maqrtek napsal:
dyž vemeš kus klacku nebo dlouhej klíč a zapřeš si nádrž o airbox tak to není takový zlo
jj taky to tak dělám, používám kladivko..ven to jde celkem dobře..ojeb nastane, když ji tam na jaře vracím zpět a vypadává mi stále ten gumovej pruh, co ji fixuje
všude dobře.....doma GSA
baterka vymenena, byl to jak podle navodu, sroubek napravo, prizvednout...
celkem ok, akorat po vymene to nechytalo, skubalo se to, a pak sem to oblez pac sem si vzpomel ze sem cet neco o necem co vyskocilo...
byl to bovden lanka k válci.... hotovo a paradni projizdka...
diky vsem za rady !
zajimalo by me proc odpojovat nejdriv minus, nebo plus...
odpojuji primo od baterky a nehrozi ze bych nekde strejchnul dratem...
nebo mi neco unika ?
Upravil spaca dne 12.04.2013 20:36
ja to prave asi nechapu...
jak plus na kostre jiskri, kdyz to odpojujes na baterce ?
jak se muzes dotknout plusu na kostru kdyz to opdopojis na baterce ?
tak uz chapu, mas recht,
na strejchnuti klicem kdyz jsem povoloval plus (nadrz v tesny blizkosti)
jsem si daval bacha... prislo mi ze by to nebylo dobry..
Nekoukal, na první pohled pěkná motorka, patina je vidět na kufrech a sedle, určitě se najde i jinde ale chtělo by ji vidět osobně, tedy pokud ji nikdo z místních už nezná...
Night eagle> tú prvú som chcel pozrieť na jeseň, keďže ju mám prakticky v Olomouci, nakoniec som sa k tomu ale nedostal a kúpil inde. inak po telefóne znel rozumne, akurát ten dátum vloženia 13.10. nie je moc presný, myslím, že už tam bola kúsok predtým.
na toto pozor pri tej druhej, vyzerá to byť ako "držák" pretože na svojom webe http://www.motoba...w-r-1150gs ju majú od 18.4.2011!!! je otázka, prečo ju za tie 2 roky nikto nekúpil
tá posledná od LM Moto - ak sa servis robil po 10 tisíc km, teraz má 55 tisíc (takže 5 tisíc od posledného servisu) a druhý majiteľ za 2 roky spravil len 3 tisíc km, znamená to vlastne že bol totálne **** a na motorke za 2 roky nič nespravil! tažko povedať, ako sa skracuje životnosť.. od LM moto som ale bral svoju ex Yamaha Dragstar Classic, bola to super leštenka, predajca v pohode, motorka bez problémov, mal som ju 4 roky, až som koncom 2012 presedlal na GS.
takže LM Moto môžem osobne odporučiť, na to Brno asi kašli a ak máš možnosť, tak skús pozrieť len Olomouc/Luběnice
Já bych jako první vynechal tu druhou, neoriginál barva, je taková olezlá a na jejich stránkách (pamatuji si podle toho pozadí fotek) byly vždycky GS s divnými tuningovými úpravmi, přelakované atd. Ve mně osobně to budí nedůvěru.
Z těch dvou Adventure bych se jel klidně podívat na obě, osobně bych preferoval tu dražší. Hypotézu, že to za 2 roky najelo 3000 km a proto se na tom nic nedělalo, bych nějak nerozvíjel, na té motorce se tím asi nemá co pokazit, něco málo najezdila, takže úplná uloženka to asi nebyla. Cena je sice vyšší než ta druhá, ale to by mi tak nevadilo, pokud bude ve vynikajícím stavu jak je prezentováno.
NIGHT EAGLE
Tu první bych vynechal. Chlapík je velice slušnej, ale tahá motorky z Anglie a z toho často pramení spousta problémů. V lednu jsem se tam jel podívat s kamarádem, který si tam vyhlídnul 1150GS a nedošlo ani na projetí. Prostě vše olezlý a zoxidovaný, nosiče kufrů rezavý atd. prostě starší anglán. Nakonec ji koupil nějakej chlapík co má profil na motorkářích a na jeho zkušenosti se můžeš podívat. http://www.motork...?mid=79910
Druhá z MTT je prostě klasická 1150, ničím nevynikající. Každopádně jak už tu někdo psal, tak tam stojéí nějakej ten rok. Pan Štěpánek asi není moc dobrej obchodník. Ceny snad u všech motorek přestřelený a motky mu tam pak leží. Navíc po vlastní zkušenosti s reklamací mu nevěřím ani nos mezi očima.
Do třetice ADV. Vypadá dle fotek velice pěkně.
Upravil milosch dne 14.05.2013 14:15