jak vyřešíš to když tě zmlátěj? nastavíš druhou tvář jako ježiš? já ježiš nejsem asi skončím v pekle..a nechci se na to jen divát,ale řešit to..ne jako skini,ale zákony tak aby se tohle dít nemohlo...kdo nechce pracovat a´t nic nemá(neslučuj s tím kdo nemůže)a sposty jiných výhod které pobírají za i tvoje prachy...nebylo by lepší aby se daly peníze na užiečné věci?duchody..školy?? nedivím se že se tady stahují ze slovenska když tady mají živnou půdu
http://czunici.ra...
czunik napsal:
A o co jde lidi? že někdo sakrasticky poukáže jak to chodí? Kdo je větší ..... ten kdo se nad tohle neumí povznést ,nebo ten c.i.k.a.n?JJá to dostal a libilo se mi jak vtipně někdo poukazuje na to co se kolem nás děje .Nejde přeci o to jestli to je 100 Kč nebo 100 000Kč ,ale o princip toho že většina nás platí daně, maká hromadu hodin, šidí rodinuo čas aby se měli dobře a děti byli zabezpečené, a někdo prostě nemusí a je na tom skoro stejně,a nejde o to že by nemohli. O nic jiného aspoň mě nejde a je mi fuk jestli je bilej nebo černej, ale mě se ten článek libil.Jinak tohle nikdo kdo to nepocítil na vlastní kůži většinou ani nepochopí. Takže pokud jsem timto urazil někoho jeho intelekt a je pohoršen,omlouvám se.Ale začínám chápat hickse jak je to s muslimama,dokud tady nevtrnou budeme se tvářit že se nic neděje.Takže se i timto hicksovi omlouvám a začínám rozumět ...a kdo mě chce soudit,kdo mě zná? kdo vůbec je aby mě soudil?? Jsem docela nasranej za to maloměš´tátství,pokud nejde o mě je mi to fuk.Ok je to o motorkách souhlas,ale nežijeme ve vzduchoprázdnu a proto jsem myslel že na motorkách sedí lidé s mozkem a umí se bavit i o jiných věcech než jen o chlastu a kde se co posralo na motorce.Takže můj poslední příspěvek a mám uplně v řiti co si kdo myslí.A klidně a´t to smázne...
Zajímavý Nedávno jsi tady chtěl stejnýho vyžírku osobně sponzorovat,a když jsem ti něco podobnýho napsal,tak ses hrozně rozčiloval a teď tady budeš hlásat něco o proncipech...tos dostal rozum nebo si jen všechno přebíráš,jak se ti to zrovna hodí?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
aktuálně jeden vtip
http://www.novinky.cz/krimi/311123-za-trauma-pri-rasovem-utoku-zadaji-u-soudu-romove-odskodneni.html/
Upravil Kraftrad dne 21.08.2013 11:59
czunik napsal:
A o co jde lidi? že někdo sakrasticky poukáže jak to chodí? Kdo je větší ..... ten kdo se nad tohle neumí povznést ,nebo ten c.i.k.a.n?JJá to dostal a libilo se mi jak vtipně někdo poukazuje na to co se kolem nás děje .Nejde přeci o to jestli to je 100 Kč nebo 100 000Kč ,ale o princip toho že většina nás platí daně, maká hromadu hodin, šidí rodinuo čas aby se měli dobře a děti byli zabezpečené, a někdo prostě nemusí a je na tom skoro stejně,a nejde o to že by nemohli. O nic jiného aspoň mě nejde a je mi fuk jestli je bilej nebo černej, ale mě se ten článek libil.Jinak tohle nikdo kdo to nepocítil na vlastní kůži většinou ani nepochopí. Takže pokud jsem timto urazil někoho jeho intelekt a je pohoršen,omlouvám se.Ale začínám chápat hickse jak je to s muslimama,dokud tady nevtrnou budeme se tvářit že se nic neděje.Takže se i timto hicksovi omlouvám a začínám rozumět ...a kdo mě chce soudit,kdo mě zná? kdo vůbec je aby mě soudil?? Jsem docela nasranej za to maloměš´tátství,pokud nejde o mě je mi to fuk.Ok je to o motorkách souhlas,ale nežijeme ve vzduchoprázdnu a proto jsem myslel že na motorkách sedí lidé s mozkem a umí se bavit i o jiných věcech než jen o chlastu a kde se co posralo na motorce.Takže můj poslední příspěvek a mám uplně v řiti co si kdo myslí.A klidně a´t to smázne...
Zajímavý Nedávno jsi tady chtěl stejnýho vyžírku osobně sponzorovat,a když jsem ti něco podobnýho napsal,tak ses hrozně rozčiloval a teď tady budeš hlásat něco o proncipech...tos dostal rozum nebo si jen všechno přebíráš,jak se ti to zrovna hodí?
zdálo se mi to jako správné neb jsem myslel že je v těžké životní situaci a ne že s emu nechce pracovat..slučuješ dvě věci..bez rozdílu pleti...a práci pokud vím už má..a neprudí tady...nemíchej dvě věci...u něj to byla shoda okolností kterým asi uvěřilo více lidí..u druhé skupiny je to životní styl..a to je to co by se mělo změnit
http://czunici.ra...
