...dyk to píšu pořád, stále jsou s Tebou a Tvoji dýlkou jen problémy ;o)), teď už se tam nevejdeš ani s kamarádkou domácí na šířku, holt problémový jedinec ;o))
někdy ve starším vlákně tu někdo psal, že se potkal s výrobcem stanu na výstavě a ten mu na zakázku vyrobil kratší tyčky, tak aby se to vešlo do kufru. Myslíš, že by jsi třeba nezkusil poptat výrobce Tebou vybraného stanu, zda-li by zkusil ušít atyp
www.jantruhlar.cz
Jel jsem na nich dneska prvních 15-20 km a na hladkým asfaltě byly docela znatelně hlučnější. Ale třeba to je jen zezačátku a nebo byly dobré rozptylové podmínky a hluk se skrz smog dostával lépe, než u dvojek...
xHackerM napsal:
Jel jsem na nich dneska prvních 15-20 km a na hladkým asfaltě byly docela znatelně hlučnější. Ale třeba to je jen zezačátku a nebo byly dobré rozptylové podmínky a hluk se skrz smog dostával lépe, než u dvojek...
xHackerM napsal:
ale ta zadní guma malinko víc šumí že?
všude dobře, s kávou nejlíp
Takže lehce otestováno. Na silnici trojky lepší, než dvojky. Na polňačce a v lehčím offu propadák. Přesně, jak se to jevilo už na obrázcích. Sjetý dvojky drží líp, než nový trojky. A to jsem jel jen v suchu.
Po dovolené 3tis km a srovnáním s dvojkami mohu říci, že trojky jsou hlučnější.
Trojky drží za sucha dobře, mokro jsem na nich ještě nejel.
Trojky lépe pobírají podélné asfaltové hady a spáry, na dvojkách to více plulo.
Na jednom hadovi mi ujel předek, ale hned vedle se zase chytnul.
Takže guma určitě dobrá, ale ta hlučnost je krokem zpátky.
..čeče, to je pravda, jak jsem jel za tebou, jsem je i slyšel, takže "dvojky" woe ;o)) a příště nejezdi do Hondy s tou přední (si jim asi nacouval do garáže, když Ti to dali obráceně) ;o))
www.jantruhlar.cz
Hučia a v piesku nie sú o nič lepšie ako Skorpiony zrelé na výmenu.
Asi tá výdrž bude lepšia ale to je všetko. Už do nich nepojdem.
sanko přiložený následující obrázek:
Tak to snad bylo od začátku jasný že nejsou do terénu a už vůbec né do bláta a písku
Ti kdo měli oči, tak to podle dezénu snad poznali. Jinak já třeba na ně nedám dopustit, na asfaltu maj pro mne best výdrž kdy mi tak dlouho nevydržely ani dvojky. Zatím mám na trojkách najeto cca 9tis. a jsem v půlce vzorku!!! V tuto dobu již byly A2 holé
Takže na cestování po asfaltu super. Na terén jsou jiné gumy.
Jo a sedí docela dost dobře jak na suchu tak i na mokru.
Upravil LukyGs dne 08.11.2013 19:16
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Porovnával som to so Scorpion Trail, čo je podobne cestný vzor ale záber bol citelný. Možno zmením názor, uvidím kolko vydržia, ale dopredu ich asi nedám.
Na vode dle myho vnimani a pocitu lip drzi metz tourance exp. Zima trojkam nevadi. Staci par zahrivacich km(5 bohate) a zalezi jen na tobe co si dovolis. Za me super. Na suchu dvojky parada, tourance nic moc, tourance exp pecka, ale A3 je dle mych pocitu nej silnicni guma co muzes na hrocha dat. I v zatackach s nestejnym radiusem kde dres stupacku a "cukas" s plynem drzi perfektne.
ja shanim neco opravdu silnicniho a aby to drzelo na vode. Protoze kdyz jedu nekam dal. Tak vzdycky zmoknu
Rozmyslim mezi trojkama a tourance exp. Pro michelinky ale hraje hlavne cena.
Labus01 napsal:
ja shanim neco opravdu silnicniho a aby to drzelo na vode. Protoze kdyz jedu nekam dal. Tak vzdycky zmoknu
Rozmyslim mezi trojkama a tourance exp. Pro michelinky ale hraje hlavne cena.