Aktualne:vevis,hasic,servisak,vikec,emil,houska,Lukes,mara.
Upravil vevis dne 23.10.2013 22:15
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
omlouvám se JÁ spletl adresu ,myslel jsem že je to u Bistřice na jih čech bohužel mam to skoro 400 km tak to nedám na sobotní odpolodne trochu moc takže sory ale nejedu ,, tak to užíte chlapi ve zdraví
když ho miluješ není co řešit
Je to i v tomto vlakne,prispevek 16.Nejake prizpevky z druheho vlakna jsem pro prehlednost dal sem.
Druhé setkání dvouventilových Géesek se bude konat za každého počasí jako minule zde: 49°24'22.087"N, 18°4'20.256"E (v hospodě na Santově,obec Malá Bystřice).ShockPříjezd v sobotu 26.10.2013,hospoda je otevřená od 10hod.Jídlo je zajištěno a v sále v 1.patře je spaní pro cca 25 - 30 lidí na dřevěné podlazethumbs uptakže nic moc pro náročnější penzionové jezdceGrin(karimatky a spacáky sebou).
Tak v sobotu malujeme byt,ale pokud budeme rychlí tak bych se okázal,mám to přece jen 70km , je to za rohem. Když to nestiheme tak se na vás snad přijedeme podívat z rána a když nestihneme ráno tak by jste se po cestě zpět mohli zastavit v Kroměříži....... tak
Upravil Milda_Km dne 24.10.2013 08:41
Mám to cca 10km, jednobucha, ale na dvouventily se rád přijedu podívat. Přeci jenom mám Santov za kopcem
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
vevis napsal:
Je to i v tomto vlakne,prispevek 16.Nejake prizpevky z druheho vlakna jsem pro prehlednost dal sem.
Druhé setkání dvouventilových Géesek se bude konat za každého počasí jako minule zde: 49°24'22.087"N, 18°4'20.256"E (v hospodě na Santově,obec Malá Bystřice).ShockPříjezd v sobotu 26.10.2013,hospoda je otevřená od 10hod.Jídlo je zajištěno a v sále v 1.patře je spaní pro cca 25 - 30 lidí na dřevěné podlazethumbs uptakže nic moc pro náročnější penzionové jezdceGrin(karimatky a spacáky sebou).
Původně se to jmenovalo setkání dvouventilových géesekteď se to jmenuje setkání Vevisových příznivců?
Milda_Km napsal:
Se přijedou podívat na ty dvouventily co tam budou , to je nějakej problém ?
Jo...je to problém.Vlastimil se těšil,jak to zase pro neúčast nevyjde a jak bude moct ****vat na místní sralbotky,co nikam nejezděj a Vevis z toho "mávnutím proutku" udělal pořádnej sraz,kam aspoň někdo přijede...takže to je průser
...a tak přijedu taky
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Milda_Km napsal:
Se přijedou podívat na ty dvouventily co tam budou , to je nějakej problém ?
Jo...je to problém.Vlastimil se těšil,jak to zase pro neúčast nevyjde a jak bude moct ****vat na místní sralbotky,co nikam nejezděj a Vevis z toho "mávnutím proutku" udělal pořádnej sraz,kam aspoň někdo přijede...takže to je průser
...a tak přijedu taky
vevis napsal:
Původně se to jmenovalo setkání dvouventilových géesekteď se to jmenuje setkání Vevisových příznivců?
Tebe snad ser.e že se slezeme nebo co? Nějak to nechápu tady
Vlasto pani z hospody mi rikala,ze jsi to zrusil s tim,ze se ti prihlasil 1 clovek.Pritom me jsi rikal,ze od vas tam bude cela ta vase parta cca.15 lidi.Mimo forum jsi mel potvrzeneho brnaka a od sud snad z diskuze bylo jasne,ze prijedu ja,Vikec,hasic,emil.Taky mozna prijede FunTomas.Takze i kdyby ne vsichni od vas mohli,tak netusim jaky byl problem v tom,ze by nas na dvouventilech bylo treba jenom 10 a proc jsi celou akci ani ne tyden pred uskutecnenim zrusil.A ted jses jako nastvanej,ze lidi kteri se tesili a ten vikend uz meli naplanovanej,tak se proste nezavisle na tobe sejdou. A hlavne se v peknem pocasi(mozna letos poslednim)svezou na motorkach.Nevidim problem v tom,ze ne vsichni budou na dvouventilech.
Škoda že to mám přes celou republiku,jinak bych jako potencionální dvouventilák taky dorazil na kus řeči.Jestli se rozhoupu a koupím tak Vás rád pozvu na západ!
Je to jednoduchý,kdo chce,tak tam dojede. Něco popijem a já vždycky někde lehnu,nemívám s tím problém Já třeba ani nečekal,že to bude buhvíjaká masovka,vodhadoval sem tak 10-12lidí a pokud se takhle sejdem,budu spokojenej. Zítra odjíždím naotočku do německa,tak snad se nic nepose.re a budu v sobotu kolem poledního doma ať mužu vyrazit.
Ja uz si nevzpomenu,ale opil jsem se tenkrat hodne slusne.Vim ze jsem si udelal vyron kotniku,zlomil tycku u stanu a misto na trave jsem usnul na štěrku.
Zitra pani nahlasim,ze nas bude asi 10.
vevis,hasic,servisak,vikec,emil,houska,Lukes,mara,geofre,MrGS.
Upravil vevis dne 24.10.2013 21:40