Jo, my už sme se s PetremProch domluvily. V pátek přijedem a v sobotu rovnou směr rumunsko.
U aldy se mi taky víc líbil pátek, takový komornější...
snad se akce povede, jako u Aldy
fífa, Petr: já ale pojedu smerem od zlína, páč mam dovolenou už od čtvrtka, tak pojedu za segrou, tak se sejdem až v Machově na Vevis srazu
hlavně, že je pivo ftlamě
male nebo velke setkani.., to je jedno hlavne ze poznam nektere z Vas. Snad si jen stihnu poridit novej spacak at nedelam ostudu . kde ze se toto setkani kona??
PPetr napsal:
male nebo velke setkani.., to je jedno hlavne ze poznam nektere z Vas. Snad si jen stihnu poridit novej spacak at nedelam ostudu . kde ze se toto setkani kona??
Tak,to zopakuju.Machov,vych.cechy,okr.Nachod.Kdo prijede v patek a nema rad kolonu a propletani mezi auty,tak doporucuju vyhnout se patecnimu Nachodu.(Ja to teda predjizdim,ale v patek je fronta dost dlouha)Smer od Prahy muze na konci Ceske skalice uhnout doleva na Cerveny Kostelec,tam smer Hronov,dale smer Broumov a odbocka na Machov je znacena asi 5km za Hronovem doprava.Smer od Brna a Rychnova n.k.pokud nechce pres Nachod si musi asi 8km zajet a prejet do Ceske skalice z Noveho mesta n.M.po hrazi Rozkose.Pak je to stejne.Pokud Nachodem pojedete po 19 h nebo v sobotu,tak uz to bude volnejsi.
Upravil vevis dne 12.08.2008 19:50
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kdyz odbocite na Machov pojedete asi 3km,vjedete do Machova,u hospody doprava(necha se prijet i zvrchu od Bezdekova,pak bude hospoda proti vam,tak doleva),pojedete po hlavni asi 2km a zacnou kostky.Za chvili je jednosmerka doprava a tou asi po 200mrovne dojedete na misto.Kdo nejezdi jednosmerkama jede po kostkach do kopce a hned dalsi(smer parkoviste)doprava,po 100m zase doprava z kopce,pod kopcem doleva a po 150m jste u hospody.Je to restaurace Kukulda u skokanskeho mustku.(v rozpadu).
Neco k Machovu:je tady hrozne krasne,ale nevim proc se Machovu rika UDH(udoli dutych hlav)Udoli to asi je.Dal bych souradnice,ale nemam navigaci a ani netusim od koho bych si ji pujcil.
Ke Kukulde:Vcelku slusna hospoda s ubytovanim.Hospodsky vypada jako doktor Kaja ze Slunce,seno...,hospodska nevypada jako Blazena ,ale jako Zuzana Paroubkova na blond.(to neni urazka!).Francouzky na ni radeji nezkousejte.Oba jsou v pohode,akorat pri plne hospode vetsinou nestihaj.Slibili mi,ze plac pro stany bude vysecenej,Zamluvene pokoje plati a je tam jeste rezerva.Podle odezvi zde odhaduji pocet lidi tak ke 30.Ja tam budu v patek tak od 17h.Jestli nekdo prijede driv tak dejte vedet.Neni problem na sobotni vecer udelat treba lornu s kuratama,ale to bychom se tady museli domluvit.
Upozorneni:Snobove se ucastni na vlastni nebezpeci.Jiz jsem psal,ze tady nejsme 1 cenova.Doufam,ze jsem vse vysvetlil dostatecne.Zdravi Vevis.
Emilio napsal:
Měl by to nechat značit velkejma cedulema od náchoda....
Jak jsem jiz psal,tak Machovu nekteri rikaji Udoli dutych hlav.Takze nekteri z vas mohou v Nachode vypnout navigaci a nechaji se vest instinktem.
A Machov v mape najdete a v Machove se na Kukuldu zeptate.Pokud jsem to nepopsal dost jasne.Nebo si to poradne prectete!Verim,ze ti sikovnejsi z vas to najdou.
šikovnější najdou a pro ty méně šikovný jsem našel souřadnice pro chytrou krabičku GdeProbohaSem Loc: 50°29'48.004"N, 16°16'26.229"E
vevis: nejspíš to bude zde že http://mujweb.cz/...htm?r=7506
dorazím v pátek na jaterní očistu
nejede někdo směrem od HK že bych se přidal??
vacis napsal:
šikovnější najdou a pro ty méně šikovný jsem našel souřadnice pro chytrou krabičku GdeProbohaSem Loc: 50°29'48.004"N, 16°16'26.229"E
vevis: nejspíš to bude zde že http://mujweb.cz/...htm?r=7506
dorazím v pátek na jaterní očistu
nejede někdo směrem od HK že bych se přidal??
Nojo,to je ono!Diky za spolupraci.
Tak kemp uz je vysecenej,k ohni zajistim sezeni.Cenu spani na pokoji jsem domluvil na 150kc bez snidane,s tim,ze ke snidani bude vetsi vyber za ruzne ceny.
A hlavne jsem domluvil 1l Tulamore na stul za 900kc.Niz uz to neslo.Panak 0,04 vychazi na 36kc,a to snad jde.
No kurnik ted by mi to snad mohlo konecne vyjit, na rozdil od minule jsem uz zase mobilni... Akorat uz teda trochu mimo misu s motorkou, ale boxer je to furt :-)
tak kdo pojede z jihu nebo z prahy domluvime???? se ja vyjedu okolo 15h od čes, budejc směr příbram praha takže ten kdo jede od ze splzne nekde horaždovice aj tak srazek třeba na milinskej pumpě a kdo by jel vod prahy na hrad, kralovej tak třeba na první pumpě na dalnici na poděbrady řekneme 17 hod tak co vy na to pojede se mnou někdo at nemusím jet sám?? samo ti časi mužeme upravit tak davej te navrhy
když ho miluješ není co řešit
Tak off road asi trochu prodlouzim.Nasel jsem jeste par peknejch mist.Trose blata se asi nevyhnem.Vyschnout to asi nestihne a pocasi hlasej promenlivy.
Doufam,ze prijede Lucie.Ma to kousek,ale od te doby co prodelala zmenu nicku,tak se poni slehla zem?
Otazka pro pocitacove machry:Na strane 2 tohoto prispevku jsou fotky off roadu.Na 3 fotce za tim bahnem je dopravni znacka.Rozlusti nekdo nejakym PC trikem,co je to za znacku? Prvni ma u me pivo.
PS:Emilio netypuj!