Eventuelně bych taky využil spaní.Pro mě a přítelkyni.Kdyby byla ještě někde možnost Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
není to náhodou hned v prvním příspěvku,že je domluvený postavení vlastního stanu na zahradě? Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Me bylo jasne,ze se vas ozve vic.Zitra se stavim tam zeptat.Snad to nejak dopadne.Jsem Hanibalovi rikal,ze se nas sejde par na pivo a koukam,ze si zase makne.Jeste ze ma Simonku!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
2. Mr - Hele, každej není Rambo s kurzem přežití za polárním kruhem
My, co už víme, že zdraví se nehledá na hnoji, jsme tak trochu opatrnější . Samozřejmě nic proti...
Jůůůů, pojede i PeDR!!! Vevísku, Vevísíčku, snaž se
Mr.GS : některým z nás třeba ještě nedorazil objednaný stan
Ivo : na buben jsem výhradním zájemcem pouze já Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak domluveno 6 mist na spani.(Bob,Jarda,Pavlik5,PeDR,Kubrt a pani Kubrtova s bubnem).Neni to tam co obvykle,ale je to taky 100m od hospody.Na jednu noc se nikomu moc ubytovavat nechce,takze cena je 150kc/os/noc ve svem spacaku,250Kc v perinach.Jestli bude tepla voda nezarucuju.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kubrt napsal:
Vevis : moje přítelkyně ale nemá buben
No tak ho mit bude,to je jedno.Hlavne mi napiste do PM kdo to chce ve spacaku a kdo chce mit povleceno.At to pak muzu nahlasit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kubrt napsal:
Ivo : na buben jsem výhradním zájemcem pouze já
a ten starej jsi už naneštěstí vyhodil,že?
...až bude třpytka,tak bych prosil taky jeden 5ti hvězdičkovej s obsluhou a minibarem...do 100m od pitky...a po desáty dodržovat noční klid díky! Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubrt napsal:
Ivo : na buben jsem výhradním zájemcem pouze já
a ten starej jsi už naneštěstí vyhodil,že?
...až bude třpytka,tak bych prosil taky jeden 5ti hvězdičkovej s obsluhou a minibarem...do 100m od pitky...a po desáty dodržovat noční klid díky!
blá blá blá blá Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.