tak zatím holka dojela do Káhiry za cca dva měsíce, jestli teda na jejích stránkách dobře funguje ten spot.
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
A co na to Jirka Pomeje Ja si myslim ze to je na Slovensku, ridi totiz Kiu
Kazdopadne nemuzu rict ze by me to prekvapilo, holce jsem drzel pesti at to zvladne, protoze vyzva velika. Drzim porad, jen si asi neuzije tu jizni ameriku, jak psala v nejakem rozhovoru
No ale podle toho jak mluvi uz od zacatku, tak mi neni moc sympaticka... Ale to je vec vkusu a ja nejsem od toho abych soudil. Kazdopadne porad drzim pesti
No, jestli si tam našla místního chlapa na společnou cestu životem, nebyla by první ani poslední. Jenže nebyla by taky první ani poslední, která toho později hořce litovala.
Ale třeba to zrovna jí vyjde a teď už konečně bude šťastná.
A už nikdy nic dalšího nebude muset (nebo smět?!) hledat...
Moj život bol vždy jemne odlišný..
Nikdy som veľa neplánovala..
a žila som srdcom..
ťažka kombinácia viem.. rozdielne kultury, národnosti..
strašidelné príbehy, ako my europanky unášame po rozvode deti, ako arabi zamykajú a nevážia si ...ženy..
Ako jediné o čo im ide sú víza..
A úmysel europanok je dostať sa k tropickému ovociu, moru a nebodaj k peniazom..
Neviem prečo sa vždy niečo tak krásne zložité deje zasa raz mne..
Vždy sa snažím zo života zjesť čonajviac.. a jedinému čomu verím a tvrdím sú skúsenosti života, ktoré sa dajú čitať občas aj zo škriabancov, ktoré mám po tele a po duši.. vždy ale za najvyšie ceny..
Čo sa vlastne stalo.. v mojom vnutri, že som zaprela svoju dlhoročnú vieru že papier na lásku..? NIKDY..
O tom Vám napíšem najbližšie..
Pre tento moment Vás pozývam najbližšie k sebe..
Zažila som niečo, čo niektorí ľudia stretnú vo svojom živote v druhej kancelárií, 2Okm od domu, na vysokej škole, či len tak na letnom festivale..
Ja som si pre tento pocit prešla trochu dalej..
Ďakujem Vám všetkým, ktorí ma cítite a chápete
No co na to asi řeknou sponzoři ... Ne, jsem cynickej. Dovi, díky za vysvětlení, kdo umí číst má samozřejmě výhodu. Myslím že Sadílek to vystihl přesně.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Sema napsal:
radovant>Aha, já to prolítnul jen bleskově...
neee ja jsem si jen vsiml ze ma auto Kia, tak hledam konspiraci Pripomelo mi to proste Jirku a Ivetku, jak hned po svatbe mi nekolik lidi (ja bulvar nesleduju..) reklo ze je to jen na zveseni sledovanosti, nebo co... Tak mozna mela na facebooku malo fanousku, tak se odhodlala k tomuto kroku. Musim rict ze se povedlo, jeji facebook jsem nesledoval ale tento prispevek me dokonce donutil pustit video
Hmm, moc tomu nerozumím, je to zmatek spíš než cestopis. Video jsem neviděl, snad je holka v pořádku.
V pořádku? Těžko říct, každopádně si v Egyptě vzala nějakého Araba.. To byla krátká cesta kolem světa.
TY CESKY A SLOVENSKY BABY JSOU CIM DAL ****NEJSI.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2