to je nejaky peroxidovy...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
17 cm
Kasak napsal:
Hixi v pondělí jeď pomalu,budu tam ležet za zatáčkou a čekat, až mě zachráníš. Jeď dodávkou,do topcase se nevejdu.Vypadám jako prase.projistotu si vezmu pyžamo. Doufám,že el dečka neprobíjí.
Už dlouho jsem se od srdce nezasmál tak, jako při čtení tohoto příspěvku v kontextu příspěvků minulých. Ještě teď mám slzy v očích
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
to Hicks: dnes jsem si na Tebe cestou vzpoměl a zítra budu na Tě myslet zase, až budu umývat auto...
Kamion před námi projel před Holicemi stádem divočáků, mám pocit, že toho budou plné podběhy (nejen)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Hicks: dnes jsem si na Tebe cestou vzpoměl a zítra budu na Tě myslet zase, až budu umývat auto...
Kamion před námi projel před Holicemi stádem divočáků, mám pocit, že toho budou plné podběhy (nejen)
hele Vjetrniku, ted zcela vazne. Doufam, ze jsi zastavil a situaci resil. Anebo jsi od toho srabsky utekl?
17 cm
hicks napsal:
hele Vjetrniku, ted zcela vazne. Doufam, ze jsi zastavil a situaci resil. Anebo jsi od toho srabsky utekl?
...myslíš, jako jestli jsem si hrdinně navlékl reflexní vestu a začal ty kusy masa a kůží nakládat na auto na doma?
Nebylo potřeba, pár stovek metrů dále to už začínali řešit "Pomahači a chrániči" společně s kamioňákem...
hicks napsal:
...myslíš, jako jestli jsem si hrdinně navlékl reflexní vestu a začal ty kusy masa a kůží nakládat na auto na doma?
Nebylo potřeba, pár stovek metrů dále to už začínali řešit "Pomahači a chrániči" společně s kamioňákem...
takze to nebylo uplne hned....
17 cm
http://www.novinky.cz/cestovani/328383-plavani-s-delfiny-vyslo-z-mody-na-bahamach-se-turiste-koupou-s-prasaty.html