xjav napsal:
Já teď budu testovat tuto, ale žádná láce to taky není
Ale složené 35cm délka a váha 0,5kg
....jo a nosnost nějakých 115kg
Tak děkuju za sedačku. Vydržela večer u ohně a ráno u snídaně
i testování všech kolemjdoucích co se jí smáli a chtěli mi jí zničit.
Naštěstí samé lehké váhy. Jedině by mohla být možná trochu širší v zádech,
ale jinak dobrý. (já 195cm/105kg)
.
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti. Když je nemá, starosti nepomohou.
Tak děkuju za sedačku. Vydržela večer u ohně a ráno u snídaně
i testování všech kolemjdoucích co se jí smáli a chtěli mi jí zničit.
Naštěstí samé lehké váhy. Jedině by mohla být možná trochu širší v zádech,
ale jinak dobrý. (já 195cm/105kg)
Díky za recenzi Já taky testoval celý víkend a vystřídalo se na ní hafo lidí. Absolvovala i zatěžkávací test hóooodně nad deklarovanou nosnost a přežila....no a včera jsem objednával dalších pět kousků
Zpět k té židličce. Tohle jsem zkoušel v plzeňském Decathlonu, ale měli poslední kus a nyní je už nemají skladem. Židle je stejná jako klasická vysoká varianta, pouze "nožičky" jsou nižší, posez ale stejný.
xjav napsal:
Já teď budu testovat tuto, ale žádná láce to taky není
Ale složené 35cm délka a váha 0,5kg
....jo a nosnost nějakých 115kg
Tak první křesílka dorazila a můj první závěr...je to přesně to co jsem sháněl. Na obrázku na webu vypadalo trochu fórově, ale zpracování vypadá perfektní a nosný rám taky něco vydrží. Je lehoučké a velikost asi jako 1,5l PET flaška. Sedí se na něm taky perfektně
O víkendu otestováno a bez sebemenších problémů.
super záležitost a super pohodlné nedá se srovnat s tronožkami.
Tak jsme židle nakonec vyřešili v Decathlonu. Jeden kus za 299,-. Použité materiály stejné jako na velkých židlích stojících vedle. Pouze menší měřítko.
České Decathlony už je mají vyprodané, ale objednali mi je z Francie.
Dávám jim docela naději, jsou poměrně robustní a plní to můj požadavek - stabilní s možností opření. Jinak by mě bolely záda jako ďas.
xHackerM přiložený následující obrázek:
...jsem chtěl požádat, by jsi napsal rozměry sbalené židle, aby to bylo možno porovnat s židlemi co sem "dodává" xjav, ale na odkazu rozměry jsou. Myslím, že to bude hodně podobné, dyž do xjav fotil někde s petkou, tak sem tahy hoď podobnou fotku, tzn. zabalené a ne jak jsi na tom rozvalenej
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...jsem chtěl požádat, by jsi napsal rozměry sbalené židle, aby to bylo možno porovnat s židlemi co sem "dodává" xjav, ale na odkazu rozměry jsou. Myslím, že to bude hodně podobné, dyž do xjav fotil někde s petkou, tak sem tahy hoď podobnou fotku, tzn. zabalené a ne jak jsi na tom rozvalenej
Rozměry
46 x 46 xh 56 cm. Sedák: výška = 26 cm, šířka = 46 cm.
Honza_BMW_VW napsal:
Rozměry
46 x 46 xh 56 cm. Sedák: výška = 26 cm, šířka = 46 cm.
Hmotnost
1,9 kg
Rozměry ve složeném stavu:
17 x 17 x 58 cm
rozměry verze co zajišťoval xjav:
- válec o průměru 10cm a výšce 37cm, rozložený jsem to teď v kanclu neměřil ;o))
www.jantruhlar.cz
Tak malý příspěvek k sezení. V pátek jsem objednal z JÚESEJ tuhle blbost https://www.rei.c...rfly-chair . Dneska DHL doručila. Bál jsem se stability, ale to až neuvěřitelný jak se na dvou nožičkách dá pohodlně sedět kdekoliv. Za mě naprostá spokojenost a doporučuju všem! No a teď k té méně veselé části a to k ceně. Základ 69,95 USD + 35 USD shipping + 590 Kč DPH a 550 Kč DHL za vyřízení celních lejster :-( . Ale co ... peníze budou a my nebudeme
brinecek přiložený následující obrázek: