Tož misik z Litoměřic se taky hlásí na 50 %.
Stavím v Brně stánky na strojírák a nevím zda se mi to podaří nějak pořešit, abych se na sobotu utrh. Asi budu za pako, dyš si budu brát s sebou v pondělí Dakárka. Uvidím, zda bych ho měl do soboty vubec gde parkovat.
Misik napsal:
Tož misik z Litoměřic se taky hlásí na 50 %.
Stavím v Brně stánky na strojírák a nevím zda se mi to podaří nějak pořešit, abych se na sobotu utrh. Asi budu za pako, dyš si budu brát s sebou v pondělí Dakárka. Uvidím, zda bych ho měl do soboty vubec gde parkovat.
Pavel
Ty ses z Litomeric? Ja mam rodice asi deset kilaku o tama v Polepech jezdim tam kazdej mesic
Všechno bude, neboj mámo
Taky bych docela ocenil indicie. Bo se mi fakt moc rychle blizi servis a musim se podle toho prizpusobit. Do servisu mam 1400km, nic vetsiho neplanuju, ale jestli to bude daleko, musim zacit shanet volno u sebe a v servisu..
Nazdar lidi. Tak vy chcete indície. Já byl ted 14 dní mimo, tak sorri, že jsem si vzal dovču. Ale stejně bych vám nic dřív neprozradij. Cejtím jak napětí houstne. Dalo by se krájet jak u Rákosníčka nad rybníkem. No nechám si to do zejtřka projít všechno hlavou a dám vám nějakou tu indícii, co něco málo vyzradí. Jinak jsem moc rád, že máte takovýto zájem. Jo a pane Hrabě, jufaru, jakožto trubkojidní luftový nástroj vezmu. Co by to bez ni bylo za akci. Tak děcka zítra bude první.....
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
První indície byla napsána pod článek. Tak si lámejte hlavy a odepisujte. Myslím si, že to, ale nebude pro vás nic těžkého.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
A kde jsi na to přišel? Myslíž, že jsi se fakt trefil?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi