3X: jak dlouho se ta powerbanka nabiji a za jak dlouho nabijes s ni tablet? Trva to stejne jako ze zasuvky? Asi ano...ale radsi se ptam,nemam s tim zadny zkusenosti..diky
tablet se mi nabije za stejnou dobu, protože jeho nabíječka má stejný výstup. Nabití powerbanky trvá při použití nabíječky s výstupem 1,35A cca 12h. Při použití např. 2A se čas samozřejmě zkrátí
To nevyužiju a ani na to nemám.Chci to nabíjet během dne z motorky a večer pak použít na dobíjení ostatních věcí.Líbí se mi ta 10400 mAh s dvěma USB porty a LED svítilnou za cenu 1095 Kč co tady doporučuje Maser.Do té asi půjdu,pokud mi někdo nedoporučí ještě něco zajímavějšího.
já ti doporučím
když si Pavle připlatíš 200 Kč k té, co jsi vybral, budeš mít ještě o 30% větší záložní kapacitu. 15000 mAh!
Dva výstupy 1A a 2,1A jsou samozřejmostí. Používám jí, tablet s tím nabiji několikrát a o telefonu ani nemluvím.
Honza_BMW_VW napsal:
ahoj Pavle,
mám toto http://www.motoin...powerbanka a naježil jsem si ji. Zkušenosti zatím žádné, jen jsem ji 2x nabil/vybil, nabil jsem z toho dceři tablet se stejnou kapacitou baterie, po dalším nabití mobily, ale jinak více vyzkoušené nemám. Má to pevné pouzdro i pytlíček, vypadá to bytelně a rozměry snad nejsou nijak mega.
H
Honzo našel jsem dobře,že ta tvoje stála kolem 1400 Kč a mé o polovinu menší kapacitu,než ta o příspěvek výš,která stojí kolem 1000 Kč?
Pavle, jasný, já ji nekoupil za nabízenou/uvedenou cenu, tak jsem neřešil/nezkoumal/nepátral. Na mobily, F4 a F5 to bude stačit, rozměry/váha jsou dle mého rozumné, víc jsem nezkoumal. Pokud bych vybíral, asi bych volil větší kapacitu, rychlejší nabíjení dovnitř/ven, možná odolnější co má Ivan (už je tady někde v diskusi odkaz). Špičku co má Hixs, to bych asi nevyužil i když to láká ;o), ale zase kdybych to někde zapomněl/nechal/ztratil....toto mne bude asi mrzet méně.
www.jantruhlar.cz
když si Pavle připlatíš 200 Kč k té, co jsi vybral, budeš mít ještě o 30% větší záložní kapacitu. 15000 mAh!
Dva výstupy 1A a 2,1A jsou samozřejmostí. Používám jí, tablet s tím nabiji několikrát a o telefonu ani nemluvím.
Ja se vzdycky musim smat jak maji napsany ze to pouzdro stoji tolik a tolik ale nejde koupit samostatne ze je zdarma jen k nejakymu produktu. Sem zvedavej co dojde z te ciny vypada to uplne stejne jak to vase. Kuchnu to a juknu co tam je za clanky a overim kapacitu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
je to novinka asi od září a nemohu si to vynachválit
má to dvě klasické USB dírky - jedno umí 1A a druhé až 2.1A (nabíjí obě najednou), rozměry jsou 93×71×29mm a hmotnost je 246g. Je k tomu i takový hezký pytlíček a navíc to má integrovanou diodu jako světlo, které tlačítkem zapneš a zase vypneš - svítí bez nutnosti držet tlačítko
To vypadá dobře a líbí se mi,že to má i to světlo.Nemusím sebou vozit baterku a můžu zase trochu ušetřit místo v kufrech.Díky.
Má ještě někdo něco podobného vyzkoušeno,co by mi doporučil???
zatim ukousnuto 2250 a porad hlasi 100% ono to mozan tu kapacitu bude mit ale asi baterky pujdou rychle do kytek me slo spis o tu elektroniku, clanky se daj nakoupit u nas celkem levne
Čeština můj koníček
Jak tam pisou tak by to melo mit li-ion, ale nevim zda tomu verit. Na druhou stranu, stejne streva nejspis pouzije asi sto ruznych vyrobc, jen tomu nalepi pritazlivejsi nazev, pripadne nejake ovoce
az to otestuju podku bude vse oki asi to necham az odejdou clanky, vis jak to je dokud to funguje nedrbat
Čeština můj koníček