chtěl jsem jet zitra do chotusic/u caslavy/ na burzu veteranu ale kamoš má bolavó haksnu tak pojedu ráno české budějovice, strážný-passau do polla koupit nějaké hadírky abech bel fešák
tak sem dorazil, dnes pěkných 600 km, v passau sem kópil sačmen/musím pochlubilkovat/ a gaťata mně vefókle před nosem kujóni z prachatic ale beli jeste dost dobří a nechali mne je vyzkůšat takže aspoň vím že potřebuli L a to se už vobjedná přes vergl.spátky sem to šméknul kolem lipna a toho potoku vedle-je to tam samé turista a nafukovací lodička.vod dvořiště na mne mávale všechny holky tak přeméšlám co asi chtěly
Ty vado Holube nádhera. To je moc pěkná bunda. Je letní, promokavá? Napiš o ní něco a taky cenu jestli to není tajný. Je fakt pěkná.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Bezpečí: pohodlné CE vlivné osoby na ramena a lokty, CE-geprüfter zádová vlivná osoba, zesílené švy v oblasti pádu, oděruvzdorný originální Cordura®*, reflexní nasazení vpředu a vzadu, spojovací zip zařízení a komfort: 100% vodotěsný, winddicht a vysoce atmungsaktiv přes PREMIUM POLO-TEX-Klimamembran, herausnehmbares Thermosteppfutter, čtyři vnější kapsy odtud dva vodotěsný, dvě vnitřní kapsy, dvojité dálkové přestavení na paži k optimálnímu upevnění vlivné osoby, , MVS-1 membrána systém s verschließbaren Belüftungs-Reißverschlüsssen pro optimální klimatické vyrovnání, sedací chodník, ochrana laků přes pogumovaný Knöpfe¸aufwendige dálková přestavení na límci, paže, předloktí, nešťastný konec, pas a svaz bundy, venku zweiBrust-, nepromokavá fronta, dva Einschub- jakož i vodotěsná hýžďová taška, dvě postranní kapsy malé části, uvnitř dvě velké tašky vsuvky-přeložil eurotran 2003 a cena 180 E, slevněno z 230 E.kalhoty stojí 200Ehttp://www.polo-m...ils.0.html
Upravil holubbb dne 29.07.2007 08:47
Děkuji za překlad. To je z překladače vid? Nechápu vlivné osoby a neštastný konec??? To jako jak se líbíš prodavačoj a pak jak to dopadne nebo co ?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Já vím naprosto přesně kam v sobotu - na dovolenou a dokonce jedeme do novohradských hor, takže si budeme křížit cesty. Co takhle scuka někdě sdát, cože???
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No, my pojedeme Jindřichův Hradec a pak na jih na Chlum u Třeboně. Tam se naše cesty určitě kříží.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Třeba toto:www.cetviny.cz je tam i mapka tak to snad poznáš. Tady někde by jsme chtěli kempovat.
Upravil Cycli dne 03.08.2007 15:34
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Hele, kdyby něco tak phoneovník na mě najdeš všude možně na stránkách. Ale mohl bys písnou a třeba to vyjde s tím scukem.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi