Bajlak napsal:
Nechápu reakce některých z Vás. Zajímalo by mě jak by jste reagovali vy, kdyby jste se dostali do situace jako je krtek. Má lásku k motorkám a chtěl by jezdit.
... asi bych začal dělat něco smysluplnýho
(a prosím nesrovnávej postižené děti a mladýho nezaměstnanýho člověka)
Kdyby přišla velká voda a přišel by jsi o všechno taky by si byl rád za nějakou sbírku.
... jak to můžeš vědět ? známe se ?
Sice se neznáme, ale neříkej mi, že jako člověk na samém dně, který nemá nic by si nebyl rád za jakoukoli pomoc.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Sice se neznáme, ale neříkej mi, že jako člověk na samém dně, který nemá nic by si nebyl rád za jakoukoli pomoc.[/quote]
to jako mluvíš o Krtkovi ... (myslím, že ten má dno ještě hóódně daleko pod sebou) ... bohužel znám pár lidí co byli opravdu na dně (i z vlastní rodiny) a rád jsem jim pomohl ... ale ani jeden z nich nebrečel na nějakým fóru či jinde, že potřebuje a chce peníze .... tož tak ...
(ch)stepan
Osobně si myslím že sbírky se mají dělat pro potřebné kteří třeba nemají pomalu co do huby a né na koníčka pro "šíleného krtka"
Kdyby na tom byl krtek zle a neměl by co do huby nebo by měl přijít o střechu nad hlavou tak by to byla jiná ale takhle mi to přijde ujeté a to nejsem škrt.
Na co tady pak bude další sbírka, na letadlo pro mě protože ho prostě chci a nemám na něj?
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
To je mazec. Co se tu děje. Zima asi leze všem už trochu na mozek. Já mám vážně nemocnou dceru a potřebuje na rehabilitaci do Piešťan. Pojišťovna léčbu nehradí musíme si to zaplatit sami a taky to s láskou pro malou uděláme. A vyvolávám sbírku??? Ne našel jsem si druhou práci.
Takže nějak nechápu toto vlákno.
... stejně fur nevěřím, že je to myšleno vážně ... prostě si z nás a nejen z nás dělá Krtek srandu ...
... bavíš se Krtku ? ... dostal jsi nás .. to fakt přiznávám ...
ps .. možná si ještě pozvat Novu a trošku zabrečet do kamery ... a tvé šance se ještě zvýší ... protože se obávám, že na tomhle fóru tolik nevybereš ....
Upravil chstepan dne 03.04.2013 11:01
(ch)stepan
Nechci se tady s někým hádat tudíž bych to už moc nehrotil. Prostě ať se přidá kdo chce. Nikdo nikoho nenutí. Mě pade nazebije a pokud vím, že to může někomu udělat radost proč ne. BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Nechci se tady s někým hádat tudíž bych to už moc nehrotil. Prostě ať se přidá kdo chce. Nikdo nikoho nenutí. Mě pade nazebije a pokud vím, že to může někomu udělat radost proč ne.
.. jasně OK ... jsme tady všichni snad dospělí a svéprávní ...
jen bych se přimlouval, aby Krtek zůstal se svými "příspěvky" ve svém nebo alespoň "adekvátním" vlákně ... a pokud možno neplevelil vlákna ostatní ... (tímto se omlouvám, že plevelím to tvoje a slibuju, že už nebudu)
Upravil chstepan dne 03.04.2013 11:08
(ch)stepan
Bajlak napsal:
Nechci se tady s někým hádat tudíž bych to už moc nehrotil. Prostě ať se přidá kdo chce. Nikdo nikoho nenutí. Mě pade nazebije a pokud vím, že to může někomu udělat radost proč ne.
.. jasně OK ... jsme tady všichni snad dospělí a svéprávní ...
Když jsem měl Jawu tramp a jezdil sem do Německa na Jawa setkání byl jsem ochoten všechny díly co jsem mel pro sebe rozdat,abych kamarádum pomohl a to ne jen našim ale i němcúm pamatuji si mě moc dobrě a nikdy jsem za to žádný peníze nevzal max.pivo když mě pozvaly byla tam taky kdysi zbýrka pro jednoho invalidu co měl Jawu se sajdou kterou mu tady v Čechach ukradly já neváhal ani 5 min. poslal sem taky něco.pak ještě na vánoce dostal další penize o demě už v eurech.Zapoměl jsem na to,ale němci ne hlavně ten invalida mi moc děkoval poslal sem mu i díly které potřeboval a nikdy sem za to nic nevzal ten invalida se jmenuje GERY MERTENS je z Hamburku bylo to v Roce 2006,TO jsem jel na okružní jízdu po Německu Holansku www.volnesetkanijawaru.cz cestování Německo Holansko
michal krtek napsal:
Když jsem měl Jawu tramp a jezdil sem do Německa na Jawa setkání byl jsem ochoten všechny díly co jsem mel pro sebe rozdat,abych kamarádum pomohl a to ne jen našim ale i němcúm pamatuji si mě moc dobrě a nikdy jsem za to žádný peníze nevzal max.pivo když mě pozvaly byla tam taky kdysi zbýrka pro jednoho invalidu co měl Jawu se sajdou kterou mu tady v Čechach ukradly já neváhal ani 5 min. poslal sem taky něco.pak ještě na vánoce dostal další penize o demě už v eurech.Zapoměl jsem na to,ale němci ne hlavně ten invalida mi moc děkoval poslal sem mu i díly které potřeboval a nikdy sem za to nic nevzal ten invalida se jmenuje GERY MERTENS je z Hamburku bylo to v Roce 2006,TO jsem jel na okružní jízdu po Německu Holansku www.volnesetkanijawaru.cz cestování Německo Holansko
Kurna krtku,prodal si motorku f 650 gs,peníze(část) si investoval do auta na plyn,ale mohl si napsat,že máš ještě Jawu,nebo už nemáš ani tu?Podle mě máš na učtě,víc než já.
Jen tu napiš,co sháníš za práci(co zvládneš za práci) a co by si chtěl za motorku.Jen když se tu vážně sbíraj peníze,tak co od tebe můžemem čekat.seriozního.
"Žij svůj sen"
michal krtek napsal:
min.akce jukejte sem 2005 Účast na 5. mezinárodního srazu Jawa/ČZ v Hakebornu aneb naše první vítězství
praskin napsal:
Kurna krtku,prodal si motorku f 650 gs,peníze(část) si investoval do auta na plyn,ale mohl si napsat,že máš ještě Jawu,nebo už nemáš ani tu?Podle mě máš na učtě,víc než já.
Jen tu napiš,co sháníš za práci(co zvládneš za práci) a co by si chtěl za motorku.Jen když se tu vážně sbíraj peníze,tak co od tebe můžemem čekat.seriozního.
motorku už nemám žádnou a prachy musim patit za studenty když tam přes leto nebudou
Děkuji, ale já to nepsal proto že si stěžuji nebo po někom něco chci. Uváděl jsem jenom jak jsou na tom i jiní a stačí na to sami, když chtějí. Určitě jsou na tom lidé hůře než mi s malou a také se o nich neví a snaží se sami co jim síly stačí. "kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby"
Labus01 napsal:
to Jarda 900: prosim te, posli mi c.u. Rad prispeju na vec, ktera ma smysl a treba si ostatni uvedomi, svou zrejme mladickou nerozvaznost...
Ten příspěvek vznikl ze srandy a z nudy. A splnil účel.
Včera jsem projeb*l na autě třetinu nové motorky, a nikoho jsem s tím neotravoval. Ale jak vidno, klidně bych mohl, napsat pár slzavejch vět a někdo se chytne. Tady na fóru teda určitě. Přidám ještě jednu o nemocné kočičce a penízky s pohrnou
Upravil kejda dne 03.04.2013 11:35
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10