no kdyz sem pichnul klasiku tak to bylo o dost mekci a zjistil sem to hned u toho Dakaru me na to musle upozornit kolega, kdyz jsme zastavili
Čeština můj koníček
Včera doplněn sklad 07,08,09,10 skladem.
Pro ty co vlastní 21 kola docela zajímavá pneumatika pro off - Mitas XT 644 Army
Ahoj Rudo, taky touto cestou děkuji za rychlé doručení objednaných pneu (E10 na 1150GSA). Současně konstatuji (po prvních 300km) výrazně nižší hlučnost, což mě opravdu potěšilo. Měl jsem vpředu TKC80 a vzadu E10 Dakar, obě po smrti. Rozdíl je fakt velký. Že by nová směs? Mimochodem vyrábí se E10 pořád i ve verzi Dakar?
Krizus napsal:
Ahoj Rudo, taky touto cestou děkuji za rychlé doručení objednaných pneu (E10 na 1150GSA). Současně konstatuji (po prvních 300km) výrazně nižší hlučnost, což mě opravdu potěšilo. Měl jsem vpředu TKC80 a vzadu E10 Dakar, obě po smrti. Rozdíl je fakt velký. Že by nová směs? Mimochodem vyrábí se E10 pořád i ve verzi Dakar?
Ano, v současnosti mám dvě sady skladem.