Pokud leješ tmavej, tak 45 ACP. Když světlej 357 Magnum.
Oba jsou poměrně kvalitní a lze je zaměňovat. Nedoporučuji mísit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
My co jsme z Havířova, Ostravy , Karviné , dobře víme o čem je řeč. Vnoučata aby se ubránila chodí do Takewonda ,
na barák a garáž jsem musel dát kamery a pravidelně mažu svoji ČZ 75.
Přečti si co jsem napsal,já sám je nerad,ale ten uvodní článek je nesmysl.A za druhé to nemá nic společnýho s takewondem(i když nevím co to je)ani že mažeš svojí čezetu.
uvod je naspanej s těžkým sarkasmem který jen vyzdvihuje podstatu věci...ale zjevně nepochopil
Jsem od Kladna, od toho černého, ale ne už od uhlí a od hutí, tudíž vím, co je Taekwondo a též mažu ČZ 75. Já ten sarkasmus pochopil, protože jsem to pochopit chtěl. Černý rasismus je na vzestupu, Češi by ten článek pochopit měli...
zjevně nepochopili ,dokud je někdo nezmlatí a ne na ferovku,neokradou a nebydlí vedle nich...nejsem rasista to rozhodně ne..ale přesný název je nepřizpůsobiví..což vystihuje vše a je mi fuk jakou mají barvu pokud škodí mě,veřejností obecně všem...strkat hlavu do písku je jako si je nastěhovat a dát jim výplatu.A to nejsem příznivcem radikálů...nefandím jim,nez zlo bude plodit zlo..ale tady je chyba systému a my všichni na něj doplácíme stejně jako na politiky,které nemusím zvolit,ale nepřizpusobíveho nevystěhují nevezmou mu dávky,protože si to umí vyřvat http://www.youtub...EiZY-vI4Bs
co na tohle říct? kdo nezažil neví o čem je řeč
http://aktuality....uce-prace/ řekněte těm lidem že se nic neděje...myslím že by ti kdo by tohle banalizoval,dostal dřív jak ti černí
Nebudu to cist cele,ale sam pises,ze jde o chybu systemu,ale clanek je spis napsany proti cikanum.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pánové někteří se podívejte na svoje daně a pak si uvědomte ,že hoodně z těch peněz padá do téhle studny.
No a až pújdete do důchodu, jednou to prostě přijde, tak dostanete h..., protože hodně financí potřebovali ti sociálně potřební , co ruku na srdce prostě pracovat nechtěj a nebudou .
No a jestli jsou černí nebo bílí je v podstatě jedno.Trochu nechápu za co se někteří bijete .On to asi hnedtak nikdo z vůdců nezmění ale možná by VÁŠ názor asi poopravil víkendový pobyt wellnes v Matiční ulici nebo
Pánové někteří se podívejte na svoje daně a pak si uvědomte ,že hoodně z těch peněz padá do téhle studny.
No a až pújdete do důchodu, jednou to prostě přijde, tak dostanete h..., protože hodně financí potřebovali ti sociálně potřební , co ruku na srdce prostě pracovat nechtěj a nebudou .
No a jestli jsou černí nebo bílí je v podstatě jedno.Trochu nechápu za co se někteří bijete .On to asi hnedtak nikdo z vůdců nezmění ale možná by VÁŠ názor asi poopravil víkendový pobyt wellnes v Matiční ulici nebo
Víkend v Matiční je málo. To je kocábovina. Tak na půl roku, alespoň. Blíží se mi odchod do důchodu a také mám obavy, jestli na mě něco zbyde. Sociálka + tunelování státu = budu se asi chodit pást.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ten obsah je asi trochu nadnesený, ale mám pár kamarádek, které dělají 10-20 let na sociálce a já zase bydlel několik desítek let vedle ****ů, takže moc dobře vím, o čem je řeč. Bohužel to tak je.....nejsem rasista, jsem jen naštvaný na takto nastavený systém.
Nájemné, voda, elektrika, hmotná nouze, školné, děcka, to vše principielně funguje tak, jak je popsáno v textu. :-(
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Ty hvězdičky v tom mém textu, to je nějaká automatická cenzura? V Krnově se nehvězdičkuje, možná bych našel i nějaký zápis zastupitelstva. Je jich tady hodně, tak pro nás je to asi normální, psát jejich označení, které sami mezi sebou používají, bez hvězdiček. Ale pokud je to zásah admina, beru to. Přece jen je to tady motorkářská diskuze. A na druhou stranu, je to téma, které je poslední roky hodně živé, hlavně v oblastech, kde ví, o čem je řeč.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !