znacku pryc, blinkry pryc - ukazovat muzes rukama kolo z jinyho matrose, odlehceny retazek, provrtat zadni kyvku, zmensit nadrz, oddelat spolujezdci madla, dat pryc lekarnicku, udelat duty srouby.... tolik napadau by bylo
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
A co takhle shodit pár kilo sám? Rozdíl to bude největší a ještě to vyjde nejlevněji (neberte to prosím jako útok na osobu sám bych měl pár kilo dostat dolů ).
no netleskej jde o to si to hlavne udrzet jinak rozhodne chci dosahnout cca 87-89 takze mi jeste zbyva 10KG, ted drzim uz skoro 4 mesice tech 9 dole
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já mám už jenom 92 kg, takže jsem docent. Jinak mám Remus Hexacon. Vložku jsem z něj zatím nevytáhl. Prý by to mělo mít dopělejší zvuk. Jako 1200 gs. Takový sprostý slovo fuj. Mohu říct , že krom toho že to jde líp od spodu (možná jenom můj pocit) umí při vyších točkách i pořádně zařvat. Je o polovinu lehčí a je užší. Mohl bych mít oba kufry stejně široký. A spotřeba je od 4-5,8 i když tomu dám kakao. 170-180.
Upravil Pallfy dne 25.03.2013 17:34
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Nie na každú motorku pôsobý výmena výfuku rovnako. Na buelli som vymenil a ako keby ho živou vodou poliali. Dal som na BMW 650 od toho isteho výrobcu a neurobilo to vôbec nič. Dokonca si myslím že s origo výfukom tá motorka bola lepšia. Aj som ju dal dole. Škoda peňazí a zbytočného rachotu pre nič.
Ešte dodám: spodok bol síce o trošku lepší / nástup otáčok / ale vo vyšších otáčkach to bolo horšie. Celkový efekt bol ale horší.
Upravil sanko dne 28.03.2013 16:30
Pallfy napsal:
A mne by zajímalo, který výfuk je nejtižší, nebo jak ho utlumit.
asi origo..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pallfy napsal:
asi origo..
a nešlo by to nějak ještě ztišit? Mám pocit , že jsem v tom lese dost hlučnej.
Výfuk prohodit trvá 4-5minut
konecne rozumnej jezdec!
hele.. ja nevim.. naprosto chapu tvuj motiv... ale divil bych se, ze by ladak byl tissi, nez origo. Uz jenom proto, proc si to tu nekteri porizujou...
17 cm
Pallfy napsal:
asi origo..
a nešlo by to nějak ještě ztišit? Mám pocit , že jsem v tom lese dost hlučnej.
Výfuk prohodit trvá 4-5minut
mám ten samý pocit, taky bych potřeboval nějaké kurvítko, aby to nebylo v lese tak hlučný
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Já mám Remuse Hexagóna a jsem spokojen, ale těď jsem jel někam, kde mi nebylo příjemný, že jsem slyšet. Ten origo je fakt tichej ALE.... nesmíš mu přidat. Potom řve taky. Tak mne napadlo, jestli na to nejde namóglovat ještě nějaká koncovka. Nedávno jsem slyšel jet, teda viděl jet borečka na 800gs a bylo to jako elektro. To je blbost co? Ale je to tak.
Pallfy napsal:
Já mám Remuse Hexagóna a jsem spokojen, ale těď jsem jel někam, kde mi nebylo příjemný, že jsem slyšet. Ten origo je fakt tichej ALE.... nesmíš mu přidat. Potom řve taky. Tak mne napadlo, jestli na to nejde namóglovat ještě nějaká koncovka. Nedávno jsem slyšel jet, teda viděl jet borečka na 800gs a bylo to jako elektro. To je blbost co? Ale je to tak.
on měl origo koncovku?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Pallfy napsal:
on měl origo koncovku?
To sem nestihl zaregistrovat, ale vypadalo to asi jako origo. Bylo to kruhový.
Upravil Pallfy dne 19.04.2013 17:31
Pallfy napsal:
on měl origo koncovku?
To sem nestihl zaregistrovat, ale vypadalo to asi jako origo. Bylo to kruhový.
no nevim... bejt vama, tak na to moc nesaham, pokud opravdu nevite co delate.
17 cm