Všechny oleje, filtry, brzdová kapalina, svíčky, ventily, +1L oleje na dolívání. Bylo to po koupi motorky, takže kompletní "vynulování" termínů pro další výměny.
Ano ale u nás jsi mluvil jen s asistentkou a tu cenu jsem jí řekl já protože máme přijímka v nemocnici tak ti řekla víc aby ses pak nehádal jak jeden pán o 106kč a nenechal tam nasranej motorku po servisu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Hanes napsal:
Tak já jsem dneska volal do Inveltu a do Stratosu v Praze na kolik mě vyjde servis na GS 1200 prohlídka 10000 km a bylo mě sděleno následující:
servisak napsal:
V čem.. Prosímtě bavíme se o autorizovaném servise ne o garáži.
Teď to neber vůbec osobně, u vás to asi funguje po odborné stránce v pořádku, ale moje zkušenosti s "autorizovanými" servisy je tragická - BMW, Mercedes, Audi. Všude stejně neschopní, nekompetentní mechanici, kteří tě navíc při každé příležitosti okradou - nový olej tam dáme jenom půlku, zbytek necháme starý a ten "ušetřený" potom prodávají apod.
Po zkušenosti s 12GS ADV v Renocaru, kde jsem byl přímým svědkem jsem nemohl uvěřit vlastním očím a uším.
Pokud si to neumím udělat sám, to radši prověřená garáž kde vidíš co ti tam dělají.
P.S. např. takový "garážový" Tonda není špatná volba... A takových je víc.
Ale kdo tam chce (nebo s novou musí), ať si tam jede. Z mého pohledu vyhozené peníze a ještě si nemůžeš být jistý, že udělali co měli.
P.S. bavím se o servisech v ČR, např. v Rakousku je to jiná káva.
JJ bohužel tohle je dost čstej model českých servisu. Ale za STRATOS dám ruku do ohně i za auta i za motorky že se vše mění a dělá jak se má.
servisak napsal:
Ano ale u nás jsi mluvil jen s asistentkou a tu cenu jsem jí řekl já protože máme přijímka v nemocnici tak ti řekla víc aby ses pak nehádal jak jeden pán o 106kč a nenechal tam nasranej motorku po servisu
No možná říká víc, ale v tom případě říká o moc víc, pro mě jako pro zákazníka když mě v jednom servisu řeknou 6000 a v druhým za to samé o 2000 víc, tak nevím co si mám myslet. A když jsou ty úkoly jasně dané, tak nechápu proč mě ani v Inveltu, ani u vás neřeknou přesnou cenu +- 200 Kč.
servisak napsal:
No možná říká víc, ale v tom případě říká o moc víc, pro mě jako pro zákazníka když mě v jednom servisu řeknou 6000 a v druhým za to samé o 2000 víc, tak nevím co si mám myslet. A když jsou ty úkoly jasně dané, tak nechápu proč mě ani v Inveltu, ani u vás neřeknou přesnou cenu +- 200 Kč.
Kdo chce novou pěknou opičku, musí mít na odpovídající banány.
No tak to prostě zkusila... předpokládala, že asi nebudeš volat jinam.
servisak napsal:
ti to rikam ja jsem ji rekl cca 6 a ona aby nebyla za jelimana rekla vic ale je to tvoje volba jed do inveltu a pozdravuj je tam.
Stejně je zajímavé, jak v dnešní době není autorizovaný servis schopný, nebo ochotný říct přesnou cenu 10,20,30tis. servisu pro jednotlivý model. Vždyť je to tak snadné mít vypsané tři druhy olejů, zbytek je stejný, normohodiny taky... Nic se na tom zásadně nemění, jen se zdražuje cena dílů a olejů, jeden klik a nový ceník hotový. Sorry, ale tohle žádný autorizák neumí.
V Renocaru se standartně pletou o tisíce (2-3), co na tom, zákazník doplatí, řekni mu asi pět, jinak pojede jinam...