Dnes jsem taky viděl naživo i seděl. Menší na výšku mi nepřišla, posaz dobrý a líbí se mi. Vedle stojící poslední model 1200GSA byla ale taky nádhernej
Upravil stepan dne 08.03.2013 21:22
Tak jsem jí dnes viděl a nelíbí. Jak už někdo psal, ten design je moc komplikovaný, ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása...
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Nevím, myslím, že ty docela divoké křivky jsou hlavně vyžadované dobou. Každý se dnes snaží zaujmout designem.
Počkám si naživo ale z fotek se mi moc líbí
Ještě, že je tak drahá a nemusím přemýšlet o koupi
F800GS
vevis napsal:
Dnes ji snad uvidim,tak zitra odhlasuji.S fotek pocity spise smisene.
Jestli dnes na výstavě,tak neuvidíš...
Tak nějak Vevis,běž se na ni podívat do Holešovic,tam není ani noha ...ale povozil jsem se tam na kolotoči a to bylo good
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak jsem se na ni taky byl podívat - krásná, moderní tvary, ušlechtilé plasty (eště by měli nahradit ten zastaralej šusplech pod motorem) akorát na blbým místě. Podle mě měla stát vedle cruisrů a ne pod cedulí Enduro.....
Upravil Jezura dne 09.03.2013 13:16
No taky jsem viděl, z fotek sem čekal víc, divnej tvar celýho bloku motoru, ale nejvíc mě překvapily boční plasty kryjící chladiče - takový fórový, na ráně ...
A pak si říkám, že veškerej bordel pujde do chladičů ..... kdo jel několik desítek kilometrů po polní cestě po dešti ví o čem mluvím.
Jinak tempomat vypadá dobře ..... to mi na GSu chybělo.
Zato naopak mě překvapila KTM ADV - z fotek vypadala hrozně a ve skutečnosti docela hezky ....
Nicméně závěr je ten, že moje GS 2008 ještě bude sloužit a počkám si na ADV.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Musím souhlasit s TOm_P . KTM na fotkách hrůza, ve skutečnosti hezký.. akorát mi přijde ve stupačkách docela široká...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
GSo sem viděl, a líbí se mi moc, ale chce to drátěný kola ty liťáky se mi vůbec nelíbí. Co je pecka je podle mě přední LED světlo.
Jinak KTM na fotkách humus na živo už to jde, ale starší se mi lbí mnohem víc.
Jo, určitě se jí prodá hodně kusů, jako stávajících 12tek.Byl jsem i v Holešovicích u Touratechu.Seděl jsem na ní a s Čízakem jsme o tom trochu pokecali. Akorát mě dostal s ovládáním otočným hejblem na levé straně řidítek. Když chceš nastavit funkce a třeba dálkový.Je to patent , jak na starým skůtru tatran...:-)b
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Tom_P napsal:
No taky jsem viděl, z fotek sem čekal víc, divnej tvar celýho bloku motoru, ale nejvíc mě překvapily boční plasty kryjící chladiče - takový fórový, na ráně ...
A pak si říkám, že veškerej bordel pujde do chladičů ..... kdo jel několik desítek kilometrů po polní cestě po dešti ví o čem mluvím.
zajimavy je, ze to, ze ma tvoje soucasna 12ka v tom miste sani, te tolik neznepokojuje
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Paul napsal:
GSo sem viděl, a líbí se mi moc, ale chce to drátěný kola ty liťáky se mi vůbec nelíbí. Co je pecka je podle mě přední LED světlo.
Jinak KTM na fotkách humus na živo už to jde, ale starší se mi lbí mnohem víc.
Osobně by se mi líbila,kdyby vypadala asi takhle nějak,protože ten předek je jak na fotkách tak na živo hnus...
ps. mám dneska nějakou tvořivou...
zetor přiložený následující obrázek:
Nevyjel jsem ani s jednou pristi tyden jdu vyrizovat papiry do Inveltu, ale dokud se neotepli a poradne nezaprsi, nevyjizdim. Takze nejdriv v tom prespristim tydnu.. a to kdovi jestli :/
Upravil hicks dne 09.03.2013 15:46
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak šup,šup,kola se musejí točit,ať mám nějaký poznatky z lidu,ne jen od tesťáků
Jestli mám šetřit,nebo to projezditJsem stejně rozhodnutej,
oranžová dvanáctka