hosani kdo z Vas tam mel to novy 800 2013 kupovany v cartecu a shanel ty origo hlinikace OZVY se
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ty kravo, to bylo tim brodem ze by to ruplo zmenou teploty , nebo to bylo uz nacaty
Čeština můj koníček
snorch nemel teda co ja vim , a jelikoz sani je nekde pod sedlem jestli se nepletu tak dle videa si asi trocha loknul , ale asi ne moc , spsi odesel ten starter
Čeština můj koníček
Stejně je zvláštní, že když byly vyndané svíčky, tak to startérem normálně točilo
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Zbynek napsal:
proto to nešlo nastartovat po brodu
Setkal jsem se s tím párkrát u motorek po "pádu", když si jezdec při nedobrovolném "vystupování" z motorky drbnul o tlačítko startéru. Pastorek vlítnul do roztočeného setrvačníku a startér to takhle odnesl. Skoro vždy byl poškozený i některý zub na setrvačníku. Toto se stalo i na 1150 členovi fóra "Jarda" na jeho 1150ADV při pádu v Rumunsku - akorát se nerozlomil startér - ale zub na setrvačníku to odnesl taky a rozborka ho neminula.
Ale třeba to nebude tvůj případ. Ten olej si po utopení R1200GS pořádně zkontroluj (záleží, jak moc to to bylo utopené) - nebyl bys první ani poslední komu potom motor "zakukal".
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ale dala... Lesní sjezd a výjezd byl dobrovolný, brody po škole už byly záležitostí čístě nadstavbovou.
Teoreticky bys to měla lehčí než na Radarce, bo bylo sucho
Na podzim prý bude další kolo
... BMW I´m lovin it ...
To mě mrzí, úplně mi to ušlo. Jsem myslela, že jen enduroškola děla takové akce. Tak jsem sledovala jen jejich stránky. Příště musím dát větší pozor a to jsem měla volný víkend...
| BMW F650GS | 2000 |
S E-07 sjetými po ten prostřední proužek, jsem se vydal aj do kopca. Aspoň byla (_!_) Faktem ale zůstává, že 650GS má o 60 kilo méně. Tak to nebylo tak strašidelné, jako na těch velkých heblech. Jj, gut to bylo
... BMW I´m lovin it ...