Podle mě budou lidi brblat ale prodeje budou jako vždycky vyšší než možnosti dodávek, takže je to fuk...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Myslím že ta úroveň výbavy bude různá, v TZ se píše o různých příplatkových doplňcích a paketech, takže LED bude určitě jednou z voleb, stejně jako světla apod. Ty fotky do TZ se dělají třeba i měsíce před samotným zveřejněním, vůbec bych se nedivil, kdyby tam nebylo všechno jak pak bude v reálu v prodeji. Uvidíme na EICMa
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
houska napsal:
Jo je povedená.Trochu mě zarazila ta otevřená trubka v nejvyšším bodě padáku.Chtělo by to nějakou záslepku.
Jo přesně, první věc co mne trkla.To je příšerný ! On tedy celej ten padák, zvláště ta horní část je dost běsnej, ale to uchycení jasně vede. Je to jak z ročníkové výstavy "Práce našich učňů" a to možná teď urážim ty učně
Ale když odmyslím ten padák, tak se mi to líbí a samozřejmě taky nepochybuji, že prodávat se bude dobře. Trochu mne zaráží, že po zkušenostech s prvními kufry se znovu vrátili k plastovému uchycení. No a ty padáky..holt TT musí udělat nějaký úžasně sexy trubky a v Modleticích nebudou stíhat s prohazováním
GS 1200 R Adventure
TomasTT napsal:
Myslím že ta úroveň výbavy bude různá, v TZ se píše o různých příplatkových doplňcích a paketech, takže LED bude určitě jednou z voleb, stejně jako světla apod. Ty fotky do TZ se dělají třeba i měsíce před samotným zveřejněním, vůbec bych se nedivil, kdyby tam nebylo všechno jak pak bude v reálu v prodeji. Uvidíme na EICMa
Promiň jsem to smazal dřív, než jsi odpověděl. Jsem si později všiml, že na dalších fotkách už LED blinkry jsou stejně jako přídavný světla takže mají nafocený dvě motorky. Jednu víceméně v základu a druhou plně vybavenou.
Mně se líbí, líběj se mi dokonce i barevný kombinace, ta modrá a bílá je
co se mi naopak nelíbí jsou černý středy kol, to mi tam nějak nesedí a z černýho kardanu radostí taky neskáču, nějakej šedej by šel, ale tohle ne...
jardajerman@seznam.cz
celkom fotogenicka motorka ale tie vrchne padaky mi pridu viac efektne nez sluziace svojmu ucelu
cierny motor a kardan sa mne napriklad vobec nepaci... bude na nom extra vidiet kazdu spinku a kazdy skrabancek
kuzelne posobia ziarovkove smerovky (clovek by cakal ze takato motorka sa bude predavat len s LEDkami)
kufre mi pridu uplne rovnake ako mala vzduchom chladena adventure (co neviem ci je apriori zle ale ak uz menili komplet vsetko asi mohli aj mierne redizajnovat kufre)
chranice ruk - su skor parodiou a zdaju sa mi smiesne malicke na to akemu ucelu maju sluzit (v TT a Wund. si urcite ruka madlia nad rozsireniami)
tajne som dufal ze lambdu a jej umiestnenie poriesia nejak viac v zmysle aby nebola tak na rane vode napr. pri brodeni
kokpit vyzera famozne... tu fakt sanka dole
takisto celkovy vzhlad "nasrateho transformera"
celkovo je to podla mna ale dost dobre marketingovo postavena motorka pricom je jasne ze polovica BMW ownerov nad nou bude frflat a druha polovica bude unesena, kazdopadne si myslim zekonkurencia dostala dalsiu ranu a byt Suzuki tak ich parodiu cestovneho endura pod menom novy Vstrom ani radsej nepustam von.
cas a kilometre ukazu ake budu detske choroby a spolahlivost oproti predchadzajucim modelom a ci "preelektrizovanosť" nebude pri real adventure cestach skor na príťaž
Upravil raptor dne 07.10.2013 19:59
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
kufre mi pridu uplne rovnake ako mala vzduchom chladena adventure (co neviem ci je apriori zle ale ak uz menili komplet vsetko asi mohli aj mierne redizajnovat kufre)
chranice ruk - su skor parodiou a zdaju sa mi smiesne malicke na to akemu ucelu maju sluzit (v TT a Wund. si urcite ruka madlia nad rozsireniami)
Kufry jsou jiný, mají nový zámky a pravděpodobně větší oka na přichycení dalšího nákladu na víka kufrů. Plus jak psal Schrek, je tam vidět větší ochrana kufru proti žáru z výfuku.
Chrániče rukou jsou stejně jakou u obyč LC spíš aerodynamickým prvkem než ochranným, kdo chce ochranu tak si koupí kryty rukojetí s hrazdou. Ani předchozí ADV je nemá nijak extra pevný.
raptor napsal:
.... kazdopadne si myslim zekonkurencia dostala dalsiu ranu a byt Suzuki tak ich parodiu cestovneho endura pod menom novy Vstrom ani radsej nepustam von.....
Kufry jsou jiný, mají nový zámky a pravděpodobně větší oka na přichycení dalšího nákladu na víka kufrů. Plus jak psal Schrek, je tam vidět větší ochrana kufru proti žáru z výfuku.
Jo jo, oka na přichycení nákladu jsou ve stejném designu jako na ZegaPro, jen mají rovnou základnu... A jestli jsou opět z roztavených desetníků jako na ZegaPro, tak budou i nádherně špinit hadry spolujezdce na zádech, nebo popruhy.
TomVS napsal:
Jo jo, oka na přichycení nákladu jsou ve stejném designu jako na ZegaPro, jen mají rovnou základnu... A jestli jsou opět z roztavených desetníků jako na ZegaPro, tak budou i nádherně špinit hadry spolujezdce na zádech, nebo popruhy.
Čistý hliník bez příměsí ano, dural už téměř vůbec a elox to řeší nejlépe... Prodražilo by to kufr asi o eéčko. Takhle máme zaj...ný Companěro od hliníku, což mě mrzí. Odvrtám to a nechám udělat elox, protože ani opěrka moc nepomůže.
TOLI napsal:
Alpinweiss a červený sedlo a bude parádní
Ne ne!!Alpinweiss má modrý nápis R 1200.Vidím to úplně živě.Modrobílá vrtule a modrobílé LC.Ne červené sedlo,ale modré.Už se těším.Kdoví kolik let budu muset šetřit než si ho koupím.Líbí se mi,že někoho v BMW napadlo zrušit ten mezikus mezi nosičem a horním kufrem.