No ale furt jsem z toho jelen ....tak ty dva šroubky co jsou zašroubované vodorovně,tím se povolí jen ten kryt na ten konektor a ty velké šrouby zespoda se musí odvrtat,aby to šlo vyndat celé směrem dolů (ten kroužek spínačky) a vyměnit.....
Chápu to dobře? :-)
Jj presne tak. Pod tema sroubkama na 10 torx jsou jen jen sroubky ktery drzi kryt konektoru a tu antenu aby se nekvedlala
... servis a diagnostika BMW Motorrad
cert68 napsal:
Zeptám se pokud povolim ty dva torxy dostanu se ke konektoru evs a pak stači jako nouzovka zapojit novou evs a přichytit poblíž klíčku ?
ano presne tak
... servis a diagnostika BMW Motorrad
tornado33 napsal:
Zdravím pánové,včera mi 3x chcíplo 800GS a pak hlaška EWS,chtěl jsem vás zeptat kde objednat náhradní Ringantenne ob.číslo 61357705247
Při vadné anténě EWS by ti motor "chcípnout" neměl. Aktivní je to jen při načítání u "startu". Pak už to nemá vliv. Jestli ti to "chcípá", tak hledej jinde.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Taky myslím. Nech si to napíchnout, jestli po tom nezůstala nějaká chyba. Určitě to z bezpečnostnho hlediska jede jen při náběhu. Jako ,,flopy" u Harlejů, přestav si že ti vypadne za jízdy z kapsy... :-))))
Dík že jste mi poradili jak dál postupovat,jinak mám ještě skromnou otázku jelikož jsem z Lanškrouna což je Pardubický kraj na koho bych se mohl případně zde obrátit kdo má možnost diagnostiky pro F 800 GS ....