schrek napsal:
ten litinovej kastrol jsme dostal od babicky ted ve CT prej jestli ho chci jinak ze by ho vyhodila
Neeeee, hlavně nevyhazovat! To by byla věčná škoda.
Dokonce pokud někdo máte oblíbený kus nádobí, který už je před smrtí, tak tady u Plzně je firma, která to umí poteflonovat. To jen tak informace navíc. Není to sice k nedělnímu obědu, ale je to také kuchyňská informace.
Honza_BMW_VW napsal:
...hele, ten litinovaj kastrol jsem doma taky viděl, ale pro kuchyň jsem polibkem smrti, tak se jí vyhýbám, ale co vím jistě, pekáč máme doma jinej ;o)
Michale, už máš hotovu new kuchyň? Až ji dorazíš (kuchyň), toto téma bude jen Tvoje ;o))
...dnes byla u nás taky kachna, nefotil jsem - byla taková malinkatá
Jinak v tom pekáči jsme min. víkend dělali u kolegy husu a to je fotka jako prase. Jen ji nemůžu najít. Luxusní obžerství musím říct...
Myslíš tuhle?
hugitka přiložený následující obrázek:
Bob napsal:
hezký Michale,pane Bubák dobrá deutsche kanteene vid?
dávejte sem recepty a Vaše kuch umění rád čerpám inspiraci
... tak zrovna ten stejk je brnkacka. Potrebujes 3 veci:
1. dobre vyzrale kvalitni hovezi - to maji u nas bohuzel malo kde. Naposledy me prekvapil chlapek u pultu s masem v Globusu v Olomouci. Na dotaz na stejkove hovezi sel do skladu, po dost dlouhe dobe se vratil s flakem mase vcelku, rekl ze uz cca 10 dni zraje a je akorat. Pak mi z toho ukrojil, jak jsem si ukazal a byly to stejky jedna basen jak v emerice.
2. vyzkousenyho farmare, co Ti proda chutove dobry brambory.
3. umet k tomu udelat nejakou omacku - klasika treba peprovou.
...ale to dobry maso je zaklad.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bob napsal:
hezký Michale,pane Bubák dobrá deutsche kanteene vid?
dávejte sem recepty a Vaše kuch umění rád čerpám inspiraci
... tak zrovna ten stejk je brnkacka. Potrebujes 3 veci:
1. dobre vyzrale kvalitni hovezi - to maji u nas bohuzel malo kde. Naposledy me prekvapil chlapek u pultu s masem v Globusu v Olomouci. Na dotaz na stejkove hovezi sel do skladu, po dost dlouhe dobe se vratil s flakem mase vcelku, rekl ze uz cca 10 dni zraje a je akorat. Pak mi z toho ukrojil, jak jsem si ukazal a byly to stejky jedna basen jak v emerice.
2. vyzkousenyho farmare, co Ti proda chutove dobry brambory.
3. umet k tomu udelat nejakou omacku - klasika treba peprovou.
...ale to dobry maso je zaklad.
Oni v Globusu prodávaji i v igelitu balený odležený steak...má tak 600-700g...kupoval jsem si ho 2x...no a vždy byl uplně exklusivní...jako dort...
Upravil zetor dne 22.11.2013 10:59
Vzhledove me to zrovna moc nelaka, manzelka chtela pect kralika, tak jsem ji rekl at koupi kousek bucku, at to nemam tak suchy.
Tak ke dvou kralicim stehnum pridala 1,5 kg bucku. Pak se mam vejit do dveri!
Bajlak nepřipálil,to dělá tinta z chobotnice nero di seppia
Aldo nevypadá to možná vábně,ale tebe jakožto milovníka všech mořskch potvor by tě to nadchlo.
Složení:calamáry,krevety,mušle,vývar z lososa,bílé víno no řekni něco špatného?
Až budeš ve Spanělsku tak si ji dej.
Bob přiložený následující obrázek:
Bob napsal:
Bajlak nepřipálil,to dělá tinta z chobotnice nero di seppia
Aldo nevypadá to možná vábně,ale tebe jakožto milovníka všech mořskch potvor by tě to nadchlo.
Složení:calamáry,krevety,mušle,vývar z lososa,bílé víno no řekni něco špatného?
Až budeš ve Spanělsku tak si ji dej.
Tak zrovna morsky potvory prave moc nemusim. Mam hrozne rad ryby, vsechny a na vsechny zpusoby, to joo. Ale ani ty krevety mi nejak moc nesmakujou.
Ale to neva, az mi to uvaris, prihodime k tomu pul kila slaninky, par piv a ono to pujde
Je mi jasný, že si to nepřipálil, ale úplně první dojem mi tak přišel. Stejná pánev podobné složení pak když jsem to rozklinul a zvětšil bylo mi to jasný Jinak ohledně mořských potvor. S ním a miluju skoro všechno co v tom moři je. Čerstvá ryba to je prostě paráda!! Jediný co mi fakt nejelo byli šneci to jsem málem vrhnul.
Upravil Bajlak dne 09.12.2013 08:41
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Tak co, Bobe, co bylo dneska u Vás? Já pohostil mou milou a přátele pečeným nevykoštěným bůčkem z divočáka, dušeným červeným zelím s červeným vínem a karlovarským knedlíkem. Hugitka nepapá divočinu, tak jsem jí udělal čudlu. Na stole pak byly ještě jarní závitky se čtyřma omáčkama. Vývařovna na celé odpoledne a zároveň ideální zátěžový test pro novou kuchyň.