pavelgsxrv napsal:
Tak je tady vánoční jarní počasí a zítra to jest neděle 27.12. Tak sraz je ráno v 10.30h a vyjížďku bychom poladily na místě benzinka Hrubi Zdiby
Ahoj,
kdyby jste se rozhodli jet směrem na Rakovník nebo Mělník dejte vědět(602437167), přidal bych se. Sice ještě nemám přezuto(hladké pneu), ale s šotolinou problém nemám. Dnes jsem jezdil kolem Berounky a po celém Křivoklátsku.
P.S. Nechystá se někdo o Silvestra na Ještěd? Ať nejedu zase sám...
Když nejde o život, jde o houno.....
Tak nakonec nás jelo šest kusů a s toho 4x GS a 2xrejze a zkoušelo nás pár kousků dobývat hrad Hazmburk ale bohužel dobyt nebyl stejně jak ve středověku tak jsme to asi po hodině vzdali aby nás nekamenovali . A nakonec jsme místo toho ojeli přehradu Fláje doma to dalo pěkných +-240km . Tímto děkuji všem zúčastněným.
Tak kdopak pojede v sobotu venčit GS a nehlaste se všichni ... A když bude počasí na pí.. tak provedeme sobotní řádění a nebo nejlépe obojí za jeden den .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Tak jak byls v těch Milovicích ? Jo a pošli mě prosím odkaz jestli máš kousek toho videa ze sobotní jízdy z rejžema a sory za kluky od nás příště oddělíme zrno od plev už na startu aby to bylo podle gusta všech soudruhů jo a jinak mě to dalo pěkných asi 280km a občas jsem to prostě nevydržel
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Tak jak byls v těch Milovicích ? Jo a pošli mě prosím odkaz jestli máš kousek toho videa ze sobotní jízdy z rejžema a sory za kluky od nás příště oddělíme zrno od plev už na startu aby to bylo podle gusta všech soudruhů jo a jinak mě to dalo pěkných asi 280km a občas jsem to prostě nevydržel
čau, do Milovic jsem zajel i když jen na chvilku, chtěl jsem to jen omrknout a až bude víc času a nějakej parťák tak víc zajezdit. Byl to letošní první off, krom pár polňaček. Nakonec bez pár km 400 . Jinak byla sobota parádní, není na škodu se občas trochu kochat . Díky
PS: s videem se mi nechtělo babrat tak je to dlouhý a bez úprav... bacha na zvuk, občas tam pleskne větev...