Proč to cheš z USA,když jsou alternativy blíž? Třeba: http://www.impreg...okor-lotos
Upravil BIGR dne 14.02.2013 20:11
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
MarekHK: co je to za blbost z neposlou olej a nic z Louise, ja teda nemel nikdy problem, a to za rok mi postou dojde nejmin 30 litru oleje a dalsich memo sracek, nedavno sem objednaval ty cistici S100 a vpohode
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Hoj, je to velmi zajímavé, za zkoušku to stojí. Závazně jdu do 1x 250ml. Jó experimenty to je moje Otázka zní,co to udělá, až si to někdo nastříká na pneumatiky.....
Chalani,nechcem vam kazit radost, ale doporucoval by som pred dovozom preverit legislativu. Z USA, resp tretich zemi je problem doviest farbu na plastikove modely !!! Samozrejme pokial nie je vodou rieditelna. Skuste to check na urade, a pripravte si bezpecnostne listy,alebo ako sa to vola priamo od vyrobcu. Ale drzim vam hnaty.
Four wheels move the body Two wheels move the soul......................
jeste mi, mrchy, neodpovedeli!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jestli si jim napsal tak jako píšeš tady,tak se ani nedivím.....
No nic,jedeme dál.....
jak dlouho budes jeste čůrákovat? to mas zase nejakou depku, nebo ti naopak narostlo ego.. tedy spis prerostlo intelekt?
To posledni v tvem pripade da minimalni praci
Upravil hicks dne 19.02.2013 11:23
17 cm
pepanek1150 napsal:
Hicks ...jak to tedy vypadá s tím objednáním ? ještě nic nevíme ?
dneska to budu znova urgovat.. mi serou
17 cm
Hele, dneska jsem si při obchůzce moto shopů v Hamburku nechal udělat přednášku o asi hodně známém Muc-Off a přesně podle toho, co mi prodejce říkal, se mi zdá, že chcete kupovat naprosto to samé. Jen to chcete tahat z Ameriky.
Porovnával jste to někdo, máte někdo zkušenosti s tou růžovkou?
xHackerM napsal:
Hele, dneska jsem si při obchůzce moto shopů v Hamburku nechal udělat přednášku o asi hodně známém Muc-Off a přesně podle toho, co mi prodejce říkal, se mi zdá, že chcete kupovat naprosto to samé. Jen to chcete tahat z Ameriky.
No já nevím co přesně chcete objednat, sledoval jsem to vlákno jen než zabíralo více jak 2 stránky. Jestli to řešíte kvůli impregnaci textilu, tak to možná jo, ale jinak na mytí to bude určitě stejné. I když sortiment Muc-Off je taky obsáhlej a tuším nějaký sprej jsem tam dneska taky viděl.
vyprudim.
17 cm
xHackerM napsal:
Ale "růžovka" nedělá impregnaci, né?
Ta ružovka na obrazku je super ako čistič, fakt odporučam, ale robia aj nano ochranu pred nečistotami a tou si chcem postriekať nanovo zrepasovane draťaky!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Jo ten Muc off jsem koupil v agonii taky.Motorku jsem myl s nim jednou a pak jsem zjistil,ze je prijemnejsi jezdit nez lestit.
Ale na ten dry se radim do zastupu koupechtivych.
Hiks co si cakal . S amikmi jednat je hruza . Napis im ze chcet 100 galonov a zajtra budes mat odpoved. Ak chces 2 galony neni si zaujimavy. Mne tiez neodpovedali