Jaký legendární? Já nechci Tourance ale novinku Karoo 3, ale chci se o nich dozvědět víc. Na nějakých zahraničních serverech jsem se dočetl pozitivní hodnocení, nevím ale, zda nebylo zčásti komerčně ovlivněno.
Pallfy napsal:
Mám čím dál větší pocit, že ty karoo 3 jsou vhodný snad jen na távu, šotolinu a písek.
Na silnici jsou nestabilní, na mokrým asfaltu kloužou a stříká z nich vody jak sviňa, v lese to hrabe a předbíhá mne předek . Jsou tak univerzální až jsou na hov.. I ty mitasky 10 jsou lepší. Nic proti mitaskám - sou dobrý. Můj názor je že ty karůčka až takovej zázrak nejsou. Mám na nich 1600 km a tak to asi i zůstane.
Při cestě do Rumunska přímé srovnání Karoo 3 a E-09.
E-09 po 2000 km asi 3 mm figur pryč
Karoo 3 po 2000 km asi 6 mm figur pryč
Na suchém asfaltu srovnatelné chování. Bláto, mokré kameny, brody Karoo 3 těžce zaostává. Jízdní vlastnosti srovnatelné s E-07 za podstatně jiné peníze a s markantním nájezdem km ve prospěch E-07. I kamarád co si je koupil byl v prvopočátku nadšený, ale jak viděl jak mizí, vyslovil zklamání. Pro případné zájemce mohu dokladovat fotkami.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe napsal:
Při cestě do Rumunska přímé srovnání Karoo 3 a E-09.
E-09 po 2000 km asi 3 mm figur pryč
Karoo 3 po 2000 km asi 6 mm figur pryč
Na suchém asfaltu srovnatelné chování. Bláto, mokré kameny, brody Karoo 3 těžce zaostává. Jízdní vlastnosti srovnatelné s E-07 za podstatně jiné peníze a s markantním nájezdem km ve prospěch E-07. I kamarád co si je koupil byl v prvopočátku nadšený, ale jak viděl jak mizí, vyslovil zklamání. Pro případné zájemce mohu dokladovat fotkami.
Jsem Rudo velice ráth , že jsi potvrdil co jsem říkal. Karoo 3 Nebrat.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
dedek2 napsal:
To je vazne neuveritelny. Nespletlo se ti pocitadlo?
Ta karoo vypada jak minimalne po peti tisicich. . .
Ne, nespletl. Ty jsem nejel já, ale kolega. Kdybych je jel já, tak zmizely už o tisícovku dřív
Kdyby to nebyla pneumatika zahraniční výroby, tak bych si dovolil dovětek, kterým tu někteří jedinci častovaly Mitasky
Stlačená tma
Upravil joe dne 02.06.2013 21:20
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak už v tom tedy mám také o něco víc jasno, ale E07 bys musel asi ještě chvíli vychvalovat abych o nich začal uvažovat
Mimochodem jak jste Rudo dojeli? Určitě jste se museli vracet do toho deště. My jsme měli přes celé Srbsko vcelku pěkně a Černá hora také dobré. Nějvětší humus až dnes na naší D1 . . .
To znamena,ze stare ostre karoo meli podobny najezd,na asfaltu podobne chovani ale v terenu byli podstatne lepsi.Ten vyvoj jde zajimavym smerem!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!